Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са размерите на детските маратонки Nike за различни размери на обувки (5, 6, 7, 9)?
Какви са размерите на екипите на Lazy Town за деца на 3-4 години или 5-6 години?
Какви са размерите на детските дрехи на Лонсдейл за деца на 4-5 години?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са размерите на детските маратонки Nike за различни размери на обувки (5, 6, 7, 9)?
Детските маратонки Nike обикновено имат следните дължини на стъпалата: - Размер 5: 16 см - Размер 7: 17,5 см - Размер 9 (две разновидности): и двете с дължина на стъпалото от приблизително 17,5 см - Размер 6 (две разновидности): и двете с подметка от около 14,5 см Моля, имайте предвид, че тези измервания са приблизителни и може да варират в зависимост от конкретния модел и дизайн. Винаги се препоръчва да измерите точния крак на детето или да пробвате обувките, за да осигурите най-доброто прилягане.
-
Какви са размерите на екипите на Lazy Town за деца на 3-4 години или 5-6 години?
-
Какви са размерите на детските дрехи на Лонсдейл за деца на 4-5 години?
-
Какви са размерите на детските маратонки Puma за деца с размер 9?
-
Как да избера правилния размер на дрехи и обувки при поръчка от SportsDirect?

ги получих,само че в в бяло и розово,много ми харесаха,а малката като ги сложи и не се спря даже за да поспи цял ден.Кожата е мекичка и стоят много добре
Само на мен ли ми се случва това. Те докато решат да ми пуснат поръ4ката децата ще тръгнат на училище. Как може да си поръчваш нещо от сайт и те да ти отказват СЛЕД това нещата. С ларедута няма такива проблеми. Ако взем да им пиша и да им се жалвам дали ще има ефект???