Юнче гука сладко на мама и на татко - тема 4

• 26 779
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Мартеа,аз не изплаквам препарата,и  баткото не съм го изплаквала Peace ползвам душ гела на бюбхен Peace

и сега какво да го правя вигантола? Twisted Evil

# 541
Ох да се запиша и се връщам да ви чета,че мн имам да наваксвам!От 1 седмица нямахме интернет и бях откъсната от света #2gunfire
Виждам че за захранването говорите аз мисля след навършване на 4 месеца да започвам със зеленчуково пюре,но ще видим какво ще каже нашето педи! Peace

# 542
И аз си го къпя самичка без проблем. Слагам го на една такава хавлиена поставка и той си шляпа с ръце и крака, а аз го сапунисвам и обливам целия. Даже накрая го оставям да си пошляпа на воля. Всъщност ролята на баща му е след като го изкъпя да го вземе с хавлията (както и да приготви водата де), но един път и аз самичка си го загърнах с хавлията и пренесох в спалнята. Не е страшно, ще свикнеш, ако ти се наложи.

Смилянова, дано! Желая го от все сърце  Hug

# 543
Аз почти всяка вечер го къпя сама. Той нали рано заспива и към 19-19:30 вече трябва да е готов, а татито ако е втора смяна или позакъснее се оправям сама . И аз отначало се притеснявах как ще се справя, но сега си го чипам без проблем..... явно се свиква  Peace
И аз днес не дадох Вигантол . Дали имаме нова информация ?
Смилянова  Hug Hug Hug Вярвам, че всичко ще е наред  Praynig

# 544
Здравейте,
за къпането и за се оправям сама, когато тати го няма. Ако големият е в нас, той ми помага, но понякога се случва да съм сама. Поставям го на хавлиената поставка и така го мия, после си пълня канчето с вода, вдигам бебето през гърдите и го поливам. След това направо на хавлията.
Вигантол и аз не дадох днес. Ако нямате нищо против, мисля да пусна една темичка в Майките, поне да дадем малко гласност.
Смилянова, имаш и моите стиснати палци! Всичко ще е наред.

# 545
Лулу , дай после линк, за да се включим и следим какво става

# 546
# 547
Нашата ваничка е анатомична, тя поляга в нея, но просто се чудя как успявата да изплакнете главата? То толкова мърда, рита и се извива това дете, че дори да успея с тялото, за главата няма как да се справя сама, без да влезе в очи, уши, нос, уста. Каката няма как да помогне за поливането, защото ваничката със стойката й идва твърде високо. На мен ми е тясно в банята - и двете са с един и същи размер - и я къпя в стаята, така че и с душ не става. Както и да е, ще правя опити, пък накрая ще му намеря цаката.

# 548
Мартеа, защо не я пренесеш до банята само за поливането с душа? Като го къпя сама, си нагласям предварително водата на душа и само го вдигам и го пъхам под душа и сме готови.
Смилянова и Ивана, стиснати палци и от мен! Praynig

# 549
  • София
Здравеите момичета,аз съм от юлските мами,разбрах за проблема с Вигантола.Обадих се в една аптека.Казаха,че е вярно.Моят Вигантол е с партида завършваща на 603,казаха,че не са сигурни дали тази партида се изтегля,но да не съм се притеснявала и да продължавам да давам........ newsm78

# 550
Момичета , току-що писах на Нова телевизия . Надявам се да направят нещо и те. Все пак има доста майки, които не четат форуми и ще продължат стриктно да си дават вигантол-а без да знаят за опасността .
А каква е опасността ?

# 551
  • София
казаха ми че няма голяма опасност и незнаели точно каква е опасността........много се притесних....

# 552
  • София
Здравейте! Ние вчера преживяхме едно притеснение:
След като в събота се изакахме за 1-ви път след 5 дни, последва едно акане..( много) и така докато вчера на 40тото за деня видях слуз примесена с кръв. Откачих и веднага в поликлиниката. Там ме успокоиха ,че след запека и поледвалото голямо акане може да му се сцепило анусчето и да е от това, та днес съм по спокойна, но дано не се повтаря.

за Вигантола и аз не съм  давала много редовно и се надявам да не сме засегнати.

за захранването мисля че по принцип всичко което ни се предлага в магазините не е най чистата и здравословна храна и затова колко по късно захраним и колкото по дълго кърмим децата си толкова по здрави ще бъдат.Организмите им ще достигнат необходимата зрялост ,за да се справят ако в тях попадне токсин или каквото и да било вредно вещество .

Мартеа
ще се справиш, аз го къпя по всички изброени начни, най често като майката на Кремс   Peace В началото каките ми помагаха в изполиването, но откакто малката му напълни устичката с вода не ги викам.

Наде
лек път и успех в Турция  Hug

# 553
smilianova  fingerscrossed Дано всичко е наред!  Praynig

Tanija дано си остане само веднъж! Нашето ако днес е по-добре и като консистенция, и като цвят.  Grinning

# 554
Смилянова, успех!
Танче, права си! Не знам ще успея ли и как, но и този път ще се опитам аз да й готвя.

Общи условия

Активация на акаунт