"Шоколадова коса" 2

• 196 355
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
  "Цялата коса"....Тоест взимаш един кичур и го мажеш целия,от корените до края,така ли?

Или първо намазваш всичките корени и после цялата коса? Rolling Eyes Аз правя така при всяко боядисване,защото много ми се измива боята от боядисване до боядисване.....

# 526
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Корените първо, след това цялата, иначе няма никакъв блясък Peace

# 527
  • София
  "Цялата коса"....Тоест взимаш един кичур и го мажеш целия,от корените до края,така ли?

Или първо намазваш всичките корени и после цялата коса? Rolling Eyes Аз правя така при всяко боядисване,защото много ми се измива боята от боядисване до боядисване.....
Да, точно.
Първо мажа в корените и отпред на бритона и след това започвам от краищата и в един момент започвам и в средата да мажа.
И накрая правя фрикции с ръкавиците на цялата коса/глава. Simple Smile

# 528
О, пяната не е толкова малко. Моята коса е малко под раменете и ми стигна да я намажа обилно.  Simple Smile
Ако правилно съм разбрала, си си намазала цялата коса. Това обичайна практика ли е или е някакво изключение?
Може би това е причината косите ви да ви стават все по-тъмни  newsm78

Винаги мажа цялата коса. Действам по начина, описан от kopchе.

# 529
А как си изсветлявате веждите ? И те ли толкова трудно се изсветляват ? Моите са черни , но искам по-светла коса ... и ще стане неприятна разлика  Tired

# 530
А как си изсветлявате веждите ? И те ли толкова трудно се изсветляват ? Моите са черни , но искам по-светла коса ... и ще стане неприятна разлика  Tired
Продава се боя за вежди  Simple Smile
Аз моите съм си ги боядисвала с боя за коса  Blush
При мен изсветляването става много бързо, дори един път се бях увлякла и веждите ми станаха прекалено руси и почти не се забелязваха  ooooh!  Laughing
Скоро не съм си ги боядисвала. На мен ми харесва когато има разлика между косата и веждите и веждите са тъмнички  Flutter

А за мазането на цялата коса, според мен е оправдано само ако човек се е изрусявал преди това и боята му пада, но в противен случай е излишно и може да доведе до потъмняване на дължините и да се получи разлика между корени и дължини.

# 531
B & C   bouquet благодаря - ще потърся боя за вежди  Simple Smile пък да видим какво ще излезе  Laughing

# 532
B & C   bouquet благодаря - ще потърся боя за вежди  Simple Smile пък да видим какво ще излезе  Laughing

Ха..точно този въпрос си задавам и аз тези дни Mr. Green Писна ми от тези опити да стана с хубав и приятен светло кафяв цвят и все рижава като лисица да си ходя  Sick Последно мъжът ми ми предложи да взема да се изруся  Mr. Green Е да ама моят естествен цвят е тъмно кестеняв и съответно веждите са ми направо черни.Представям си как бих изглеждара-като мангалка  Mr. Green И се питах тези дето се боядисват руси дали боядисват и веждите  newsm78 Прекаленият контраст според мен е  доста грозен Rolling Eyes

# 533
Представям си как бих изглеждала-като мангалка  Mr. Green
  hahaha

# 534
mama nely, да нямаш вежди (да се сливат с кожата на лицето) също не е много красиво.  Mr. Green
Една част от тези дето се изрусяват си боядисват веждите, а друга не. Всичко зависи от цвета на веждите и този на косата.
Ти си изруси първо косата, а за веждите не се притеснявай....веждите лесно се изрусяват.  Simple Smile

# 535
 Е,естественно че вежди едно към едно с цветът на косата не става,но представете си руса коса и катранено черни вежди  Mr. Green
Едва ли ще се изруся ooooh! Не се виждам блонди аз  Mr. Green Но преди две години бях на кичури и се замислям дали пак да не си направя,но не съвсем руси,а примерно тон два по светли от косата ми newsm78

# 536
Е,естественно че вежди едно към едно с цветът на косата не става,но представете си руса коса и катранено черни вежди  Mr. Green
Едва ли ще се изруся ooooh! Не се виждам блонди аз  Mr. Green Но преди две години бях на кичури и се замислям дали пак да не си направя,но не съвсем руси,а примерно тон два по светли от косата ми newsm78

Ще взема да отскоча до темата с блондинките да попитам как стои там въпросът с веждите  Mr. Green Да видя какво е тяхното мнение Thinking

# 537
Ако сте с тънка коса, не ви препоръчвам римувърите, аз пробвах и косата ми още повече изтъня, една мека като памук, а никога не ми е била такава.На всичкото отгоре черното падна само в корените, надолу си остана, боядисвала съм се доста години с безамонячната на Лореал, е няма бутане това чудо.Сега я подстригах на късо каре и изрязвам черното, от 4 месеца се боядисвам с Лореал-муса, кестеняво.Почва да се получава постепенно, но краищата още са ми тъмно-кафяви, черни.

# 538
Най-трудно се изсветляват крайщата,аз също имам този проблем.Бях с черна коса 5-6 години,поръчах си от 1 сайт някакво прахче което сваляло черната боя,когато го получих вкъщи и го отворих видях че си е чист син прах (поне на мен на това ми приличаше).Въпреки това се намазах и станах рижава а крайщата ми - черни,след това отидох на фризиор да ми сложи кафявата боя за коса но нищо не се получи останах си с червени оттенъци.Постепенно започнах да скъсявам крайщата и сега са горе-долу добре,но не мога да се отърва от червения оттенък и това ме вбесява   smile3511  Изпробвах perfect mousse на scwartzcopf и ми се задържа около месец.Много моля ако може някоя мами да ме посъветва как да се отърва от червените оттенъци ще съм безкрайно благодарна,опитах и 10мин. на Палете 510 Средно пепеляво кафяв мислех че ще премахне червеното,но уви не се получи. Благодаря ви предварително !   love001   

# 539
  • Sofia
Колко време седи боята на веждите,досега не съм ги боядисвала...При мен те са по-светли от естествения  цвят на косата ми

Общи условия

Активация на акаунт