"Шоколадова коса" 2

• 194 391
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
  waveyЗдравейте,аз съм нова тук! От около 2 месеца вече се боядисвам в шоколадовите нюанси,но всеки път боята става с един тон по-тъмна,и не ми харесва особено newsm11.Но аз искам друго да попитам някои използвал ли е тази боя за коса Rolling Eyes
  http://www.rubella.bg/products.php?w=boi&groupid=70 и какво ви е мнението? newsm78 Благодаря предварително newsm51

# 421
  • София
 От около 2 месеца вече се боядисвам в шоколадовите нюанси,но всеки път боята става с един тон по-тъмна,и не ми харесва особено newsm11.
Аз имам същото наблюдение.
Вчера опитах да се боядисам сама с тъмно кафяво на Рубела. Обикновена, амонячна боя.
Много добре се справих и съм доволна от резултата и от боята. Косата ми сега е лъскава и жива, но цвета стана 1-2 идеи по-тъмен от шоколада, който бях преди. Сега съм по-скоро черна, като че ли. Thinking
Дали, не трябва да вземам следващият път светло кафявото?  Thinking

# 422
и аз това забелязах момичета боядисва ме фризиорка с една и съща боя но много ми се наслоява отдолу и взе да става наистина тъмно  Sad

# 423
Вчера видях декоратор на Престиж, който не съдържа окислител (май така беше) и според момичето в магазина махал 1-2 тона от тъмна коса и бил сравнително безвреден.
Ако сте го пробвали, пишете отзиви, че и на моята коса много и се натрупа цвета и е почти черна, а се боядисвам със 5-ца т.е. светло кафяво Flutter

# 424
здравейте, моята комшийка се прави с това на престиж и каза че хич не и е увредило кодсата от черна вече е тъмно руса на бели кичури, но се прави постепенно в продължение на 8-9 месеца и е доволна , но аз не съм го използвала и незнам немога да дам мое  мнение за него..

# 425
А как изглежда този декоратор?

# 426
Ето го
=real]http://www.rosaimpex.com/?step=module_action&modname=p … ;order[]=real
Лично аз не искам много само 1 тон, та затова питах, ако някой го е ползвал да каже как е Hug

# 427
Благодаря!

# 428
Някой ползвал ли е 3-ки и 4-ки на Majirel? Чудя се какво да избера, и дали да е пепелно..искам да стане нещо такова:
http://gazmo.com/wp-content/uploads/2010/05/megan-fox-2.jpg
Пепелно ли е някакво или студено ...? И още нещо, досега ми е боядисвана косата 4 пъти в гамата 4-5... дали няма да се наслои прекалено много цвета, т.е. да избера цвят с една идея по-светъл от желания?

Последна редакция: ср, 22 юни 2011, 01:01 от `Lost_Angel

# 429
  • Paris
Влизам да похваля боя, която за първи път ползвам. Мисля, че е нова на пазара. Боята се казва REF., шведска, нискоамонячна, анти-ейдж, професионална, 100 мл със 120 мл окислител. Правих се с номер4.1. Получи се страхотен цвят. Малко по-тъмно от желаното, но пък супер. Преди това си направих преколорация на корените, както ме посъветва една съфорумка.  bouquet Сега ще я тествам за трайност. Не мога да кажа дали се намира лесно на пазара. Аз я купих от едно малко магазинче за професионални продукти за коса.

# 430
jaklins, сега по-добре ли е и забелязваш ли разлика от преди?

# 431
Аз пак се завръщам във вашите редици. Взех си Лореал Мус, 40 май беше като номер. Дано да с еполучи добре  Crazy

# 432
Аз пък взех 50 в неделя ще я пробвам и ще пиша  Grinning 

# 433
  Аз пък след като пробвах Алфапарф,Лореал,Лонда колор,Гарние,се дотъркалях до Палет С6  Joy
  И да ви кажа съм много доволна от резултата!  Party
  Много хубав цвят с чудесен пепелив оттенък!  thumbsup

# 434
Наистина изглежда много добре и в каталога. И аз й бях хвърлила око, но реших да пробвам муса . Crazy

Общи условия

Активация на акаунт