ДЕКЕМВРИ 2009

• 40 607
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Добро утро!
Много и красиви деца по албумите видях...пу, пу.
Пепи, тя пораснала и се променила, ама ако вземе
и да се кротне съвсем ще ми направи услуга.
За първите обувки малко инфо, че е на дневен ред.
http://www.deteto.info/articledetails.aspx?id=405
http://zonaeva.com/index.php?m=2056&lang=1
http://www.roditeli.info/family/materials/obuvki/
За Дачо имам такива:

А, ортопеда горещо препоръчва този вид, за у дома
и тезиhttp://www.thebabymarketplace.com/securestore/c240255.2.html
Взех и на Bеfado http://www.kasida.bg/category/befado-321.html
много са удобни.За Агафия също  съм вземала тази
марка,грешка нямат. Понеже тя е голям трошач на
пантофи, още не е успяла да ги разкове Crazy
Щях да пиша още някакви неща, ама пусто...
Хубав ден!

# 121
ЗДравейте
Включвам се днес да ви почелпя скромно за рождения си ден  newsm38 . Остарях , нооооо помъдрявам.
Тези дни Бобчо непрекъснато ни изненадва с нови зъби  Crazy Чакаме горни , появяват се отдолу и обратното. Така че вече има 7 зъба. Като гледам скоро май ще цъфнат още  3   newsm47 .Виждам  , че си говорите за новоусвоените номерца на мъниците . Боби за сега се опитва само да казва чао и боц  Joy За мое съжаление повтаря само баба и тате , кога ще каже мама не се знае.
Жени , Мишел е голяма сладурана   Heart Eyes и ми се струва , че все повече заприличва на татко си .
Хубав ден   Hug

# 122
  • тук
Ели, търся такива пантофо-чорапо-обувки от три седмици
ти онлайн ли заръча?!? или аз не знам къде да търся?

# 123
  • София
Ей че навреме да се включа Wink
Днес за първи път сутринта обухме чорапо-обувките и беше много впечатлена милата Heart Eyes
Нашите са от Май тойс.
Портман мерси за инфото Hug Много си ви обичам тука някои персони, вие си знаете кои сте Hug Heart Eyes и ми липсвате напоследък и в цял ръст Sad

# 124
  • Sofia
Elf4e, Oska -  Hug Виновна съм наистина, но смятам вече да не се залъгвам.

Това за чорапо - обувките е много добра идея  Peace

Много хубави снимки и клипчета разгледах  Wink всичките дечица са страхотни.

# 125
Здравейте, мамита.
Аз от Бг купих за бебана буйки на Колев и Колев-бели и едни обувки за зимата на Примижи.Буйките са и малко широчки и още не ги обуваме , а караме с едни с меко ходилце, които обаче вътре са с ортопедична възглавничка. Хареса ми и идеята за тези тип чорап. Те вътре имат ли си тази ортопедична възглавничка, за да взема да поръчам ли?! Thinking
Ние говориме много на бебешки език. Караме се , когато някой се опита да ни вземе играчка и прочие. Също и ако някой, като кръстницата примерно и дава да яде , а тя не иска и започваме да и крещиме насреща. Когато се наяде блъсва с рачичка чинията и така показва , че е приключила. Отваряме навсякъде и вадиме всичко. Нормално, притискаме си пръстите и си поплакваме. От 2-3 дни започнахме да правиме стъпки. Да се обръщаме от масата на дивана и обратно. Пуска се и се задържа по 2-3 секунди преди да цопне на дупето. Казва тата нон стоп. Преди казваше и мамамама и бабабаба , но вече само тата. Когато е гладна започва да мляска като издава звуци ам-ам-ам. Абе наистина всеки ден се събуждат с нещо ново. Толкова са сладки и интересни. А с баща и много ще се "караме", защото разваля дисциплината като и позволява всичко. Оправдава се с това, че не можел да и устои на усмивката и с нея можела всичко да му вземе. Луда работа. Та като я вземе той и припада от кеф и неще при никой друг.
Тука мога да си намирам домашно краве сирене, но то е различно от това , което съм срещала у нас. Но ще видиме. Тя свеки знае как се прави , та може да купуваме мляко и да правиме ние или по скоро тя. Ще го измисля като му дойде времето.
Иначе да си призная пилешко месо купих от магазина. Знам, че не е хубаво, защото е пълно с какво ли не , но няма откъде да намеря. А пуешкото го купувам на пюре със зеленчуци. Скоро ще пробвам телешко и също ще е от магазина. Жал ми е , че е така, но какво да направя.
А малчуганите са просто невероятни. Да са ни живи и здрави.
Лека и спокойна вечер.

# 126
Free will, впечатляващи чорапо-обувки! Ще се оглеждам и аз за такива. Думбьо ходи с едни бебешки буйки на Колев и Колев, засега са му единствени и добре се справя с тях. Имам и 1-2 чифта сандалки бебешки пак на тях, и ще ги носи скоро. Харесват ми тези жабешките пантофи за вкъщи са идеални, че той като пълзи и се изправя по диваните и често се хлъзга, като е с чорапи. Също и се хлъзга на коленете... явно му трябват наколенки.  Laughing

Елфч, мерси за снимките от морето  Heart Eyes запазих си ги с кеф!
Беше славно време.

Мойто дунди пък май също има някакъв вид алергия към нещо кравешко.. защото се изчервява яко на бузите от адаптирано мляко, също и от попарата - не знам сиренето ли, маслото ли, но сиренето беше козе.. Сега съм в период да го наблюдавам по-внимателно и да питам и тук има ли специални изследвания, които се правят за АКБМ? От адаптетата му давам само хипоалергенно в кашите и пак не знам, дали пък не му вредя някак си. Добре че е основно кърмак, поне от мен няма алергия.

Нора, страхотен музикален дъжд си пуснала! Впечатлих се!

# 127
  • София
Обувко-чорапите и аз му ги обух вчера за пръв път. Моите са варненски подарък от братовчедка ми. От тези на снимката на Фрий уил, но сини (доста крещяшо сини...) Явно там си ги развъждате Simple Smile Бебешки буйки на КиК и аз имам и освен тях за кеф на баща му му купихме един Конверс и макар че на пипане отвътре са супер удобни им е много твърда подметката така че си остават просто лукс против вятър в чорапите. Това, което гледам за обувките за този момент е да са с мека подметка, която не се пързаля, ако разбира се, няма възможност да е бос. За когато проходи ще търся с пластична подметка и с по-високичък и стегнат глезен.
Дъжда и мен ме разтрепери Simple Smile

# 128
Норе, разгледах ви фотосесията за БТВ - страхотна! Да не е участвал малкия в някаква инициатива?

# 129
Привет дружина, да се включа и аз малко, че да се изфукам  Mr. Green От ограничителния си режим и гимнастиката всеки ден съм вече минус седем и половина кг за три месеца. Зора обаче е голям, но продължавам до пълна победа. Все се оплаквам на мъжа ми обаче, че като ме видят хората, като че ли хич не им прави впечатление, че съм отслабнала и никой нищо не казва, а така ми се иска да чуя едно стимулиращо - Лелеее колко си отслабнала  Crazy Но може би след още седем кг ще започнат да ме забелязват  Flutter

Мойта буболечка е голяма бърборана, говори всякакви едносричкови думички - мама, баба, деде, дади и на всичкото отгоре от вчера казва нещо като айде с много смешна интонация  Mr. Green Като и кажа браво пляска с ръчички и всеки път като чуе музика пляска и цвърчи като мишчица. Когато иска нещо ръмжи като мечок, най-често като види, че брат й държи някоя интересна вещ. Най-много ръмжи обаче за кутията от сок на брат си, не знам от де се взе този интерес към малки кутии от сокчета обаче вика неуморно докато не й я дадем. За прохождането, типично по Африкански ще си прохождаме пак боси, педиатъра така каза че е най-добре  Laughing При нас обаче започва лято скоро и ще се възползваме от топлото време да шляпа с боси крачета насам-натам. Крис също бос проходи, на тревата в двора, и до ден днешен в къщи пантофи не търпи, само по чорапи щъка зимата.

Ами това е май, исках нещо да питам, но ми изхвърча от главата, като се сетя ще досаждам пак  Wink

# 130
  • София
Биби, за килата и аз свалих 8, и съм точно с един кг повече отколкото бях като забременях, но имам да сваля още 8 от как се разпуснах да забременявам...
Колибри, имам един френд при новинарите и един ден студиата бяха свободни та се позабавлявахме с два апарата и кофти осветление. Другия път ако намерим ключа за осветлението за зеления екран може да направим нещо по ефектно Simple Smile. Мерси за комплиментите иначе!
Ох, Удис, пропуснах - хепи бърдей! Наш'та зодия страшна зодия Simple Smile Все по-мъдра, но винаги лееееко неразумна Wink

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 19:23 от nora_di

# 131
Честит Рожден Ден, Удис!   bouquet
Да си жива и здрава! Да те радва малкия Бобчо и да ти носи много поводи за сладки сълзи в очите!

Гледам в предния пост съм допуснала грешка, казвайки за обувките, че трябва да са с твърда подметка  Crazy
Напротив - лекарката каза да НЕ са с твърда подметка в никакъв случай, а тя да е достатъчно гъвкава. Коригирах си поста и съжалявам за неточността, ама писах по сред нощите и ми се е спяло нещо!  Embarassed

Пантофките с жабите от картинката на Фрии Уилл са отлични. Препоръчвам горещо. Мишел има такива, но още не е студено толкова, че да ги носи у дома. А тези, които са като чорап тук не съм ги срещала на пазара, но работех в детска градина в бебешка група тук и имаше едно румънче, на което майка му държеше да е с такива пантофи. Не знам къде беше проблемът с тези пантофи, но страшно трудно му ги обувах. Отнемаше ми време, колкото за 5 други деца  Confused

За килограмите и аз да кажа, че много трудно слизат надолу. На мен ми остават още 10 докато стигна моите си 60 кг. Но за първо време и на 63 ще съм доволна.  Grinning

Норче, разгледах ти и другите албуми. Разкошни снимки! Ама показвай веднага като създадеш албум, не го крий!  Wink

# 132
Здравейте  Simple Smile Чета ви от скоро и ми е интересно при вас  Simple Smile Няма и как да е иначе, нали и мен ме вълнуват същите теми. Дъщеря ми е родена през декември миналата година. Сега се сблъскваме с първата хрема и изобщо не ми е весело. Бяхме на гости за няколко дни при родителите на съпруга ми и от там освен с хремата си тръгнахме и с придобивката "Искам нон-стоп на ръце".
Сега се опитвам да вляза отново в нашия ритъм.
Имам и едно питане към вас относно фонтанелите на децата ви - отворени ли са още и колко са големи?

# 133
Добре дошла Disney, дай повече инфо за вас двете.
Фонтанелата и на моя Иван е отворена още, а кака му също беше с по - голяма фонтанела и се затвори след годинката.
Гледам много хубави пантофки сте показали, аз също ще трябва да се поразгледам какво има на пазара, но понеже още не прави опити за ходене и пълзене Иван и за това се ослушвам.
Джени за обувките ДА трябва да са с мека подметка, с Веси позлвах предимно на Колев обувки, но сега не знам към кои ще се насоча  Rolling Eyes
Снимките са много хубави на Джени, Норка и всички останали.
Мерси за комплиментите по адрес на Иван
Денерис скоро не ни е показвала нещо интересно, ще чакаме поправка от нейна страна  Wink
Лек ден на всички и дано да има повече слънчеви дни като днешния

# 134
  • София
Привет и от мен!
Да се включа и аз по въпроса за обувките за прохождане.Освен гъвкавата подметка, трябва да са и с твърда петичка

Общи условия

Активация на акаунт