Отговори
# 585
  • София
Шаманке,според мен направо по твое осмотрение запазвай да не свършат и другите  Rolling Eyes

Peace подкрепям!

# 586
1 и 3 щом са с вълна

# 587
и аз искам  Party
хареса ми модел 2 и 3 ,

а като цветове лилавото ( май беше Sunglasses и светло сивото ( май 2 )

# 588
Не са дебели за пижамата, тънки са. Като на обикновени тениски или една идея по плътни.

# 589
Не са дебели за пижамата, тънки са. Като на обикновени тениски или една идея по плътни.
Тъкмо се зарадвах, че ние спим на 15 градуса, но нищо...

# 590
1.3.4.8
абе всичките са хубави  Hug

# 591
От мен - 2, 6, 9, 11.

Иначе всички са хубави, но тези най-ми допадат... Peace

# 592
Шаманке,според мен направо по твое осмотрение запазвай да не свършат и другите  Rolling Eyes

Peace подкрепям!
И аз с вас...
Цветовете са такива, че каквото и да избереш, Шаманич, все ще поръчам.  Hug

# 593
Аз съм за 2,3,7 и 8, но пък и останалите цветове са сладки...

# 594
1,7,8,10 от мен, като аз все някакси се ориентирам към розовите нюанси, но и да не е от тях пак ще си взема  Flutter
Да вземем да пуснем една анкетка ли  Rolling Eyes  Бу, малко помощ (като 3 щом е отпаднал, направо без него)

Шаманче, запазвай по своя преценка, то е ясно, че всички различно ще искат така или иначе  Peace

# 595
Всички ми харесват  Peace с изключение на 4 (много шарено за моя вкус дори за пижама, пък да не говорим за домашна дрешка) и 10 (просто няма начин да си купя бонбонено розова рокля  Whistling).

# 596
И аз не си се представям в такава бонбонено розова рокля, а и в блуза  newsm78
Лилавото много ми хареса и ме е яд, че са го взели и отпадна Sad
Иначе и 1 и 2 са хубави Simple Smile
А чак ватирано, знам ли... Няма ли да е много дебело?

# 597
Според мен за роклята ще е най-добре, да е от вълнения плат.
Иначе Шаманче, подкрепям  да действаш по твое усмотрение. На всички ни и да искаш, не можеш да угодиш Mr. Green!

# 598
  • Германия
Нова анкета не може ли да се пусне и който смогнал да си избере цвят, смогнал...и без това накрая зависи от наличието на платове и диктаторското мнение на Шаманката  Mr. Green

# 599
  • София
Аз лошо от Шамана не съм видяла и предлагам вместо да губим време за анкета, да се доверим на избора й - така ще спестим поне седмица  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт