Отговори
# 1 125
Възрадвайте се чада форумски, нещата са готови!!! Само шалове нямаме още, чакам да ги донаплетат  Rolling Eyes

Прекрасна новина, Шаманич! Hug А дали ще станат шаловете другата седмица, че в неделя заминаваме и ще е хубаво да си ги вземем, ако може, разбира се...

# 1 126
Тони имам обещание до 5ти да са готови, но вече не смея да вярвам  Rolling Eyes

# 1 127
Тони имам обещание до 5ти да са готови, но вече не смея да вярвам  Rolling Eyes

Стискаме палци тогава вкупом! Дано станат както са казали. Peace

Весел празник днес!!! Simple Smile

# 1 128
Супер новина. Стискам кълки тогава до 5ти  hahaha

# 1 129
Ох, представих си те в родилното как са те нападнали трима доктори и викат, раждай, а ти "Нйе, шъ стискам, Шаманката каза да стискам  Crossing ArmsJoy

# 1 130
Възрадвайте се чада форумски, нещата са готови!!! Само шалове нямаме още, чакам да ги донаплетат  Rolling Eyes

Алилуя  Hug  Hug  Hug Чакам с нетърпение срещатааааа!!

# 1 131
Ухаааааааааааааааа, супер новина и то точно новогодишно.
Вече се чудя как да се разголвам за да го накърмя малкия Crazy Чакам с нетърпение...

# 1 132
  • София
УРАААААА!

# 1 133
Чудничко ! Simple Smile)))
Имам някакъв шанс да ме изпишат от родилното като Убавица с рокля Simple Smile) ама да видим Simple Smile))
Шаманке,  Hug

# 1 134
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

И каза Шаманката на форумските чада да се възрадват и те се възрадваха!

# 1 135
  • FRANCE
Шаманче благодаря,
Аз имам едно питане, понеже на 4 рано сутрин отлитам за топлите страни, т.е. Франция, та ако до тогава няма нищо дали може да ми пратите там рокличката (ще си платя разбира се) или да търся някой от София да ми я прибере и прати евентуално.

благодаря

# 1 136
madame,  прати някой до нас тия дни или ела да си я вземеш роклята  Peace Това важи за всички, които бързат да раждат или заминават извън страната или някаква друга основателна причина.. 

Хрумна ми нещо, като стана дума за изписването на Berend Botje, а и по идея на Бу от преди време  Grinning Ще обявя конкурс за най-прекрасна снимка с дреха от колекцията. Бугоизбраните ще получат награди .... някакви, със сигурност хубави  Hug Харесва ли ви идеята?

# 1 137
Ох, представих си те в родилното как са те нападнали трима доктори и викат, раждай, а ти "Нйе, шъ стискам, Шаманката каза да стискам  Crossing Arms"  Joy

Ми Шаманка си, няма начин - теб ще слуша жената... Joy  Laughing

Идеята ти е страхотна! Допада ми - ще се снимам и аз с тумбака...

Аз ще изчакам до 5-6 януари и след това ще те притесня в къщи, ако няма да има среща в съботата на 8 евентуално, ОК?!

# 1 138
Весело посрещане на Новата година! Пожелавам ви да бъде обгърнати от повече надежда и доброта!

Шаманките и новините, и идеите ти са чудесни!

Дядо Мраз да вземе да се отчете, че мнооого заслужаваш Peace

# 1 139
Супер новина, ШаманичHug Дваж повече ще се радвам сега на новогодишната нощ!  newsm47  newsm81 santa2 newsm35

Общи условия

Активация на акаунт