Поздрави
). Когато ходих при Живков (ортопеда), той ми каза всички забавления, играчки, гласове да й идват от ляво. Доволна съм, че вече взе по-често да си я държи и напред, което доскоро беше мисия невъзможна. Също мрази по корем 
Дано няма нищо такова при никое бебче! В понеделник съм на прегледа и пак ще пиша. За лежането по коремче толкова не ни харесва, че не мога да си представя някое бебче да му харесва. Само веднъж без да иска се обърна в съня си по корем и спа непробудно доста дълго време! 
Но все пак да знам че и на ортопед съм го завела, така или иначе за крачетата щях да ходя!
А току що мъжа ми ме укорява, тоя "суинг" вика дето го купи, само дето го купи, и аз викам сЛинг и Ивайло така му се изсмя, голям смях падна
Лулу, ние го къпем преди ядене, за да не повърне. Баща му в началото на банята го държи за гърдичките над коритото и така го натиска, и може да повърне. После го слагаме по гръбче в коритцето.
Ще пробвам с различна температура на водата. За храненето аз я храня час преди банята, че уж да е спокойна докато я къпя, ама не - това да я обличаш/събличаш и да я къпеш са й най-неприятните неща.