"Шоколадова коса" 2

• 195 879
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
Няма измиване,вярно е Grinning
И на мен ми стана тъмничък,но реших,че е защото стоях по-дълго.
Харесва ми,обаче,стои плътен цвят и шоколадов Simple Smile

# 136

Абсолютно, с две ръце гласувам, че цвета и боята са много добри!  Peace Аз обаче сега искам мааалко по светло и няма как да стане, въпреки че не съм се боядисвала от доста време и пак не е мръднал цвета!    bouquet

# 137

Абсолютно, с две ръце гласувам, че цвета и боята са много добри!  Peace Аз обаче сега искам мааалко по светло и няма как да стане, въпреки че не съм се боядисвала от доста време и пак не е мръднал цвета!    bouquet

Ако си направиш маска за коса със жълтък,дали няма да се поотмие? Laughing

# 138
Ако си направиш маска за коса със жълтък,дали няма да се поотмие? Laughing

Май само жълтък не съм си слагала на косата  Laughing  Правя си маска с какви ли не масла в нея.. може да взема и жълтък да сложа! Благодаря!   bouquet

# 139
Аз като бях тъмно руса от много "акъл" си забърках маска със жълтък и станах рижава Laughing Било е за добро,де защото после се потъмних и се харесвам повече.
Успех Wink

# 140
Аз съм фенка на натуралния шоколад,ето този:

Не мисля скоро да го сменям.Иначе съм със средно кестенява коса между пепеливо и тъмно кестеняво.

И аз от доста време ползвам тази боя и този цвят, обаче става много по-тъмен .. направо черен и сега няма измиване!  Tired

Моми4ета добре 4е сте вие!То4но за тази боя умувам от няколко седмици!Аз мислех да взема по-тъмната-тъмно кафяво се води,но щом и тази става тъмна представям си онази каква ще е .Така 4е тази ще взема

Нали няма 4ервен оттенък???????????? Thinking

# 141
Аз като бях тъмно руса от много "акъл" си забърках маска със жълтък и станах рижава Laughing Било е за добро,де защото после се потъмних и се харесвам повече.
Успех Wink

Благодаря, определено ще опитам!  Peace

# 142
allexa27,точно тази няма!Преди нея бях с една,ей сега ще я намеря,която червенееше,а аз не харесвам..Ето я:
http://www.loreal-paris.co.uk/hair-colour/all-over-color/casting … /530-praline.aspx

Натуралния шоколад си е тъмно кафяво към черно,стои плътно,червено няма.

# 143
Praline определено има червен отенък и аз от опит потвърждавам! Натуралния шоколад - няма!  Peace

# 144
Много благодаря ! Hug

А бихте ли дали мнение за ето тази боя ,пак на Лореал-Rich espresso
Blush
http://www.loreal-paris.co.uk/hair-colour/all-over-color/casting … ich-espresso.aspx

# 145
  • България
Успех Wink

и аз замислям да се потъмня  и наинакрая ще се реша.искам да не е много тъмно кафяво.заздравили ти се косата след като спря да я изрусяваш?изтощената коса е главната причина за смяната на цвета при мен.

# 146
allexa27,не съм я пробвала,спря ме мисълта,че може би ще червенее...

rositoooo,косата ми в момента е много здрава и лъскава,често получавам комплименти за нея.Нищо общо няма с времето,когато я изрусявах.Естествено,ясно е,че и тъмната коса повече отразява светлината,не може да не сте забелязали на брюнетките колко по-лъскава им е косата,отколкото на блондинките.

# 147
allexa27, и аз мисля, че ще има червен отенък!  Peace

# 148
Много благодаря ! Hug

А бихте ли дали мнение за ето тази боя ,пак на Лореал-Rich espresso
Blush
http://www.loreal-paris.co.uk/hair-colour/all-over-color/casting … ich-espresso.aspx

432 Rich Espresso  Като код на съставните цветове мисля, че не би трябвало да червенее защото  има златисто и перлено, по- скоро ще стане доста златисто- към медно след отмиване... и доста наситено като цвят, защото е на ниво тъмно кестеняво... + това, че е без амоняк

# 149
 Моми4ета Искам само да ви кажа 4е аз съм 4ернокоса от 15 години и най-накрая ми поизраснаха 5 см корените и лека полека се боядисвам с кафяво и подкъсявам отдолу , докато израсте цялата и остана кафява.Дано тъмният шоколад да е тъмен,да не е със златист отенък newsm78

Общи условия

Активация на акаунт