четох много за кърмата в какви ли не сайтове и за това как си мислем,че е намаляла, а всъщност не е, но в моя случаи мога да кажа със сигурност,че е. При мен бира и царевица не помагат. И вино пробвах. Ще потърся жито да пробвам, а за ментата прочетох, че всъщност намаля кърмата. В момента пия чай от fenugreek. Знам,че го има и в България.
Алекс като суче, въобще не се чува да преглъща. Като няма мляко той издава един странен ''звук на разочарование'', и така разбирам. Откакто намаля кърмата не ака през деня. Само сутрин рано. Иначе има мокри памперси през деня, но не много. Понякога е по няколко часа сух. За педиатъра ни тук, просто го притегля, вижда,че е качил малко и казва,че е добре. ПОстоянно ми повтаря да пробвам да го храня от шише, но той не иска. Задържа млякото в устата си и го изплюва. Иначе утре сме на лекар и ще разбера дали е качил нещо за последните 2 седмици. Но наистина вече мног взех да се тревожа и само рева с шишето му карайки го да изпие малко АМ..
И помни, че бебе умряло от глад при положение, че му се предлага храна няма. Какво значи звук на разочарование?

Но пък аз, тъпо и упорито, продължавам да й предлагам гърдата при всеки удобен случай. Иначе, като я взема към 5 сутринта при мен на леглото, си суче и си спи толкова сладко 

.
А ако има и друга мама да се присъедини ще е чудесно.
( те са си по природа лигльовци мъжете, де). 
Аз отначало не разбрах, че е земетресение, щото съседът прави ремонт и реших че е съборил балкона на апартамента си
ама после чух по ТВ-то. Дребчо обаче не гъкна - спа си кат пич
Точно заради растежа и аз давам по 2 капки вигантол и рядко ги забравям (не че не се случва, де). Иначе е хубаво да се дават рано и на празно стомахче, защото вит Д е мастноразтворим и лесно се повръща. Аз първия път го дадох на обяд и Дидко повърна 6 пъти на фонтан
Давам координати на фотографката на лични