САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 52

• 52 868
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Евка ,днес часове рових но не намерих каталози на спалното бельо и спорт.Случайно да имаш идея?Ако не ....ползвай кристалната топка,боба ит.н.Шегувам се  Hug
Рени,и аз не съм виждала такива каталози,но не съм и ровила тези дни,само кодове търсих... Laughing
Освен тези,чиито снимки и линкове към снимки давах преди седмица,ще потърся  сканиран каталог.

Виж в горния ми пост,има няколко снимки и реф№-ра на детски спални неща...

# 226
  • Пловдив
Евка ,видях,но ми се щеше да изровя каталог,ама днес над 3 часа рових и никакъв успех.Аз ли съм Ами той знае ама явно аз не питам качествено

# 227
Момичета, преди няколко дни пуснах поръчка с код K64H4 за раничка Hello Kitty , сега дали ще мога да използвам 36358 , който също е за раничката?

# 228
  • Пловдив
Ако не пробваш няма как да разбереш.Мисля че буквените са по 1 от серия,но има и други кодове 20/35,ако държиш на раничката направи друг акаунт ако на този не се хваща

# 229
  • София
Не знам дали ще успея да ровя,че нета ми е краден(на село сме) и не се знае в кой момент ще спре,а и е ужасно бавен...но ще потърся,обещавам.
А,ето и снимка на подаръка-Сет Бенсимон-

# 230
здравейте, момичета! Някой дали е хващал 51179 Софи за старата колекция да работи по някое време или друг някой код за старата колекция  Peace

# 231
  • Пловдив
Еееее,Евка,ама златна си .Пуснах поръчка с кода 20 минути след като ги пусна тук и се чудих кво ще дойде.Макар ,че за за мен е най важно БД,другото е пожелателно,но не толкова важно.

# 232
Славчето, нямат знак да са от старата нито пък от новата колекция. оня ден ги пробвах и станаха та от там знам Simple Smile.
а иначе да бяха си от старата колекция  Peace

момичета ще може ли линк към другата тема че нещо и изгубих дирите  Crazy

Сега не става... като бяха от П.Л ставаха с 51179, но нали той вече не е активен таааа ... сега никакъв код не ги лови (за огромно мое съжаление). Пусто все отлагах поръчването им.

Евка, отново благодаря за кодчетата, които ни осигуряваш, сака Бенсимон изглежда доста добре   bouquet  bouquet  bouquet

здравейте, момичета! Някой дали е хващал 51179 Софи за старата колекция да работи по някое време или друг някой код за старата колекция  Peace
51179 не ми лови от 01,09 (може би е бил със срок до 31,08) За старата колекция има разни кодчета забелязвам ловят, но са ужасно неефикасни Wink от типа на 20/70 или нещо такова Wink

Момичета, преди няколко дни пуснах поръчка с код K64H4 за раничка Hello Kitty , сега дали ще мога да използвам 36358 , който също е за раничката?

При мен става ... сигурно и при теб ще "хване" Wink

# 233
# 234
Много благодаря,хваща се.
Да попитам дали сте пробвали да намалите това:

http://www.laredoute.fr/vente-jogging-enfant-fille.aspx?producti … minipdp=undefined

# 235
  • София
Мама Цоцоланка,маратонките се намаляват с 50121.Излизат 31Е.Подаръкът към кода  не е наличен сега и не може да се пусне поръчка.Момичетата писаха ,че успяват сутрин между 07.00-08.00 часа.

http://prikachi.com/images/64/2480064Z.png

eli4u,Найка не се намалява,защото е има надпис Новоте.Ако си пропуснала вчерашният ден в темата - това се намалява:

http://www.laredoute.fr/vente-jogging-enfant-fille-et-garcon.asp … e=1&pos=4_n_n

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 01:01 от tedichka07

# 236
Докато се набуткам и намотам и 36358 изтече,сега прочетох в албумчето, че е до 05.09 , а вече сме 06.09.
За Адидаса разбрах,ама изтървах кода.

# 237
  • София
Еее,докато пиша ЛС и докато пробвам,снимам и кача снимката в прикачи...вече ме изпреварихте.
а кодовете за раничките Хелоу Кити и Той Стори изтекоха точно в 1.00ч наше време...точни като швейцарски  часовник!  Mr. Green

За анцунга Адидас вчера бях дала снимка,как изгодно се намаляват с код за -30/50 евро и Бд...имам и още 1 такова предложение.

# 238
Докато се набуткам и намотам и 36358 изтече,сега прочетох в албумчето, че е до 05.09 , а вече сме 06.09.
За Адидаса разбрах,ама изтървах кода.
Току-що пуснах с 36374!
36382 все още ми се хваща!
Хиляди благодарности на Алекс и Евка за споделената врътка от последните дни /комбинация между артикул от каталога и намален такъв/. Каквото бях набелязала от дрешките Окау успях да пусна за двете госпожици!  bouquet newsm20

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 01:29 от sunshine3

# 239
  • София
Адидаса се намалява и с другите кодове 20/35Е като се добави някаква блузка от каталога.

http://prikachi.com/images/110/2480110e.png

Моят Адидас от 6.40Е и блузките от 8.90Е от вчера е фактуриран ! newsm44

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 01:36 от tedichka07

Общи условия

Активация на акаунт