Юнче гука сладко на мама и на татко - тема 4

• 26 342
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • Пазарджик
за капките витамин Д-и на нас ни казаха по 4 капки,че много наддава и костите няма да му издържат на тежестта.Аз обаче все забравям,давам от дъжд на вятър,с баткото също съм давала по 4 защото и той ми вървеше едър.

Е, значи не само аз давам по 4 капки!  Simple Smile Благодаря ти, че сподели!!!!  Hug Не съм спала снощи от тревоги!  Sad Допитах се и да сруг педиатър, и казаха, че имат таблица според теглото на детето и гледат костната система, фонтанелата. Успокои ме много!  Hug

# 136
  • Пазарджик
Иначе за вит.Д давам по две капки,но сми се струват малко,той върви едър.На каката давах по 6/беше зимно и едро бебе/.

Благодаря и на теб, че сподели!!!!  Hug Hug Hug Много се бях притеснила за дозировката.

И на следващата почивка наистина да си починеш и да няма повече проблеми!

JJ, радвам се, че децата са добре! Дано и ти скоро се оправиш!

# 137
  • Пловдив
BAN страхотна снимка! Аз язък че 4 години работих в бранша- още нямаме професионална фотосесия.
Бяхме на консултация -ваксини няма! тоя месец ще ги прескочим, не било фатално. Вече сме 6,5 кг и 63 см!
А днес като го обличах, без да искам май го погъделичках под мишничкте и Стили ми се хилеше с глас, досущ като голям човек! Преди тва като се смееше само хълцаше от радост.
 Hug на всички!

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 15:00 от t_tabakova

# 138
Ban, супер снимка. Сигурно цялата сесия е била супер. Peace

# 139
  • София
Искам да прегърна всички ви Hug , дано земетресението не ви е стреснало много. Както каза шефа на геофиз. институт към БАН  - най важното, което трябва да се направи по време на земетресение е да се запази самообладание  Peace . Дано няма други силни трусове Praynig .
Относно срещичката - следващата седмица би трябвало времето да се пооправи, дано успеем да се видим преди зимата  Peace
Честити месечинки на всички бебочета  Heart Eyes
Приятен уикенд на всички  Sunglasses

# 140
  • Обетованата земя
БАН, страхотна снимка!
Да се похваля и аз като Табакова, Ивко от два дни се смее с глас, толова е сладък, този момент го чаах с нетърпение, няма нищо по-хубаво от детския смях!
Аз съм малко притеснена, защото Ивайло не пие вода, а не сучи често, обикновено през 3 часа, поняога 2ч 30 мин или 4 часа. Но не по-често! Това лошо ли е? Като му бутам шишето с водата не пие повече от 10 мл и то едва, едва и плюе или не гълта, водата се събира в устата му и се задавя. Ако му дам вода когато му е време да яде, примерно още не съм намерила място за ърмене я пие ато невидял, но само тогава. Като беше по-малък пиеше доста. Другото, което ме притеснява е, че осезаемо предпочита да си държи главата надясно, днес му правих упражнения наляво Simple Smile. Дори изправена си я задържа за по-дълго само надясно, наляво не може. Не трябва ли вече по-стабилно да си държи главата на тази възраст? Педиатърката всеки път казва че всичко е нормално.
И още нещо да питам, по колко часа в денонощие е нормално да спят бебоците на 3 месеца ? Понякога ми се струва,че малкия спи повечко. То за всяко дете е индивидуално де, ама е голям поспалан. Ако е изнервен, а е наяден знам че му се спи.
Малчо ме вика  Wink

# 141
Диди , на нас ни се скара докторката , че предпочита на ляво и ми каза по-често да му слагам нещо твърдо , за да си държи главата на дясно и да свиква. Масажира му мускулчетата отдясно и каза, че са схванати  и трябва да се отпуснат и да помагам с масажче  Naughty .

# 142
Диди, не се притеснявай за водата, моя син изобщо не пие (аз и не предлагам дори). Суче, когато си иска, дори незнам по колко пъти на ден ... но понякога прави и големи паузи (по 4-5 часа, а вечер и повече понякога ... )
Той ако е жаден ще пие, при това сега не е и толкова топло, преди е пиел сигурно заради жегите ....

# 143
Здравейте
отдавна не съм писала, и ние не пием изобщо вода сега дори сме малко болнички каката беше със сополки сега и малката бебка и тя е с леко зачервено гърло и сополки които я дразнят сега спи в кошчето защата сополките не я дразнят лошото е че не изтичат отпред през нослето а се получава нещо като заден ринит ,но слава богу нямаме температура,надявам се и да не вдигне,пед. каза за сега само стеримар и витамин С на ампули .
 Hug и момичетатта от София да запазят спокойствие ако има още трусове  Peace

# 144
  • Обетованата земя
Аз също рядко предлагам вода, забравям и той може и затова да отвикна, незнам.
Сега го сложих по коремче, ами той много се ядосва, изобщо не обича и си полягва на главичката на дясната страна. Упражненията май ще ги правим па върху мен. Спред вас по-продължителното седене в шезлонга дали навредява на стойката?

# 145
didi24, и ние имахме/имаме такъв проблем с главичката. Отскоро започна самичка да си я мести, че дори и като спи, но виждам че вие сте с месец по-малки от нас. Мен ме притеснява най-много да не се деформира

# 146
  • Обетованата земя
Мая, той си я мести, но за кратко и пак се обръща надясно. Например като го къпем вечер и го слагаме на една такава стойка, дето са с хавлийка. И той не стои прав, изпънат, ами както вика мъжът ми, като скоба, леко надясно. Дано е нормално и с възрастта да се оправи. А за главичката гледам други бебоци, дори по-малки от нас, като малката сладунка Габи на мама Ивв  Heart Eyes, си държат главичката без да се клатят, а нашия я задържа за кратко и хоп върху мен. Някой път се хиля нещо и той току да забие глава върху зъбите ми...  Mr. Green

# 147
  • Варна
Диди, всичко това все едно аз съм го писала. Ние нали ходихме на ортопед за тази главичка, Теди беше на 1 месец тогава. Доктора каза, че това се е полкучило от позата в която е бил в утробата ми. Той тогава още не си въртеше главата, но започна много бързо да си я върти, а и да я държи напред. Сега обаче от няколко дни забелязвам, че когато го вдигна на рамото си, за да се оригне напр., държи си главата изправена, но леко клони пак на дясно. И мен малко ми притеснява, но ще започна пак с масажчетата. Доктора ни препоръча следния начин, слагаш го на коленете си на лявата му страна като главичката трябва да се отпусне и с малко бебешко олио масажираш гушката от дясно, там където са мускулите и сухожилията. Другото, което мисля да направя е, да сменям посоките в които лежи в кошарата. Дано имаме успех. Диди, слагайте се повече по корем, дори и да плаче го оставяй за 5 мин. Вода също не пием, дори и да е гладен, правим същите номера, цоква 2-3 пъти и после целия е мокар. Това не ме притеснява, защото пишкаме много и с акото сме добре, явно си я набавя с кърмата.
BAN, Калина прави страхотни снимки, направо ви завиждам за фотосесията.  Flutter А и фотомодела е прекрасен.

# 148
Моята пикла 4 ден не е акала,днес и стачка ли ми прави не иска и да яде,ето вече 3 часа и половина не иска цица и това си е ooooh!

# 149
Все ще питам мамите на момиченцата: Как им почиствате дудките? Питам познати и всеки различно, някой не чистят

Общи условия

Активация на акаунт