Израел-51

• 49 643
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Има има и програми, има и специално ел. мастило както го водят, което не изморява и не уврежда очите, но пък друго си е прясно напечатаната книжка да ти мирише на мастило. Май като гледам е въпрос на гледна точка , кой какво предпочита.

Благодаря ви много, бяхте ми полезни, ще ви спомена в дебата Simple Smile   bouquet  bouquet  bouquet

# 346
  • На дивана, под юргана
Има има и програми, има и специално ел. мастило както го водят, което не изморява и не уврежда очите, но пък друго си е прясно напечатаната книжка да ти мирише на мастило. Май като гледам е въпрос на гледна точка , кой какво предпочита.

Благодаря ви много, бяхте ми полезни, ще ви спомена в дебата Simple Smile   bouquet  bouquet  bouquet

Не е въпрос само на гледна точка... И вятърът на промяната също оказва влияние. Че е друго да ти мирише на хартия и мастило - друго е... скоро може и такава есенция да направят за тези, на които им липсва. Иначе - преди години локализирах на български език PageMaker - програма за предпечат (една от най-добрите тогава) беше на Aldus тогава, купи го Adobe, наследникът й сега е InDesign. E, велико е усещането да си част от революция - предишната е била на Гутенберг... Но нещата вече много са се променили за тези 10-15 години и няма да се върнат назад. Имам вече усещането, че някои най-обикновени части от днешното ежедневие ще бъдат утрешния лукс...

# 347
Баш е-книгите в България едва ли, ще им трябва доста повече време, защото в момента никои автор или съдържател на авторски на ел.авторски права не желае да ги продава на българските издатели по простата причина че нямаме реална инфраструктура и защита. В България едва се ползва  , да не кажа почти не се използва, Adobe Content server - който е международната среда за съхранение, защита и дистрибуция на електронни публикации, а никой от нашите издатели не желае да плаща и определена сума към Adobe.

# 348
  • Някъде там...
Четците биха ми помогнали в чуденката, къде да намеря място в куфара за още една книга  Crazy Биха ми спестили и доставката (понякога е по-скъпа от самата книга) Чела съм от някаква програма на Майкрософт, уви замина с един формат на компа и не помня от къде я свалих.Та програмката беше интересна, имаше си станици даже и си разлистваш, помнеше последната отворена страница...Намерих за тази програмка само някакви фантастики на бълг. език, но при липсата на други книги и тези ми харесаха  Joy Сега продължавам доста да чета из нета, намирам си всякакви книги на български език. А иначе бих се зарадвала еднакво и на виртуална и на реална книга  Peace Как да си домъкна Властелина насам...та само тя е "5 кила"  Crazy
Книги винаги ще има, ако не в библиотеката то в антиквариата  Peace

# 349
  ЧРД, Ментуш!

# 350
Честито ,Ментичка

# 351
Мента , Честит Рожден Ден !
От всичко по много и от все сърце !!!  Heart Eyes

# 352
За една добра приятелка-  Heart Eyes
За една прекрасна мама-  Heart Eyes
За една хубава и умна жена-   bouquet
За теб Мента, честит рожден ден!
До 120 като на 20!

# 353

Мента,честит рожден ден,да си жива и здрава!

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 12:12 от Наина

# 354

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МЕНТУШ!!! newsm59 
Бъди жива, здрава и все така усмихната и лъчезарна! newsm51 Нека твоите желания, бъдат мои пожелания!  bouquet    bigdance2  ura bdbaloni

# 355
  • На дивана, под юргана
Мента, Честит Рожден Ден!
Да си жива и здрава! И винаги най-хубавото от живота да намираш!

# 356
  • София-България, Израел - където си поискам
Мента, честит рожден ден!Желая ти много здраве, щастие и любов!
 newsm59  bigdance2 newsm59
До 120 години!

# 357
  • T"A
Благодаря ви, приятели!   bouquet Пълните ми душата  Heart Eyes

Беше много хубав рожден ден, Ментов се постара да се почувствам свободна както преди раждането на Патиланчо  Mr. Green
Сега просто не се чувствам достатъчно уморена, за да си легна  Joy

Открих най-хубавият магазин за детски играчки, препоръчвам ви го (само не водете децата си в него Wink)
http://www.imaginarium.ie/
Жесток е! http://www.imaginarium.co.il/

Лека нощ!

----
@Мимкис, терминът на 01/11 от лекар ли ти беше определен, в см. с УЗИ? Или по метода на изчисляването от ПМЦ?
Сигурно ти е много тежко накрая...  Confused Още мъничко остана  Hug

Наина, как си? Хубаво ми стана да видя поздрав от теб, веднага си помислих - ето, вече си е у дома!  Hug

# 358
Цитат
@Мимкис, терминът на 01/11 от лекар ли ти беше определен, в см. с УЗИ? Или по метода на изчисляването от ПМЦ?
Сигурно ти е много тежко накрая...   Още мъничко остана 
Да, от лекар с УЗИ, иначе е 5-и, но термина е само ориентировъчно, малко жени раждат точно на термин, повечето са след Tired Това, обаче не ми пречи вече да съм много нервна и неспокойна, на 4-ти съм на лекар ще видим как ще се развият нещата Tired

# 359
  • T"A
Само 5% раждат на термин. Повечето ми познати родиха малко преди термин и аз напр. не очаквах да издържа толкова дълго с корем  Crazy
Но УЗИ не определя точно датата, така ми се струва, защото я определя според размера на бебето, а то си расте с някакъв темп без да се интересува мерките му за какво ги смятат  Mr. Green

Няма за къде да бързаш, да ти кажа... че после няма връщане назад  Whistling

Мен ме слядяха на всеки 3 дни за тоновете, контракциите и размера на бебето от термина нататък. Личният гинеколог ми даде едно направление, за да не ми искат пари, пишеше, че е за преносване, и с него се явявах чинно в Макаби-а-шалом за преглед  Peace

Общи условия

Активация на акаунт