Помощ в търсенето на работа - 7

• 78 259
  • 766
  •   1
Отговори
# 480
Unadaptable, тук безработицата е огромна,и предполагам,че има доста желаещи за работа тук. Фирмата е коректна, полагат се отпуск по КТ, няма проблем ако се наложи болничен. Това знам за сега.

Така че няма място за притеснение - младо, будно момче с желание ще се справи с учене и работа едновременно.  Hug
Unadaptable , това е и моето мнение  Hug.

Възможно е фирмата да е решила да интервюира повече хора от нужните им, за да имат по-голям избор, пък и ако някой изведнъж се откаже или напусне внезапно да имат хора под ръка. Образованието винаги е плюс, бъди сигурна. Мъжът ми си смени работата преди 2 месеца и на едното интервю собственика на фирмата страшно се впечатлил, че е бил на длъжност инженер автоматизация, макар че  не му трябваше точно това. Той избра друга фирма, но онези 3 пъти го търсиха и настояваха, макар че им отказа категорично още при първото обаждане.

# 481
...  дали не се намира тук някоя френскоговоряща мама, която би искала да ме замества докато съм майчинство.
Излизам в началото на другия месец, а владеенето на езика е основния критерий (е да, и желанието и умението за работа с деца).
Става въпрос за София.
Подробности на лични.
Странно, не знам защо, но мислех, че като пиша тук ще попадна на човек...
А до сега никой не се е поинтересувал.
Вярно - не предлагам работа в МОЛ-а, нито позицията е мениджър, мърчандайзер и т.н. гръмкозвучащи,
но си е сериозен ангажимент за поне 1 година, със сигурен доход, осигуровки на получаваната сума и доста почивни дни.
 Tired

# 482
...  дали не се намира тук някоя френскоговоряща мама, която би искала да ме замества докато съм майчинство.
Излизам в началото на другия месец, а владеенето на езика е основния критерий (е да, и желанието и умението за работа с деца).
Става въпрос за София.
Подробности на лични.
Вярно - не предлагам работа в МОЛ-а, нито позицията е мениджър, мърчандайзер и т.н. гръмкозвучащи,
но си е сериозен ангажимент за поне 1 година, със сигурен доход, осигуровки на получаваната сума и доста почивни дни.
 Tired

Може би няма човек точно с френски тук...

Аз познавам само една френскоговоряща мама, но бебенцето и е малко и дори не съм и споменала, защото съм сигурна, че няма да се навие.

Успех, дано намериш някой скоро и леко раждане!

Hug

# 483
Става въпрос за София.
Подробности на лични.
 Tired

Може би няма човек точно с френски тук...

Аз познавам само една френскоговоряща мама, но бебенцето и е малко и дори не съм и споменала, защото съм сигурна, че няма да се навие.

Успех, дано намериш някой скоро и леко раждане!

Hug

В езика е проблема, френскоговорящите са малко

# 484
Абсолютно е в езика, никой познат около мен не го говори Peace

# 485
  • Сливен
И аз съм още тук Confused

# 486
Здравейте!

Имаме добра новина!
При последните няколко дни ние проведохме серия от разговори с няколко различни работодатели, които в пълна степен отговаряха на предварително зададените параметри - държава, професия (длъжност) и заплащане, съответстващо на средното за страната за този вид работа.

Добрата новина е, че успяхме да осигурим работодател, който в момента очаква Вашите документи. Работодателят е предварително информиран, че Вие сте български гражданин. Предоставен ни е списък с необходимите документи, които да придружават Вашата кандидатура.

Документите не са сложни и могат бързо да бъдат подготвени и предоставени на работодателя. При положително развитие, ние ще трябва ускорено да се справим с оставащите административни процедури, тъй като работодателят желае работното място да бъде заето възможно в най-кратък срок.
Предлагаме съвместно да координираме действията си - за целта молим да ни позвъните на тел.: 0889 103 669 или на тел. 032 588 720 . Moжете да ни намерите от понеделник до петък от 8.30 до 12.00 и от 13.00 до 17.00.

С уважение: RabotavEU.com,

отдел "Посреднически"

Toзи мейл получух днеска,много странно,до сега не ми се е случвало,някой от вас знае ли за какво може да става дума?Кандидатствах в Старбькс,вьзможно ли е да е от тях?

# 487
на мейла на съпруга ми се получиха 2 писма от същия сайт. не знам откъде са му взели мейла. мисля, че в Клюкарника имаше тема за въпросния сайт, но не успях да я открия.

Ето:
"Zabelejka: V sluchai che imate zatrudnenie sas shrifta, molia prochetete nasheto pismo na sledniq link: http://rabotaveu.com/mail/1frst_g.html

Поздрави от RabotavEU.com !

Благодарим за Вашата кандидатура, която попадна при нас посредством колегите от международния посреднически сайт.

Следващите стъпки, които предстоят:

- Бихме желали да информираме, че в процеса на осигуряване на работодател и въобще в хода на предварителните процедури, често се налага да отговаряме на много детайлни запитвания относно конкретните качества на даден кандидат. В тази връзка понякога се налага да попълваме подробни application - форми, които изискват далеч повече данни, отколкото разполгаме (засега ние разполагаме само с данните, които сте попълнили при Вашата регистрация).

Тъй като вече стартирахме работата по Вашата кандидатура, ние бихме били значително улеснени, ако още отсега разполагаме с подробни Ваши данни.
От известно време западноевропейските работодатели започнаха да изискват значително количество данни от своите кандидати за работа и е много вероятно и във Вашия случай да попаднем в подобна ситуация. Ние сме съставили подробен формуляр, който се намира на следния линк:

http://jobs-100.co.cc/letter/details.html

Формулярът е на английски език, поради което неговото попълване от Вас НЕ Е наложително. Разбира се, ние ще бъдем много улеснени в по-нататъшната си работа, ако разполагаме предварително с Вашите подробни данни. Това ще спести най-вече време, особено ако в хода на работата по Вашата кандидатура се наложи да попълваме подробни и сложни application- форми, или пък данните бъдат поискани в директен разговор с даден работодател.

- Ние вече стартирахме процеса на осигуряване на работодател. Обикновено тази процедура отнема няколко дни. В случай, че Ви бъде осигурен работодател, за обявеното свободно работно място при него той ще е съгласен да приеме служители и от Република България. Работодателят сам ще посочи необходимите за кандидатстване документи които трябва да предоставите. Списъкът ще Ви бъде изпратен незабавно.

- След подготовката на необходимите документи, изисквани от работодателя (документите ще осигурите Вие самите - самостоятелно или ако решите - чрез специализирана фирма), следва изпращането им във фирмата в чужбина.

- "Замразяване на трудовия трансфер". Обикновено работодателят изисква работното място да бъде заето възможно най-скоро. Възможно е след като изпратите документите си в чужбина, да се наложи да заминете до 1-2 седмици след тази дата. Поради тази причина е от особена важност добре да прецените момента на стартиране на процедурата по осигуряване на работодател. И така - ако не сте готови да заминете на работа незабавно, ние препоръчваме т.нар. "Замразяване на трудовия трансфер". В този случай молим да ни пишете на service@job-street.biz и да поискате "замразяване" Вашата кандидатура ще бъде временно спряна до момента, когато отново чрез e-mail ни уведомите, че вече не съществуват причини за отлагане.

- След започване на работа, ние ще отдържим комисионна от работодателя, която обаче няма да се отрази на Вашето възнаграждение.

Още веднъж благодарим за Вашата регистрация и Ви пожелаваме успех във Вашето начинание!

С уважение,

Екипът на rabotavEU.com"

# 488
http://illym.blog.bg/biznes/2010/02/09/bestj0bs-com-i-rabotaveu- … ma-chast-2.489715
http://izlugan.com/?go=signals&p=profile&signalId=230&page=14

Прочетете горните линкове. Измамници някакви са, май. Не съм чела всичко, че нямам време.  Simple Smile

# 489
Във форума на Кариери навремето имаше няколко теми за тези РаботаЕУ, в общи линии пишеше, че са измамници.  Rolling Eyes

# 490
Сега видях, че сигналът в www.izlugan.com е от 13.02.2009.  Shocked Нима тези хора толкова дълго време си връткат далаверките ненаказано???  Shocked

# 491
Мен ме притеснява това, че някакси са се добрали до мейла на съпруга ми. отговарял е на обяви за работа или директно през джобса, или чрез мейл, посочен в обява в джобса.

# 492
Знаех си ,че има нещо сьмнително,мерси,че ме светнахте на време! Mr. Green Само не мог да разбера,до кога в таз дьржава всеки ще може да прави квот си иска и до кога ще се вьзползват от нас и ще ни правят на маймуни??? #Cussing out

# 493
Знаех си ,че има нещо сьмнително,мерси,че ме светнахте на време! Mr. Green Само не мог да разбера,до кога в таз дьржава всеки ще може да прави квот си иска и до кога ще се вьзползват от нас и ще ни правят на маймуни??? #Cussing out
Докато има наивни хорица дето да вярват.Както казва тигар-мигар има ли шарани,има и рибари.

# 494
  • Велико Търново
И моят съпруг преди време получи 5-6 имейла от тези "посредници". Всеки път текстът беше различен, но с една и съща крайна цел - разполагаме с работодател, който има вакантно място, отговарящо на вашите изисквания и квалификация... бла-бла... изпратете си данните, пък чакайте да ви се обадим. Беше преди година и половина  ooooh! Аз ги търпях, търпях, пък веднъж им върнах отговор на един имейл, че не съм давала съгласие да оперират с тези лични данни и че това е престъпление и те взеха, че спряха да пращат. Предполагам, че ползват имейл адреси, които са предоставени на някоя агенция за подбор на персонал със слаба защита на конфиденциалната кореспонденция.

Общи условия

Активация на акаунт