Подсъзнанието може всичко 29 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 279 770
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
такова горене направих на листчето...
изпуснах малка част от него в WC, намокри се и не можах да го запаля пак.
Предполагам това не се брой?

# 586
  • Costa Rica

Днес ми припомниха една истина (те са толкова много, че често ги забравям  Embarassed)

Лошите неща не са най-лошото, което може да ни се случи. Най-лошото е да не ни се случи НИЩО!

При вас ситуацията ми изглежда подобна - не ви се случва нищо от това, което би ви накарало да се почувствате добре, би ви дало тонус, усмивка и щастие.
Точно това е - дори не е дупка. Равно... Постигаш това, за което си мечтал и... нищо... След толкова години на "гроздето е кисело" успях да се додрапам до него и се оказа, че то наистина е кисело. Толкова за сбъднатите мечти...

Имам един любим цитат от "Декстър" - " Сънувам, че се нося по повърхността на живота си... Аз съм страничният наблюдател". Надя79 го е описала много точно. Все едно надзърташ през прозореца как хората вътре се радват, обичат, смеят се, живеят. Само че ти си отвън.
Уф, не знам newsm78

# 587

Днес ми припомниха една истина (те са толкова много, че често ги забравям  Embarassed)

Лошите неща не са най-лошото, което може да ни се случи. Най-лошото е да не ни се случи НИЩО!

При вас ситуацията ми изглежда подобна - не ви се случва нищо от това, което би ви накарало да се почувствате добре, би ви дало тонус, усмивка и щастие.
Точно това е - дори не е дупка. Равно... Постигаш това, за което си мечтал и... нищо... След толкова години на "гроздето е кисело" успях да се додрапам до него и се оказа, че то наистина е кисело. Толкова за сбъднатите мечти...

Имам един любим цитат от "Декстър" - " Сънувам, че се нося по повърхността на живота си... Аз съм страничният наблюдател". Надя79 го е описала много точно. Все едно надзърташ през прозореца как хората вътре се радват, обичат, смеят се, живеят. Само че ти си отвън.
Уф, не знам newsm78

това е състояние на Маг, значи се превръщаш бавно в магьосник  Hug

ако искате мога да пусна материали по въпроса от звезден маг Елена Вакуленко

# 588
Много ви моля, вълшебници, за положителна енергия за мен! Имам проблем, който ме измъчва!

Благодаря ви, обичам ви!  Hug

# 589
  • Costa Rica

Whistling
Пускай.

Слънцеtxtloves

# 590
# 591
  • Tам през Атлантическия океан
Момичета , момичета ето тук  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=494346.210   Peace

# 592
  • ES
А аз моето листче го изгорих в 20.12 ч. Исках да е в 20.09 ч, но не успях да стигна навреме в къщи. И гасна няколко пъти, другото трябва да го държа с нещо докато гори, че като пусна и се загася. Като не спазих часа проблем ли е? Имам в предвид минутите. Инъче мисля да го правя всяка следваща вечер с един час по–късно. А последната ще трябва да тсавам и посреднощ.

# 593
Момичета, сега е моят силен Лунен период.Написах си желанията- днес на Кръстовден! Аз лично почитам този празник!Тези желания са много важни за мен. Пожелайте ми успех! Praynig

# 594
  • Кьолн
Слънце, Дарена Two Hearts Аз пък забравих,че не се яде пилешко и сега няма да се сбъдне Embarassed Tired

# 595
Дарена.....УСПЕХ newsm20

# 596
  • UK
А има ли желаещи за 30-дневни проби?  Laughing Можем примерно да ги обявяваме тук и да споделяме успехи (може пък да се разводни темата newsm78). Аз съм решила да атакувам ранното ставане, че с това нощно кърмене и недоспиване сутрините ми се превръщат в пълен хаос.

xukc, Hug Аз съм желаеща за ранно ставане  Peace Давай дата и да почваме   bouquet

Без малко да пропусна, много бързо се изписва тая тема. Почваме!  newsm10 Аз вече направих две сутрини в 7, което при сегашната ситуация си е голямо постижение. Чудя се обаче дали да не се поизхвърля с малко по-ранен час. Lenny, ти в колко часа ще ставаш? Да не кажеш сега 5, че ще се комплексирам  Crazy
Предлагам сутрин при ставане едно бързо разписване в темата с едно изречение (може и нова да си направим). Така за стимул и похвала! Аз продължавам, а ти кажи кога ще се включиш и ще броим заедно. Само да поясня, че аз съм в Англия, 2 часа разлика. Да не излезе, че шмекерувам  Joy
Почнахме!!!   Hands Clap

# 597
  • морето, сините вълни...
Благодаря на всички за отговорите и съветите. Аз ще си по разсъждавам още малко по темата, защото мисля че все пак е по темата и това.
Като малка, или по скоро като ученичка, много често се чувствах, че не съм на правилното място (времево). В смисъл - не сега е трябвало да се родя. Хората като такива ги усещам чужди и съвсем не подобни на мен. И сега е така понякога, но благодарени на вас вече знам че всъщност не хората са проблема аз Аз самата. Погледнато в огледалото виждам собствената си отчужденост. Да вярно е че не съм си много много на почит.
Наскоро четох Чопра и уникалността на таланта на всеки. Но аз още търся своя и по скоро търся себе си. Усещам. че много дълбоко съм вкарала "произхождам от обикновено работническо семейство". Някои знаят за какво говоря....
Определено след всяка смяна на "пейзажа" и известен период от време се докарвам до същата ситуация, там откъдето съм избягала. Това е урок, който явно ще уча и уча.

Искаме   bouquet

И още нещо - утре (или по скоро днес) ще съм отново в първи клас! За детенцето ми ще бие училищния звънец

newsm51 за вас

# 598
  • la Città Eterna
И аз искам   bouquet

Извинявайте, но с моята гостенка през деня съм на вън, вечер докато оправя домакинството, детето и съпруга (милия пак се е нацупил, че не му обръщам ДОСТАТЪЧНО внимание, а пита ли ме дали за мен имам някакво?!), та съвсем не ми остава време за форума, но чета, само не пиша....

darena, да се сбъднат  Two Hearts  babydust7 Flowers Sunflower

# 599
Феи, заемам си днешния афоризъм от Смехотерапията и орисвам деня на всички ни - нека е първи учебен ден за всички по нашия път на вътрешното ни знание, на здравето, на щастието и на реализацията:

Усмивките не се чупят, но поправят счупени сърца.

Общи условия

Активация на акаунт