"Шоколадова коса" 2

• 195 886
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
Мария-Магдалена, аз доста закъснях с отговора Cry
Дано не е станало много тъмно.
Аз пък преди малко сложих 4.21-Кестеняво мат на Крамер колор-надявах се като е по-тъмно да успее да убие червеното, но не-избива си червения оттенък SadИначе в корените е добре, няма никакъв червен оттенък, а и не е тъмно, много естествен цвят е. Боята е много хубава, но явно ще трябва доста време да се боря с червените нюанси в косата си Cry Cry Cry

# 166
 Hug Hug  момичета спасих се на 20тата минута влязах в банята и сложих доста шампоан  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68  не е черно тамно е ама не е черно нещо като горещ шоколад утре на дневна светлина ще видя как ще изглежда  ooooh!  ooooh!  ooooh! почти бях ревнала да си призная
Lirena  изчакай малко и прави с по тъмни бои постепенно ще се оправи  спокойно  Hug  Hug  Hug средно кафяво ама не на велатон  Mr. Green  с тамни моето мнение е че ще го махнеш

# 167
На мен Крамера ми избива леко на оранжавеещо/като ръжда/, като почне да пада. Основата ми е тъмна, нямам бели коси. Аз си мия косата през ден и сигурно това има значение, защото след 2 седмици почва да ме дразни. Иначе е много щадяща за косата. Последно ползвах 4.21 dark ash brown /мисля, че това беше/. Сега ще пробвам Лореал кастинг, този който го похвалиха момичетата напред в темата.

# 168
Момичета да попитам и тук..имам същия проблем като Lirena.До преди 2 ден бях с червеникава коса/кестеняво-червено/,но реших,че искам да си върна стария цвят - светло шоколадово / http://www.womenshairstylesonline.com/Hair/Gallery/Long_Brown_Hair_96353.jpg /.В момента по съвет на форума се боядисах светло кестеняво,боя без нюанси и оттенъци/за да не излизало червеното/,но стана почти черна.Въпроса ми е има ли смисъл да си потъмнявам косата след като искам да я просветля newsm78 И дали ще има ефект ако започна да се боядисвам със светла боя и просто да чакам да си стане желания цвят? Идеята ми е за боята на Scharzkopf brilliance 855,тя е специално за тъмна коса и смъва няколко нюанса?
п.с.това е боята http://www.urodaikosmetyki.pl/photos/6300/6271_855.jpg  преди съм я  ползвала,но нз дали с това червено ще стане.Извинявам се за многото линкове и дългото описание,но ми се реве вече  Confused

# 169
Момичета да попитам и тук..имам същия проблем като Lirena.До преди 2 ден бях с червеникава коса/кестеняво-червено/,но реших,че искам да си върна стария цвят - светло шоколадово / http://www.womenshairstylesonline.com/Hair/Gallery/Long_Brown_Hair_96353.jpg /.В момента по съвет на форума се боядисах светло кестеняво,боя без нюанси и оттенъци/за да не излизало червеното/,но стана почти черна.Въпроса ми е има ли смисъл да си потъмнявам косата след като искам да я просветля newsm78 И дали ще има ефект ако започна да се боядисвам със светла боя и просто да чакам да си стане желания цвят? Идеята ми е за боята на Scharzkopf brilliance 855,тя е специално за тъмна коса и смъва няколко нюанса?
п.с.това е боята http://www.urodaikosmetyki.pl/photos/6300/6271_855.jpg  преди съм я  ползвала,но нз дали с това червено ще стане.Извинявам се за многото линкове и дългото описание,но ми се реве вече  Confused

Хмм аз не съм сигурна и не им вярвам много, че смъква няколко нюанса.. някой дали я е пробвал да каже мнение!?  Thinking  А, иначе няма смисъл да потъмняваш косата ако искаш да е по светла!  Peace Но ми изглежда трудно да минеш от червеникави отенъци към светло шоколадово!  Tired

# 170
Уффф знам,че е трудно и че сигурно лятото ще заприличам на човек Tired,но...за боята аз съм я  пробвала,но на естествен цвят и имаше страхотен ефект,точно този който искам да постигна и сега с разликата ,че съм почти черна,боядисана под червена коса CrazyА ако обезцветя?Мног ли ще я изтормозя..и за протокола имам редичка коса,да не окапе съвсен Twisted Evil

# 171
Уффф знам,че е трудно и че сигурно лятото ще заприличам на човек Tired,но...за боята аз съм я  пробвала,но на естествен цвят и имаше страхотен ефект,точно този който искам да постигна и сега с разликата ,че съм почти черна,боядисана под червена коса CrazyА ако обезцветя?Мног ли ще я изтормозя..и за протокола имам редичка коса,да не окапе съвсен Twisted Evil

И аз се боря с едно почти черно.. от тъмен шоколад.. а искам мааалко по светло. Но не искам да изсветлявам, че и аз съм с тънка коса и не ми се мисли какво ще стане  Tired За това аз лично не ти препоръчвам изсветляване!  Hug

# 172
ох и тази боя съм ползвала ужсна е  Sick Sick Sick Sick на мен ми нстана раждиво червенаена от средно кестеняжо ьаьа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 173
Приемам идеи и нюанси ,за да постигна цвят  на косата-светъл шоколад Praynig

# 174
Волната макаронка  аз сега съм тънма както споменах вече  Mr. Green Mr. Green но моето наблюдение върху светлите нюанси е че повечето след 1-2 измивания червенеят или рижавеят незнам от моята коса ли от какво но на мен така ми се получават  Cry  Cry  Cry

# 175
Здравейте момичета Simple Smile
Понеже сте по-опитни от мен в тази област, искам да попитам нещо. На руси кичури съм, естественият ми цвят е тъмнокестеняв и бих искала да се боядисам шоколадово кафяво или близко до моя цвят (то шоколадовото е такова де). Дали няма да ми се увреди прекалено косата ако я боядисам? Проблемът е, че кичурите ми вече са много на гъсто и сигурно само в корените ще стане по-тъмна ако я боядисам. Незнам, ако имате някаква идея, моля за помощ или съвет Simple Smile  bouquet Hug Ето и една моя снимка:
http://img530.imageshack.us/img530/6958/sdc13905.jpg

# 176
  • България
цвета ти е страхотен.аз точно такова искам да постигна от много светло русо почти бяло..
да ме посъветвате как да стане това с каква боя марка номер

# 177
Аз съм много доволна от Крамер -матиращите.Петицата и шестицата стават много добри.В сравнение с други бои рижавото избива по меко и по-бавно.Но червено при мен не избива,въпреки ,че досега при всички бои,които съм ползвала избиваше червена нишка.

# 178
Аз съм много доволна от Крамер -матиращите.Петицата и шестицата стават много добри.В сравнение с други бои рижавото избива по меко и по-бавно.Но червено при мен не избива,въпреки ,че досега при всички бои,които съм ползвала избиваше червена нишка.

Подкрепям напълно Peace
Аз бях с червена коса, сложих 4.21-кестеняво мат и мога да кажа, че почти не личи червеното. Когато се боядисах, беше късно вечерта и на осветление ми се стори, че има червен оттенък, но после, на дневна светлина с радост забелязах, че почти не личи.
nirolin, ти кой номер точно ползваш-чиста петица ли и какъв цвят се получава?
А какъв оксидант ти дават към нея?

# 179
  • София
Момичета от къде купувате тази матираща Крамер боя?

Общи условия

Активация на акаунт