Юнче гука сладко на мама и на татко - тема 4

• 26 161
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Да, поразпитах и на мен ми казаха същото за гумата на капкомерите, че взаимодейства с витамина. Луда работа направо! #Cussing out

Аз днес също съм си у дома, но мамчето ми е на гости и ми помага, Крис спинка след дългоооо приспиване на ръце и гърда. Crazy

Николови, честита годишнина!!!     bouquet  bouquet  bouquet
Дълги години любов и разбирателство ви пожелавам и една дъщеричка Laughing

После ще ви пиша пак за едно нещо, но просто сега нямам време Blush

# 511
Привет!юДнес времето се опитва да ни сьржи в кьщи но все пак излязохме и сутринта и следобед макар,че ни позаваля.
Нашия вигантол е слава богу от друга партида.
В четвьртък имаме час за офталмолог за преглед на оченцата на Ивето продьлжават да гурелясват и педиатърката има сьмнение за запушено сльзно каналче,което ако се докаже,че е така се отпушва с някаква сонда и пьлна упойка:(
Марчела много те мьчат зьбите напоследьк.
Ели честита ви годишнина  bouquet  bouquet  bouquet

# 512
Моя Вигантол е от партида 129 също. Явно е било за добро, че така го забравях този витамин и се успокоявах, че е лято.
Ние също изтървахме разходката, ама от сутринта много духа тук при нас, освен това нали в сряда ще се кръщаваме и имам доста работа вкъщи. Освен всичко друго малкия киха малко повече от обикновенно и се чудя дали му има нещо  newsm78 дано да ни се размине настинката.
Миме, ужас с тези зъби! Дано бързо да се оправиш и това да е последния!
Оле, готино клипче!
Ели, честита Ви годишнина!
Ние вчера му направихме малко снимки на нашето момче в морската, може да ги видите във Фейсбука.
Той пък днес ми спря тока от мрънкане, явно свикна навън диването и сега вкъщи мрънка. Голямо приспиване падна следобяд: приспя го, тамън стана и той се събуди и рееев, хайде пак отново същото, пак се събужда и накрая като за завих и аз и като сме заспали 2 часа и половина. Направо се чувствам нов човек!
Хайде лека вечер на всички!

# 513
  • Бургас
Нашия вигантол е от изброените с партида 802.Ужас направо!И какви може да са последствията, знае ли някой?Добре, че не бях редовна в даването му.

Натали, не се притеснявай!Освен другите перипетии и запушен слъзен канал имаше Радослав на дясното оче.Още от раждането е така и докато разберем слагахме разни капки без резултат.Помогнаха му само масажи за отпушване и след месец масажиране очето спря да секретира.Аз ги правих масажите докато го кърмя, защото тогава стоеше мирен.Иначе и мен ме предупредиха, че ако не се отвори ги отпушват със сонда след 1 год.Процедурата не е страшна, но е лошо защото е с пълна упойка.Не се тревожи, рано е още и вярвам, че с масажите ще се оправите. Hug

mar4ela5
, ти се разби с тези зъби направо!Дано е последния проблем! Hug
nikolovi, честита годишнина!Още дълги години така да се обичате!
За захранването съм напълно съгласна с Мартеа.А пък тя да му мисли, че ще продължавам да я тормозя на лични. Laughing

# 514
  • Варна
Оп, ето ме и мен! Вече и главата ме боли. Парацетамола не помага... Tired
Благодаря на всички за съчувствието!  Hug
мартеа, благодаря! Дадох му малко от шишето, защото не знаех...той пак заспа и още не се е събудил, че и аз дремнах покрай него. Послушкото на мама е той! Солидарен е с мен.  Heart Eyes Като се събуди ще го кърмя вече.   Peace Като прочетох Мария  Hug се сетих, че и аз исках да питам нещо във връзка с витамините, че нали и мен ме подложиха на диета, макар и не толкова строга. Трябва ли да приемам калций и витамини допълнително? Ти приемала ли си с Тея?  Hug 
Някои от вас приема ли витамини? Какви и по чия препоръка?
Вигантола е партида 109129 и ние сме в кюпа. Добре, че не бях редовна и аз. А и излях цялото шишенце без да искам и така и не купих... Знам си аз , че всичко се случва поради някаква причина...  Peace 

# 515
И нашия вигантол е с номер 129  Sad И какво ще правим сега  ooooh! А дали има по аптеките друг вигантол, който не е от тези партиди?
Аз бях много стриктна и всеки ден си давах по 2 капки както ми предписа педито  #Cussing out

# 516
Добре, че почти не съм давала. Загубена работа, думи нямам.

# 517
Моля някой ако разучи нещо за партидата  Вигантол да сигнализира, нашата е под номер 109129. Вече се притесних...

Нашия е същия.
Присъединявам се към тази партида

109129

# 518
Добре, че почти не съм давала. Загубена работа, думи нямам.
Какво е това чудо и аз нямам думи. Ние сме на Деавит, все ще споделям тук във форума и все забравям. Това ни изписа нашата докторка и аз това купих, то било българския вариант на Вигантола. Ние излизахме на обед, нашият хубавец спа 2 часа и като се прибрахме се събуди хапна и пак заспа за още 2 часа  #Crazy , такова чудо не се беше случвало от както беше новородено, та и аз дремнах с него час и нещо  smile3521

# 519
129 e нашата партида. Добре, че го купих в началото на месеца и не съм давала много.
Дали не е удачно да пуснем тема в Настоящи и бъдещи майки или по един пост в останалите отчетни?

# 520
добре де,реално погледнато вигантола няма достъп до гумичката,аз примерно не пълня целия капкомер ами само няколко капки в стъкленото Rolling Eyes

# 521
Ако има нещо, не би ли трябвало вече проблема да има гласност? Никъде нищо не пише и не се говори, а това е супер важно, става въпрос за едно 80% от децата в България на възраст до 1 година  Rolling Eyes

# 522
Здравейте на всички.Аз отдавна не съм писала но все не ми остава време но иначе редовно си ви чета.Ние сме горе-долу добре като изключим това че бяхме малко болни но нещата се подобряват.Иначе все така сме с проблемно изхождане и милата ми все се мъчи.
Сега като прочетох за вигантола и се притесних доста-нашият е от 129 партида а аз доста стрикно си го давах доскоро.Дано няма лоши последствия.Това е недопустимо но все пак живеем в България.

# 523
Мартеа, относно сокчетата не разбрах как така според теб са захранване като всички лекари с които съм говорила на тези тема казват, че те не са част от захранването(не са храна). Но както и да е не обичам да споря. Всеки има право на собствено мнение, а и освен това мисля, че е нормално да има колебания по въпроса. В крайна сметка както каза майка ми - каквото прецени майката това ще е! Давам пример - и аз и брат ми(а и много други хора)  сме пили сокчета от двумесечни и сега сме живи и здрави. Лично аз след разговор днес с нашата педиатърка реших да изчакам със сокчетата, и може би след като направи 4 месеца да почна със зеленчуково пюре.
Лека вечер от нас.  bouquet

# 524
Ейй, не мога да ви догоня, толкова сте писали за няколко дни...

И ние се включваме към проблемните партиди Вигантол  Sad  И аз рядко давах, като в началото бях по-стриктна. Като почнахме с честите разходки и почти го бях спряла. Сега какво да правя? Друг ли да купувам? И аз не намерих никаква информация за това в нета, би следвало да уведомят хората по медиите, странна работа. Българска  ooooh!

nikolovi, честита годишнина! Да сте много щастливи и много влюбени!

Ние днес въпреки неприятното време се разходихме в морската. Сега разбирам защо никой не срещнахме. Утре най-вероятно ще си останем у дома, ще приготвяме багаж, че в сряда пак заминаваме на гости на баба и дядо, до края на седмицата ще сме при тях. Вече другата седмица ще се видим из морската.

Общи условия

Активация на акаунт