Отговори
# 960
  • София
А за блузата с шала , ако има шанс би било чудесно нещо в синьо-зелената гама ,
Ooooooooooo как обичам само този цвят  Heart Eyes !

# 961
  • София
извинявам се,но пак въпрос Embarassedмога ли да променя поръчка(пр.от блуза с шал на блуза поло)в рамките на срока за записване(до 25.11)да не затрудня колектива? Wink

# 962
Можеш по всяко време до края на срока за поръчване.  Peace

# 963
извинявам се,но пак въпрос Embarassedмога ли да променя поръчка(пр.от блуза с шал на блуза поло)в рамките на срока за записване(до 25.11)да не затрудня колектива? Wink
В темата за записване се самоцитираш с предишния си пост и пишеш промяната, като нов, за да е по-лесно да се види какво е променено  Peace

# 964
  • StZ
какво стана с цената на блузата с шала? променена ли  е и на колко, че искам днес да преведа парите!

# 965
  • София
какво стана с цената на блузата с шала? променена ли  е и на колко, че искам днес да преведа парите!

И аз чакам за окончателната цена.

# 966
Всички чакаме  Rolling Eyes Жената нещо се е контузила и за това има леко забавяне.

# 967
  • София
Всички чакаме  Rolling Eyes Жената нещо се е контузила и за това има леко забавяне.

Аз това нещо съм го пропуснала и пратих днес парите  Embarassed Ама ако има увеличение, ще пратя отново  Peace

# 968
  • София
благодаря за отговорите  bouquet

# 969
А, има ли някакъв шанс да има отделно шалове? Аз това чакам за да поръчам  Simple Smile.

Имам два пуловера с шпиц деколте и ако се снабдя за отгоре им, ще съм мнооого доволна.

Дано се оправи бързо жената! Peace

# 970
Старозагорки, случайно да желаете да си получите поръчките лично от мен???? Ще идвам за Коледа... пак и пак, и пак.  Simple Smile

# 971
Даааа , супер даже! Аз съм ЗА ...  Hug

# 972
  • Бургас
Няма проблем, аз ще пътувам тогава, но ще се разберем с някоя мама.

# 973
Аз се сдобих само с шал  Laughing
Шаманче, верно има извратено много приложения  Joy

http://www.facebook.com/album.php?aid=34438&id=100000321155134

# 974
Аз пак да попитам: Шаманич, ще моделстваш ли и с блузката с шала, когато стане готова, разбира се?

Общи условия

Активация на акаунт