"Шоколадова коса" 2

• 196 308
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
  • Paris
Ами аз толкова гледах,търсих,избирах....и този цвят най ми хареса така че ще пробвам и после ще пиша разбира се и ще пусна снимки Peace
Мими, цвета ми е любим. От години се стремя към него, но с нито една боя не мога да го постигна. Тази боя още я няма на БГ пазара. Сподели впечатления след като се направиш. Peace

# 316
Ами аз толкова гледах,търсих,избирах....и този цвят най ми хареса така че ще пробвам и после ще пиша разбира се и ще пусна снимки Peace
Мими, цвета ми е любим. От години се стремя към него, но с нито една боя не мога да го постигна. Тази боя още я няма на БГ пазара. Сподели впечатления след като се направиш. Peace

Аз вече се направих преди седмица ама ще трябва да повторя защото русото избива отдолу.Получи се лек червен отенък,но това сигурно е от червеникавата основа с руси кичури Thinking
Иначе цвета се получи една идея по тъмен,но започна да изсветлява...затова за да дам окончателно мнение искам да се боядисам още веднъж.
Като боя е хубава...лесно се нанася,не капе,не маца и се изтрива много лесно от кожата.Не пари,не щипе,не мирише гадно и косата след нея е жива и лъскава.По време на миене не ми се оплита и не е суха ами мека и хлъзгава. Тия дни ще си слагам нови екстеншънси и ще покажа снимки да  видите горе долу...но както казах за най добър резултат ще мине време Peace

# 317
здравейте Simple Smile
Случайно някоя да е постигала подобен цвят на този и с коя боса за коса ?  Simple Smile

# 318
Моята стана такава:

# 319
С Л`ореала ли?

# 320
О, това е май което търся Simple Smile Същия изглежда на снимката. Ако може да кажеш каква ти е била косата и с коя боя Simple Smile

# 321
С новия мус на Лореал да номер 50. Косата ми беше обезцветявана отдолу и след това боядисана в червеникаво с руси кичури Peace

# 322
Май тук четох, че някой не е доволен от тези мусове  Simple Smile А то в България има ли я, че нещо не я виждам в сайта им....

# 323
момичета аз искам да попитам от лореала една разфасовка ще ми стигне ли, по принцип от обикновенните на палете , на гарниер на арома ми трябват 2 кутии та се чудя от лореала ще ми стигне ли 1????косата ми е къса малко под ушите но ми е много гъстааа...!!!!????

# 324
Ако можеш да се боядисващ добре в домашни условия ще ти стигне. Но като гледам как купуваш по 2 бои на къса коса... Мажи в корените и след това разнасяй надолу. Колкото и да е гъста косата ти е къса. А и нали сега си с почти черна коса? Изчакай малко да падне цвета от Палетето и тогава действай. Peace

# 325
той поизпада и си направих руси кичури но са по точно рижави и сега затова искам нещо по тъмничко отказах се да си я изсветлявам много ще ми изгори пък и нали искам да си пускам косата пак да ми расте и търся нещо за по бръз растеж та затова искам нещо шоколадово и да стане по тъмно не ми пречи...но да е само направо черно може полу но не и точно  черно, а за боята да 2 бои ми стигат спокойно инъче едната ми отива само за корените, и на фризиор съм така..
-искам нещо такова http://postimage.org/image/i8zdhxgk/   или такова   http://prikachi.com/images/141/2537141d.jpg    дори това второто е СТРАХОТЕН ЦВЯТ   това е почти черно но не е черно а някакъкъв много тъмен кафяв ако някой го е получил нека даде инфо с каква боя и на каква основа моето е почти същото но червенее доста...

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 18:06 от dani890420

# 326
ОМГ  Flutter Ами не знам какво да те посъветвам, освен вместо да даваш пари за кичури, по-добре покажи на фризьора какъв точно цвят искаш.

# 327
моята фризиорка не е добър колорист не искам да се боядисвам при нея а и а немога да си намеря добър колорист те са голяма рядкост да ти съчетаят цветовете какво трябва, колко пъти трябва да го повтарям това.... ако можеше да ми постига цветовете  нямаше да питаме тук нали така? така че ако някой има съвет нека да ми каже вид боя като по горните снимки в поста ми..

# 328
Ама тук съвсем никой не може да ти помогне. Никоя от нас не е колористка ! Дори една снимка на косата си в момента не си качила, как да ти дадем съвет? Има една тема- бял и черен списък на фризьорите- по-добре пиши и попитай там.

# 329
ами не всеки си качва снимки, и аз питам общо а не само теб, а ти отговаряш от на всички името

Общи условия

Активация на акаунт