Отговори
# 120
Мммммммда..пончото е много оригинално... Flutter

# 121
Много добри идеи давате, момичета! Браво! Laughing

# 122
А за слинг с халки, какво мислите? Става и за малки бебета и за по големи диваненца, които все искат мама да ги носи  Rolling Eyes

Да, да, да!  Crazy Искам!

И пончото е страхотно  Heart Eyes

# 123
  • T"A
Какво мислите за нещо такова http://www.laredoute.fr/vente-robe-tunique-stretch.aspx?producti … =2&pos=18_n_n, като се сложи една допълнителна платка отпред (триъгълник със скосен връх), която да започва от края на деколтето (там да е скосения връх) и да завършва на коланчето.

На мен ми харесва  Peace

# 124
# 125
Пончо и аз искам! А бебешко / детско пончо може ли, може ли, може ли?!  Mr. Green

Топлата храна е много яко!  Peace

П.С. Спам: Ментаааа, пфу, че си убава!  Heart Eyes

# 126
  • София - Дианабад
Какво мислите за нещо такова http://www.laredoute.fr/vente-robe-tunique-stretch.aspx?producti … =2&pos=18_n_n, като се сложи една допълнителна платка отпред (триъгълник със скосен връх), която да започва от края на деколтето (там да е скосения връх) и да завършва на коланчето.

На мен ми харесва  Peace

Peace
Много ми допадна.
Пончото също много ми хареса.

# 127
А за малките какво ще кажете за шапки с някакъв надпис над челото.Нещо кратко ,за да събере или картинка  newsm78

# 128
Ако има сериозен интерес за шапчици, мога да помисля. Но такъв някакъв прост модел

Пуснах анкета, гласувайте  Sunglasses

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 09:18 от Шаманката

# 129
Кърмаческа блуза, шапчица и чаша гласувах. И детски блузки няма да е зле да има.. бих поръчала.  Peace

# 130
  • София
Ужас, като ги направи Шаманката всичките тези чудесни неща... и както имам проблем с шопинга...   Laughing  Mr. Green

# 131
Идеята за шапчици е добра  Peace обаче сега ще настане весело с цветовете  hahaha една част ще искат розови и сини,  а другите не!
Аз съм фен на кърмаческите блузи и най-вероятно ще си поръчам, че зимна нямам, макар да не се кърмим вече навън  Mr. Green. И шапка ако ме устройва цвета  Wink

# 132
  • София
Е, за цветовете винаги могат да се изберат неутрални, което спред мен значи само да не са розови и сини Wink
(то реално и синьото е универсално, само с розовото може да е малко сложно... Wink)

# 133
 Детските блузки няма ли да се включат в зимната колекция?  Peace

# 134
Ето още идеr за картинкr  Peace

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 11:27 от Darlin`

Общи условия

Активация на акаунт