влязох да ви напиша и аз за партидите, но видях, че сте ме изпреварили. Успокоявам се, че и аз не го давах цяло лято, дано да не е нещо опасно, че ще ги взривя Merck, и без това са ми клиенти, няма да им се размине на гадовете

Информацията е от вчера, когато попитах в аптеката кои са опасните партиди, в началото ми се издървиха, че нищо не занели и това, че съм го чула то друга мама нищо не значи. Най- вярна била информацията от складовете, и тогава аз се издървих, че с такива нямам контакт и затова питам тях. Тогава извадиха някакъв лист и видяха въпросните партиди. Казаха утре да им отнеса шишенцето, щели да ми го подменят.
Тази вечер Мади е доста неспокойна, само се стряска, изревава както си спи и само се приспиваме. Дали не е някое зъбче??????
Лека вечер
Даже скоро започнахме 2то шише и 1то го изхвърлих, имаше на дъното, сега незнам каква партида е било! Утре ще попитам и аз, но в нета наистина няма друга информация, освен нашите си коментари тук 

Много ми е мъчно и не мога по никакъв начин да му помогна. Случва се някъде преди полунощ. А през деня като спи и пак така се буди - с рев. Но тогава някак си по-лесно го успокоявам, вземам го на ръце, галя го и се оправят нещата. Дано да е някакъв период и да премине по-скоро.
. Така ще намалее ли кърмата в едната гърда, тревожно ли е това и как да го преодолея?

Дано да не е нещо наистина опасно, че тогава някои хора са си за
да не го викам. Един път ми се наложи да я изкъпя само сама и ми беше доста трудно, насапунисах я и я изтърках в коритото лесно, но плакненето ми беше после трудно, но и с това се справих доколкото можах.
И без това давам достатъчно отрови на Ивана, сега и това, което уж е полезно се оказа отрова