САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 52

• 52 868
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
  • Плевен
А вчера писах,че 47627 дава бд само с албанци

# 466

merrlyn ,код за БД само с Албанци няма.Има потник ,който дава БД ,но сега не е наличен.С тези потници от 1.75Е с реф№ 7451121 и 7043040 ще ти даде БД.

Горещо, горещо благодаря, Теди  bouquet  bouquet  bouquet

Успях да поръчам с БД и подарък, благодарение на теб.

# 467
  • Варна

В линка якето е Найк. newsm78
Ако става въпрос за него, намаля се успешно с реф номер, по-назад в темата им снимка от хартиения каталог.

Да бе?! Ще споделиш ли как, защото досега не съм прочела някой да е успял да го намали. Ни по референтен, ни с 50121...

на Найк е да  Embarassed . И аз ще се радвам на повече инфо на готово  Mr. Green Започвам да ровя назад  Wink но ще хвърлям едно око Sunglasses
E, намаля се само с 2 евро от сайта с код 40800 Joy
Понеже не проявявам интерес към якето съм останала с грешно впечатление вчера. Peace

# 468
  • София-Лагера
Здравейте ,някой да е намалявал Олекотени завивки с някой код?
Искам да си ги подменя.
Предварително благодаря  bouquet

# 469
# 470
  • София
24562 БД при поръчка над 29 евро на детски панталони http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=f5281504d9092e42fa.

# 471
Момичета. нещоо не ми работят кодовете 20/35 вече... хващат се, но не правят намаление от вече намалени дрехи кактоо преди... При вас всичко нормално ли е?  Rolling Eyes

# 472
  • София
Момичета. нещоо не ми работят кодовете 20/35 вече... хващат се, но не правят намаление от вече намалени дрехи кактоо преди... При вас всичко нормално ли е?  Rolling Eyes

Няколко страници вече се пише едно и също.За да се намалят нещата  се взимат с реф №  от ел.каталога в първи пост.

Чудя се  newsm78 дали и каталозите да не сложа в подписът ми,защото явно първи пост не се чете.

# 473
  • Пловдив
Момичета. нещоо не ми работят кодовете 20/35 вече... хващат се, но не правят намаление от вече намалени дрехи кактоо преди... При вас всичко нормално ли е?  Rolling Eyes
40223 работи и с намалени цени и може да не 35 евро сумата,но и намалението не е 20 евро,хвана ми се с момчешкия екип на AWS и едно пуловерче от 14.90,намалено на 10,90,само че сега нямам време да правя снимка.

# 474
Момичета. нещоо не ми работят кодовете 20/35 вече... хващат се, но не правят намаление от вече намалени дрехи кактоо преди... При вас всичко нормално ли е?  Rolling Eyes

Няколко страници вече се пише едно и също.За да се намалят нещата  се взимат с реф №  от ел.каталога в първи пост.

Чудя се  newsm78 дали и каталозите да не сложа в подписът ми,защото явно първи пост не се чете.

Чета ви постоянно и съм наясно с вкарването по рефернтен номер. Просто в момента нещата не ми се получават нещо...

# 475
http://www.laredoute.fr/vente-jogging-bebe-garcon.aspx?productid … minipdp=undefined този анцунг ми се хвана с код 40223

Само незнам как прецениха ларедутци че е само за момче

А за размер 81 какво добавяте за да се хване код30/50 ?
Трябва да е нещо за около 18,80Е, ама аз артикули с такава стойност не намирам, или пък нещо за около 3,8Е за код 20/35.
Ако някой се сеща за нещо, ще съм благодарна да сподели.

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 10:36 от marta_81

# 476
http://www.laredoute.fr/vente-jogging-bebe-garcon.aspx?productid … minipdp=undefined този анцунг ми се хвана с код 40223

Само незнам как прецениха ларедутци че е само за момче

А за размер 81 какво добавяте за да се хване код30/50 ?
Трябва да е нещо за около 18,80Е, ама аз артикули с такава стойност не намирам, или пък нещо за около 3,8Е за код 20/35.
Ако някой се сеща за нещо, ще съм благодарна да сподели.

вчера пробвах с какво ли не но малките размери не се намалят,само над две годики се намалят newsm78

# 477
40223 работи и с намалени цени и може да не 35 евро сумата,но и намалението не е 20 евро,хвана ми се с момчешкия екип на AWS и едно пуловерче от 14.90,намалено на 10,90,само че сега нямам време да правя снимка.
а може ли линк на пуловерчето че и аз се опитвам да намаля този екип  bouquet

# 478
# 479
  • Бургас
Я, аз малко да помрънкам Joy, че току-виж се появи някой хубаво кодче за шопинг прих. С моя скапан късмет все такива неща си харесвам. Rolling Eyes
Получих и поръчка с чантата със зайчето. Много е готина, а и си има и лигавник и кутийка за шише, че да не замръзва водата през зимата Mr. Green Чантата е същата като тази на Софи от преди 2 години, като джобчета и прегради, само цвета е друг. Но пък ми прави впечатление, че тези на Софи от колекция П/Л са по-хубави като материя. Peace

Общи условия

Активация на акаунт