Знаеш, че бебетата трябва да удвоят теглото си до края на 5-ия месец, значи наддава повече от добре.
Сигурна съм, че ако наистина не му достига млякото, ще започне да пие от шише. 

Винаги ми е било чудно как нагласят бебоците в тези пози, без да се размрънкат. 
Само заспиването взе да става проблем - не иска в кошарата, не иска на ръце, не иска в кошчето, не иска на гърда, а само се сърди. Виждам го, че е уморен, търка очите, прозява се, но му е много трудно да заспи. Пробвах да го оставя да пореве, но стана милия вир-вода и целия трепереше, толкова се разстрои.
Общо взето, редувам всичко изброено, докато съвсем капне и задреме - спи 15-20мин. и пак е кукуряк. Така се получава, че го приспивам около час, за да спи 15мин.
Ако имате някоя идея, кажете. Бъркам някъде задачката, но къде точно

И в такъв захлас изпада от тия покриви, че всеки опит да му сложа биберон е неуспешен, защото изпада от зяпналата му уста
Въпреки че хич не ми се иска - уж не е чак толкова тежък, но гръб и кръст не ми останаха вече ... Ама така ми се пада. 
Сега винаги избирам маршрут под дървета.
Май накрая ще си купя слинг с халки, пък каквото стане, май ще поредното купено нещо, което няма да се ползва, като количката и шезлонга.

До сега в живота си не съм приспивала дете на ръце
Честно казано дано и не ми се наложи! Ивана мрази позата люлка, или по скоро мрази да е легнала
Или права напред или никак
Да не говорим, че по принцип не обича много да я гушкат, най много 7-8 мин и после се изнервя и започва да мрънка
Иска си легнала, без никакви възглавници или каквото и да е
Пробвах да и повдигна количката малко да гледа, еми не ще! Дразни се, дори и в столчето за кола
Като е нервна поревава 3-4 мин, вдигам я за 2-3, после пак и така докато се умори
Докато беше по малка и имаше колики я разнасях по цял ден, но в кенгуруто, и може би самия допир и притискането в мен с ръце сега я дразнят сега 
Страхотна снимка
Радвам се че се завърна в редиците ни!
Аз си ги карам с нея, гушвам я, а тя започва с глас да ми се хили

. В крайна сметка купихме електрическа люлка. Засега върши работа, но ще видим докога. А вечерно време не мога да го приспя по друг начин освен на гърда, като след като заспи минимум половин час трябва да го държа в ръце, иначе се буди и се скъсва да плаче.
ноо за кратко.Щом го видях,че се събужда бързо тикнах бибата и така го ядосах, че чак сълзички започна да рони.Е отказвам се ,май още дълго ще сме без режим .Предчувствам невъзможноста да го оставям при някой ако ми се наложи някога.
Все си мисля,че тоя проблем ми дойде до главата от кърменето на поискване. За къпането-обожаваме го ,независимо с каква температура е водата,но за сметка на това не обичаме масаж и гимнастика.Да не би да не ги правя както трябва

Явно смуче на по-големи обороти
!Днес и ние вече не искаме да ядем.Дърпа се и реве.Вечер я слагам и си заспива в кревата дори да седи и 3 часа преди да заспи,през деня повече и харесва да спи в количката навън.Отзад на главичката имаме едно петно чисто голо само там е паднала до кожа косата.Можете ли да ми кажете след колко дена действа Биогаята,че това ако хич го няма.По цял ден си тъпчем ръцете в устата,не помага ни биберона ,ни нищо.