Оформяне на питки и тестени изделия - стъпка по стъпка......

  • 438 812
  • 474
  •   1
Отговори
# 195
  • Мнения: 304
Много красиви питки правите момичета.Аз на Бъдни вечер се опитах да направя "короната на готвачката" от рецептите на лабрекс ,но тавата ми беше голяма и не можа така хубаво да ми изпълни тавата както в рецептата,но ще си купя по-малка и ще повторя  Grinning .Не се отказвам лесно и ви следя за интересни идеи. Hug

# 196
  • Мнения: 836
Нямах си друга работа, та се зачетох тук. Страхотни майсторки сте!   bouquet
Днес реших да пробвам питката по рецептата на ЗИЧЕ - стана пухче! Е, на красота другия път ще я докарм, за днес това:

http://prikachi.com/images/648/4193648i.jpg
http://prikachi.com/images/653/4193653L.jpg

# 197
  • Мнения: 7 433
merydit,Зиче,горица,Реа,страхотни питки!  Crazy Hug

  Зиче,непременно ще опитам твоята рецепта.Не съм правила питка с такова съотношение на продукти.
   Колко време трябва да втасва?

# 198
  • София
  • Мнения: 1 262
Поздравления за майсторството   bouquet

# 199
  • Пловдив
  • Мнения: 614
горица , благодаря за доверието ...





СТРАХОТНА пита си направила браво!!!
Хубавото на моите рецепти е ,че винаги стават нямам фал до сега.... и тези които са ги опитали също се справят перфектно с рецептата.
Много ти се зарадвах за хубавите постижения и колко добре си ги оформила само Hug. smile3501 smile3501 smile3501 smile3525

СЕЛМА, АЗ СЛАГАМ ТЕСТОТО ВЪВ ФУРНАТА ПОКРИТО С КЪРПА на 50 градуса за 30-35 минути и е готово  Peace
Опитай това тесто няма да съжаляваш, става безумно вкусно и на другият ден си е същото. Peace Hug Ще чакам да докладваш. Wink Wink Hug

Последна редакция: вт, 27 дек 2011, 20:12 от ЗИЧЕ

# 200
  • Мнения: 7 433
   Благодаря,Зиче!   bouquet
   Ще докладвам,разбира се!   Hug

# 201
  • Мнения: 836

О, ЗИЧЕ, вие тука всички сте висш пилотаж и аз имам още мнооого да уча от вас. Все пак, за мен е наистина окуражаващо голям кулинар като теб, да забележи тези ми плахи опити в кухнята. Blush
Благодаря!  Hug

# 202
  • Мнения: 0
Страхотни, страхотни красоти!     bouquet

# 203
  • Пловдив
  • Мнения: 614
горица - това което виждам е за майстори не се подценявай мила ..страхотно си я направила питата. Peace Hug

# 204
  • Мнения: 836
Майсторки, гледайте само какво става тук:

http://trydiani.blogspot.com/2011/11/blog-post_12.html


ЗИЧЕ, амбицираш ме, да знаеш.  Simple Smile   bouquet

# 205
  • Пловдив
  • Мнения: 614
Това епитата по модел на Valentina Zurkan, бяхме се подлудили когато Лабрекс пусналинкана нейните прелесни пити. Peace
А тази е на Дианчето и е прекрасна така я е измайсторила ,че на Зуркан ряпа да ядат  Wink Hug
Амбицията е хубаво нещо мила дерзай Hug Hug Hug  bouquet

# 206
  • Мнения: 0
А това оформление всъщност въо6ще не е сложно - след като с моя скромен опит я направих...
Ето я в коледен вид:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2911560037776&set=a.2 … ype=3&theater

# 207
  • Мнения: 12 708
Справих се с питката слънце, но сега се чудя за НГ някакъв нов вид, да измайсторя  newsm78 Тъкмо ми хареса тази която горица е показала, но ми се водя мноо сложна и се отказвам  Blush

# 208
  • Мнения: 836
А това оформление всъщност въо6ще не е сложно - след като с моя скромен опит я направих...
Ето я в коледен вид:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2911560037776&set=a.2 … ype=3&theater


 Laughing Само не знам как не ви беше жал да я разчупвате, че и да изядете тази красота!

Реа, щом аз се справих, значи всеки може. ЗИЧЕ е обяснила стъпка по стъпка целия технологичен процес. Ако го следваш, няма да сбъркаш.

# 209
  • Sofia
  • Мнения: 9 790
Запис да следя, че страшно красиви неща показвате. И да открадна някоя коледно-новогодишна идея.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт