Израел-51

• 49 643
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
  Благодаря на всички за поздравите Hug вече сме си вкъщи и полека влизаме в ритъм. Вече сме наддали 150гр. Grinning и сме само на кърмене. Името и снимки по натам Hug

# 376
  • София-България, Израел - където си поискам
  Благодаря на всички за поздравите Hug вече сме си вкъщи и полека влизаме в ритъм. Вече сме наддали 150гр. Grinning и сме само на кърмене. Името и снимки по натам Hug
Браво, Мимкис! Много се радвам за вас Hug бебчо все така да папка и наддава на грамчета Laughing

# 377
Мимкис , честит ти бебчо, да ти е жив и здрав и много много да ви радва   bouquet  bouquet  bouquet

# 378
Честито бебче!

На мен ли ми се струва или бебевалежът е само от момчета newsm78

# 379
  • Някъде там...

Да има избор за бъдещата ми щерка   Mr. Green

Прекрасен ден ви пожелавам  Hug

# 380

Да има избор за бъдещата ми щерка   Mr. Green

Прекрасен ден ви пожелавам  Hug
А,само да знаеш моят син,колко е красив Flutter,тъй,че да е зет в Израел няма да е зле Mr. Green

Между другото имам уникални снимки от секциото,но са на фотоапарата на леля ми,така,че по-късно ще ги пусна!

# 381
Наина, Мимкис нямам търпение да видя снимки на малките човечета!
Пишете когато можете как се възстановявате, спят ли мъниците?
Да са ви живи и здрави.
Иоси също е много красив, а Йойо "чукна" половин година и е същински фотомодел!

# 382
Цитат
а има избор за бъдещата ми щерка   
Ти ще имаш близнаци   Laughing но звездите още не са ми казали какъв пол ще бъдат  Wink
Цитат
А,само да знаеш моят син,колко е красив Flutter,тъй,че да е зет в Израел няма да е зле
Тъй-тъй ,пък нас ,тук,вълци ни яли ...по-скоро прекрасните ми дъщери  Joy и скромната им майка  Mr. Green

# 383
  • На дивана, под юргана
Тъй-тъй ,пък нас ,тук,вълци ни яли ...по-скоро прекрасните ми дъщери  Joy и скромната им майка  Mr. Green

Споко бе! Ще обявя конкурс!  Laughing

# 384
  • T"A
Само да споделя, че най-после намерих масло (преди няколко дни), но е френско. Изралеско масло купувах последно майка ми като беше тук.

# 385
Ох, Ментуш голяма одисея с маслото  Laughing, В Холон в магазина до спирката на която те чакаме през цялото време си има това на Тнува. В 1/2 хинам изчезна обаче  Peace. Но ние почти не ползваме, само за угот   chef.

Мимкис, чакаме разказ и снимчици, когато имаш време и възможност.

Нещо смешно- черен хумор за нашата държава, на което попаднах случайно, старо, но актуално http://www.youtube.com/watch?v=AxOFMwsHXug   Mr. Green.

# 386
 Тали, подробен разказ за раждането съм сложила в бременелската тема,има и снимки Hug
    http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=534778.555
   ПП. Само да добавя, че се грижеха за мен всякакви народности лекари и акушерки, арабка, друзит, от време на време и израелки Simple Smile, а накрая рускиня- Дияна. Всички бяха невероятни.

Последна редакция: нд, 14 ное 2010, 08:30 от mimkis

# 387
  • T"A
Тали, явно е забутано магазинче и хората не са го "надушили", че в него се намира масло  Grinning Гледах, че и в новините се обсъжда (след няколко месечна пауза, отново гледаме ТВ, но с мярка). А в нета четох, че щяло да бъде проблем до януари: http://www.israelhayom.co.il/site/newsletter_article.php?id=8878
Аз просто хапвам доста (чак ме е срам да напиша колко... Blush по 5-6 филии на закуска), та веднага ми направи впечатление...

В Бейлинсон целият персонал бяха цабари. Имаше една рускиня, която носеше храната. Да ви кажа - беше единственият мил човек, когото срещнах за тези 2-3 дни в болницата.  Whistling

Опитвам се да се сетя за детски песнички-закачки. От сорта на "хей ръчички, хей ги две", "миеме ръчички"... А и да не са песнички, но да са закачки за малки деца ("баба меси кашичка", макар че тя е за по-големи бебета от моето Simple Smile... "буба лази"). На иврит се сещам за няколко, но търся на български  Confused (напр. за "лякова шели шальош пинот", "ядаим лемала, аль-а-рош", "над-над").
Ще си пусна май питането във ФБ...

# 388
  • T"A
В 3 точки:

1. Мерси за линковете с песнички на лични  Grinning Помогнаха ми да открия песента за пръстите ("Пеят, скачат палците..."), но други творби за закачки и игри нещо не намерих. Търсенето продължава...

2. В момента е месик - събирането на маслините! Ние миналата година пропуснахме (оказва се, че това е доста кратък период), но тази сме се навили да отидем до производител на зехтин, за да видим процеса, много е интересно! Ако имате около вас нещо подобно, заслужава си да се види!  Grinning

3. Много хубаво си изкарах на среща с Мъничко червеничко  Hug Отправям предизвикателство за наближаващата Ханука - да се видим в по-пълен състав  Wink Разчитам на Талинда с нейната банда, Борянка - ти как си? Мимкис, теб не смея да те питам... Но, ако намерим начин да дойдем по-нататък, ще ти пиша   bouquet

# 389
Момичета,ще си имат еврейка бъдеща британска кралица.Принц Уилям се е сгодил за Кейт Мидълтън,чието рождено име на майка и е Карол Голдсмит.

Общи условия

Активация на акаунт