Отговори
# 780
Шаманке, благодаря за отговора! При мен 103-те см. идват от гърбината, която е като Берлинската стена, иначе бюста ми е доста скромен. А бе, едричка вървя - 171 см и 75 кг.  Blush След достигането на тези размери нося рокли XL (понякога и XXL) - едната примерна такава, доста плътно ми стои, е с дължина А 46 см. Това ме навежда на мисълта, че най-вероятно си права за размера... Летният потник L ми беше малък, но причината е и огромното ми шкембе.

Ще изчакам мерките, защото ще коригирам и детските.

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 22:37 от Epifania

# 781
Обещах снимка, ето ви няколко. http://picasaweb.google.com/iv4ovcite/201004#
Това цялото съм аз в рокля  размер Л За сверка, висока съм 167 см. бюст 103 (обичайно е по-малък, ама какво му стана от няколко месеца насам  newsm78 ), талия 89 и ханш 109  Blush Тва е, признат ханш е половин ханш  Mr. Green

# 782
  • Пловдив
Значи, аз определено ще трябва да си сменя размера, ако това е L....

# 783
  • на североизток
А може ли да попитам имате ли идея кога горе-долу ще бъдат готови дрехите и кога реално ще можем да ги получим?
Тези, които сме единствени от някой град, кога и къде да посочим адрес, на който да бъдат изпратени? В заявката ли или на по-късен етап?
И още нещо...като поръчам примерно една поло блуза и една блуза с шал, каква е вероятността да бъдат в една и съща цветова гама, т.е. бих желала да са в различни цветове Praynig и това пак от Шаманката ли зависи(какво точно ще има в моята пратка)? Защото тези, които сте от София, разбрах че като ги видите на място и ще си изберете от това, което има, а ние от по-далечните градове, получаваме това което е останало, без да имаме правото на избор Naughty Така ли е или аз не съм доразбрала нещо? И няма ли да е възможно, когато вече са готови, Шаманката да пусне по една снимка на реалните дрехи и тогава да посочим предпочитания цвят newsm78
Незнам и аз, за пръв път ми е, та за това задавам такива въпроси Rolling Eyes

# 784
Стига бе  Shocked Излиза, че сме с почти еднакви мерки... И все пак си оставам на XL  Rolling Eyes Имам още доста корички да НЕ ям докат стигна L  Joy

Супер снимчици, Шаманич!  Hug

# 785
iv4i_79, не си разбрала явно. Блузите от един вид ще бъдат само един цвят. Тоест примерно, всички рокли ще са сиви (една материя, един цвят), всички блузи поло сини (примерно), всички блузи с шал лилави (примерно) и всички пожами, розови (пак примерно). Блузите Д1,2,3,4,5 и М1,2,3,4 ще са бели или светло екрю.

Не знам дали имате идея, но аз не съм нито магазин, нито крупен производител. Правя това с 80% импровизации и благодарение на това, че сте ентусиасти и плащате предварително  Peace Ако трябва да задоволя всяко желание, просто няма да успея с това, с което разполагам.

За разпределянето и раздаването процедираме така: След като нещата са готови, за един (два, три) дни аз и някой помощник ги разпределяме по поръчали потребители. Тоест ако ти си поръчала едно поло М и една детска блуза Д5- 62, ще получиш пакетче с точно тези два артикула и никът ти залепен отгоре. Няма как в София да са привилегировани, защото те ще получат същото, но лично или от отговорник по квартал.

Тези, които са единствени от град, а това ще стане ясно след края на поръчките, обикновено пускат лс с точен адрес, телефон имена, ПК на мен. Ако имате някакви специални желания за доставката, пишете си в лс-то. Аз пращам по пощата или с куриер.

За кога ще са готови нещата ... надявам се до края на годината. Ще се постарая да направя всичко, което зависи от мен за да имате нещата си окола Коледа.

# 786
Бубичка, ти си ме виждала поне. Тези снимки на огледалото изглеждат по-издължени, от огледалото е  Rolling Eyes Всеки ден се виждам слаба, висока и руса в него  Mr. Green

# 787
  • на североизток
Ееее, така вече ми е ясно!
Благодаря много за разяснението, мисля че и на други ще им е полезно!
А иначе това, което правите наистина заслужава адмирации(най-малкото)  bouquet
Щото, особено в малките градове няма дрехи нито за бременни, нито за кърмачки, нито дори за по-пухкави жени...всичко е за рахитични тинейджърки Mr. Green Да живее sekond hand Mr. Green, но и там не всеки път се намира това което ти трябва.
Така че, още веднъж поклон за инициативата и труда на Шаманката и тези, които и помагат!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 788
Еее, аз откога ти разправям да станеш един крупен производител или поне магазин...

# 789
  • София
 рооокляяя... рооолкяяя!  newsm20

# 790
  • Пловдив
Ей, зарибихте и мен с роклята, но с тия мойте кълки... Ще помисля още малко и ако се престраша, ще я поръчам и нея Laughing

# 791
Обещах снимка, ето ви няколко. http://picasaweb.google.com/iv4ovcite/201004#
Това цялото съм аз в рокля  размер Л За сверка, висока съм 167 см. бюст 103 (обичайно е по-малък, ама какво му стана от няколко месеца насам  newsm78 ), талия 89 и ханш 109  Blush Тва е, признат ханш е половин ханш  Mr. Green

Амхххххх,
Благодаря Шаманке за сверката с твойте размери, ама аз за мене си не мога да преценя колко Х да сложа пред L- ката.
Можели някой да даде размер в см. за обиколките за 2-та или 3-те хикса, а е влязъл в дрешки от предните колекции на Шаманката, че съм в чуденка. Може и на лични. Mr. Green

# 792
Denni, аз също ще дам като ми пишат ... те си знаят кои  Mr. Green

# 793
Аз писах, Денни Simple Smile
Дано съм била полезна... Че знам какво е да искаш красотите Шамански и да се чудиииш и маеш  Rolling Eyes

# 794
Denni, аз също ще дам като ми пишат ... те си знаят кои  Mr. Green

Grinning

Аз писах, Денни Simple Smile
Дано съм била полезна... Че знам какво е да искаш красотите Шамански и да се чудиииш и маеш  Rolling Eyes

Много благодаряяяяяяя, ориентирах се. Peace

Общи условия

Активация на акаунт