Отговори
# 120
  • В царството на мечтите
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy smile3532 ще е много забавно

# 121
  • София
Опитайте и после се отчетете - може да открием съвместно метод за предизвикване на раждането, но ще трябва да го патентоваме - само с нашите трамваи ще даде резултат, тези в Европа са много луксозни Laughing

# 122
  • В царството на мечтите
АААА обаче изпускаме нещо важно трябва и тортичка да си вземем то е част от ритуала

# 123
Ох като чета майките как си гушкат дечицата и на мен ми се иска, ама колко ме е страх, не е истина. Изобщо незнам какво и кога се прави и като ви чета имам чувството, че никога няма да мога аз да се справя така.
Днес ходих на преглед при лекаря, който ще ме изражда и всичко е наред. Той е на мнение, че от следене на тоновете няма никаква полза и че трябва да се следят само при преносване или ако нещо не е наред с бременността и детето. Съгласна съм с него по принцип и даже преди да ми го каже той аз спрях на ходя да ги меря на всеки две седмици както изискват от ЖК.
Притеснявам се малко, че бебка е 3 кг. само, защото жените в цялата ми фамилия раждат доста по-големи бебета. Терминът ми е на 17.09. и доктора каза, че бебето изобщо не е слязло и няма индикации за скорошно раждане.
Днес обаче моя доктор пак ме хвърли в размисъл. Той по принцип много не говори и аз приемам това като знак, че всичко ни е наред. Но той работи и в частна клиника и в държавна болница и днес за пръв път ме пита къде ще раждам, защото има голяма разлика в цените. Отговорих му, че искам да е при него и че няма чак такова значение, но знам ли.
Затова Tommelise моля те кажи ми каква е ситуацията във Втора база, колко струва раждането там и какво трябва да се носи, за да мога да преценя къде да раждам най-накрая и да спра дасе притеснявам всеки ден за нещо ново. Много ти благодаря предварително.
Ох, момичета, нещо започват да ме хващат лудите.
Лека вечер, милички  Hug

# 124
Такаааа,ми аз май утре ще се метна на трамвайчето,Яничка, ако сикаш да се срещнем някъде Laughing
Може и да помогне Rolling Eyes

Най-добре ще е да се качим на 1-та или 7-та, че те нали минават покрай Майчин дом.  Joy  Joy  Joy

# 125
Gergan_ka, ама как ще е малко бебето и моето е горе долу толкова, 3.200 е и моя термин е 17.09...това са си нормални бебета, даже малко големички Wink Все пак ако се задържат до термин, а то има почти 2 седмици до тогава, може да станат над 3.500, което също хич не е малко...аз лично искам да родя преди да стане толкова, 3.200 ми е ок...не държа да се мъча да раждам по-голямо бебе, все пак аз съм и с доста тесен таз...
Аз пък не мисля, че трамвая друса толкова, мога да ви предложа нещо по-ефикасно и изпробвано - джип по черен път...само кажете, че имате желание...аз така в 7 месец си докарах рязко скъсяване на шийката и слизане в таза...доста бързо и лесно стана...тогава като ме пита доки кво съм правила и му казах ми лекичък офроад с джип и той се опули милия и ми забрани...тогава си сменихме колите с мъжа ми, ама сега си го взимам пак...така че ако на някой му се друса да ми се обади Simple Smile

Последна редакция: пт, 03 сеп 2010, 23:15 от vesy_evi

# 126
Такаааа,ми аз май утре ще се метна на трамвайчето,Яничка, ако сикаш да се срещнем някъде Laughing
Може и да помогне Rolling Eyes

Най-добре ще е да се качим на 1-та или 7-та, че те нали минават покрай Майчин дом.  Joy  Joy  Joy

Е аз ще те оставя в Майчин дом,че аз им се разсърдих и ще раждам в Шейново.Ще продължа малко с трамвая и после оеша за по-бързо разкритие. hahaha

Бебчо, ако стане работата,верно ще си патентоваш метода,има и писмено доказателство,че си е твой Laughing

# 127
vesy_evi: Ами притеснено ми е, защото всички сме едри в нашия род и аз, и бащата, и майка ми и т.н. Simple Smile, а и напоследък хич не ми се яде, което е много нетипично за мен и детенцето няма как да наедрява. Дано всичко да е наред. Не ти ли се иска вече да раждаш, така ми тежи и не мога да се движа нормално, като патка съм....отвратително е. 

# 128
Е аз ще те оставя в Майчин дом,че аз им се разсърдих и ще раждам в Шейново.Ще продължа малко с трамвая и после оеша за по-бързо разкритие. hahaha

Оооо, ама то и аз не съм за Майчин дом, но ти ми даде идея...качвам се на 7-та до последната спирка и от там беж нагоре по България към клиниката.  running

Joy

# 129
  • В царството на мечтите

Оооо, ама то и аз не съм за Майчин дом, но ти ми даде идея...качвам се на 7-та до последната спирка и от там беж към нагоре по България към клиниката.  running

Joy
искам да гледам как привиш беж. Ако на мен ми се наложи ще ми е много тромаво. Я кажете кои трамвай да хващам аз за Пловдив да ми е по близо Joy
Лека вечер от мен отивам да се опитам да поспа.

# 130
джип по черен път...само кажете, че имате желание...аз така в 7 месец си докарах рязко скъсяване на шийката и слизане в таза...доста бързо и лесно стана...тогава като ме пита доки кво съм правила и му казах ми лекичък офроад с джип и той се опули милия и ми забрани...тогава си сменихме колите с мъжа ми, ама сега си го взимам пак...така че ако на някой му се друса да ми се обади Simple Smile

Да ти кажа даже не ни трябва и да излизаме от София...от Арсеналски нагоре по Богатица си е същински офроуд.   travel  Две-три качвания и слизания и отпрашваме да раждаме, аз съм сигурна.  Joy

искам да гледам как привиш беж. Ако на мен ми се наложи ще ми е много тромаво. Я кажете кои трамвай да хващам аз за Пловдив да ми е по близо Joy

Аз умрях от смях само като си представих гледката.   hahaha

# 131
  • София
alximika, права си - всичко е документирано Wink Е, добре се посмяхме май

# 132
vesy_evi: Ами притеснено ми е, защото всички сме едри в нашия род и аз, и бащата, и майка ми и т.н. Simple Smile, а и напоследък хич не ми се яде, което е много нетипично за мен и детенцето няма как да наедрява. Дано всичко да е наред. Не ти ли се иска вече да раждаш, така ми тежи и не мога да се движа нормално, като патка съм....отвратително е. 

Ами не бързам много аз...в смисъл малко ми е скучно на моменти, защото някак си не мога да правя нищо смислено, извън нещата свързани с бебето и всичко се върти сега около чакането и, но иначе съм ок, не ми тежи, разхождам се доста, добре спа, ям си...бе въобще мога да си изкарам така още 9 месеца  Laughing
Яничка, да може и в София офроуд....ама аз гарантирам за резултат, ако е по черен път  Mr. Green Два пъти го минах и нали ти казвам, 50% се скъси шийката и бебето ми слезе в таза....А иначе точно този маршрут, който го предлагаш ми е добре известен, през цялата си бременност се друсах по него два пъти на ден....там ми е работата Wink

# 133
  • София
Palmirka, АГ-то ми каза, че според нея ще ми е по-спокойно да си остана в нас и да почивам, за да хвана някой и друг ден от 38-ма седмица. И по възможност - някой друг да тича след детето, че ще направя още разкритие Simple Smile
И сега чакаме спонтанно раждане - ако усетя нещо, обаждам й се веднага и тръгвам към болницата. Ако случайно момъка не тръгне до 10-ти - следващия петък - ще ме праща в болница, повече не можела да ме остави да се разхождам с корема в такова положение.

С Лора никакви контракции не усещах до последно, а преносих 5 дена. След като ми метнаха окситоцина, тогава ги усетих.
Сега е по-различно - от предната вечер си имам вече болезнени стягания, но още не са регулярни.
Та може наистина този път бебока да тръгне по-раничко (още не ми се вярва че ще стане).

Момичета, търсете от по-старите трамваи Wink По някои линии съм виждала едни по-новички, те може да не свършат добра работа Simple Smile

# 134
Добре де, ние си говорим тук за спомагане на разкритие и слизане в таза. А моя таз като е толкова тесен, че не може да побере главичката??? Някой има ли и методи за "разчекване" ???  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт