Как да кажа на синчето, че ще става батко?

• 3 431
  • 30
  •   1
Отговори
# 30
И аз се почувствах щастлива, когато прочетох какво се е случило при съобщаване на новината!

Малко странично от въпроса бих искала да споделя една случка от мое "село" Simple Smile
Имам момченца - на 3г11мес. и на 1г3мес. Та, големият много често ме слуша как говоря , че обичам много децата, как искам и трето детенце един ден, защо и т.н. и един ден ме пита с жестове на артист /ръцете с длани нагоре и в страни и с интонация/ - "Мамо, ами като толкова искаш, защо не се образува в корема ти трето бебе?" Simple Smile))
Сладур, аз му обясних, че искам братчето му малко да порасне и с тати да го решим, че аз съм го решила отдавна и така...
И двамата "се образуваха", когато искахме и дано един ден и с третото е така.

Още по-отдавна ми казваше, че в цялото ми тяло имало разположени бебета и описва с ръце как точно и къде са застанали Simple Smile - и по краката и в ръцете...

А още по-отдавна имаше случай, в който ми каза - "Ще имаш, мамо, ще имаш много бебета!"

В тази връзка мисля, че децата са много мъдри и усещат нашите мечти и въжделения. А, когато с едно дете се отнасят с уважение и зачитане, то отвръща със същото. Поне моят опит, макар и не голям, е такъв.

Аз и ти
, пожелавам ти една прекрасна бебка и щастливо семейство!

Последна редакция: нд, 05 сеп 2010, 21:51 от ayas

Общи условия

Активация на акаунт