Юнче гука сладко на мама и на татко - тема 4

• 26 165
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Нашата кака преди малко се обади от училище и плачеше да я взема. В този момент и Ема плачеше и тя не знае защо и познайте - щях да полудея. Моника е в училище с целудневно обучение и ще е там до 15-16 часа. Оправих се за част от секундата и заедно с коша и Ема хукнах. Тъкмо се качих в колата и тя се обажда, минало и да не я взимам. Училището ни е много близо и реших да отскоча да видя, и тя познайте - мъчно и било за Ема. Малката днес не е в настроение, от както е станало мрънка.
Оплаках се  #Crazy

# 496
  • София
Лорка, според мен на нашите бебета им лисват каките/батковците, когато ги няма. За Никола вече съм сигурна, че е така. Като ги няма каките за по-дълго и става супер мрънкав.
Не му понася тишината  Laughing

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 13:41 от esma

# 497
и ни сме така.
Толкова е свикнал брат му постоянно да го мачка, че днес като го изпратихме на градина и само мрънка бебо. прекалено е тихо без него

# 498
От медицинска гледна точка сокчетата не са захранване.

не съм съгласна. От медицинска гледна точка всичко, различно от майчина кърма или специализирано мляко е захранване. Сокчетата са особено агресивни към стомашната лигавица. В Кърмаческия, ако ти е интересно, разбира се, има безброй теми за сокчетата. Това е една … 77;ма

Иначе, когато му дойде времето, живот и здраве, мисля да процедирам според ситуацията - ако продължава да върши номер 2 през 3-4 дни, ще започна с тиква, ако не - с оризова каша.

Кремс, нормално е привечер кърмата да не е така обилна, във вечерните часове нивата на пролактина са по-ниски. Няма нищо лошо в това да кърмиш на час и половина, щом детето го иска. Аз също привечер кърмя обикновено веднъж в 6 - 6:30 - 7 и после преди банята в 8. После кърмя в 3 през нощта, в 6 и  т.н. Понякога докарва до 8-10 хранения на ден, но не виждам нищо лошо в това, все пак Рая е изключително кърмено бебе Peace

Днес водих Рая на гастроентеролог за консултация как да процедираме с ваксините, предвид АБКМ при голямата ми дъщеря. Каза да сложим Пентаксим, като преди и след това ще сме на противоалергични капки превантивно.
За изхождането през 3-4 дни каза, че няма проблем при изключително кърмено бебе.

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 14:04 от мартеа

# 499
  • София
Здравейте мами Sunglasses
За Вигантола нашата партида също е 109129.
За праха - аз съм с прах Тео бебе и съм много доволна. Не остават никакви петна.
Честита годишнина на nikolovi luvbed !
Честити месечинки на бебочетата  Hug
Didi24 дано всичко мине възможно най-спокойно  Praynig
Успешна седмица на всички Peace

# 500
мартеа , като прочетох колко хранения имате и се успокоих.... мислех, че само ние сме така  ooooh! Никола суче преди да заспи и като се събуди пак, а на ден имаме 2-3 пъти сън. И ето ти 6 хранения само от тук . Аз не съм ги броила колко са нашите, ще взема утре да засека  Peace
Аз пера с Тео бебе. Миналата седмица като ни взимаха кръв, изцапахме панталонките и след това се изпра  Peace

# 501
Николови, честита годишнина!
Ние днес пропуснахме морската. Точно излязохме на обяд и започна слабо да вали. Изпратихме големият на училище, направих едно кръгче из квартала и се прибрах. Сега пък пече слънце..

# 502
Моля някой ако разучи нещо за партидата  Вигантол да сигнализира, нашата е под номер 109129. Вече се притесних...

Нашия е същия.
И нашия е от тази партида.Ако има нещо притеснително, не е ли редно да го съобщят по някоя медия, все пак това са бебета, а и има майки дето не четат тук.

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 15:28 от ketti

# 503
Николови честита годишнина  bouquet Нашата партида е 109452
купих го миналата седмица

# 504
  • Варна
И ние изтървахме разходката. Снощи като ме заболя един зъб - мъдрец, който не може да избие, тъй като расте  накриво и се е забил в съседния зъб. Наложи се операция днес. Нашия татко е на работа и помолих свекито да ме придружи до стоматологията да гледа Павел. Той беше много послушен, дори веднъж го нахраних там. Тъй като трябваше да прескоча едно кърмене заради упойката, у дома го нахраних от шише за първи път. Странно ми беше. Предпочитам кърменето. Павел изцока само 60мл. от предложените 120. Rolling Eyes Слад това заспа, че не беше спал откакто стана в 8ч. Събиди се току що. 1 час спане значи. няма признаци на глад още но аз се чудя:. Дали мога да кърмя вече? Или да дам останалата в шишето кърма? От упойката са минали около 4-5 часа.[/color]
Ох, упойката ме отпуска и болииии. Ако не издържам на болката и трябва да взема обезболяващо, различно от парацетамол колко време след него мога да кърмя? Не го обсъдих с хирурга... Confused
Сега си проверих болничните в сайта на НОИ и пише на статус, че чакат отговор на изпратено писмо до работодателя, поради следната причина: "Липсват данни в Персонален регистър за месеца на правото". Кой знае колко ще ми го забавят!!!Пак някой не си е срършил работата както трябва!  #Cussing out

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 15:30 от mar4ela5

# 505
Марчелка, можеш да кърмиш вече. На мен като ми извадиха зъба, хирургът ми каза, че мога на втория час вече да кърмя, но аз за всеки случай пропуснах едно хранене.

# 506
За Вигантола
Инфомация от една аптека - блокират се всички партиди заради капкомерите, не самото лекарство.
Партиди с последни цифри:
452
129
701
603
801
802
102
и партиди
6557202
6565202.

Нещо не дозирали както трябва, ще гледам да разуча повече ...

# 507
Не разбрах съвсем добре, но
Установено е взаимодействие между гумения аспиратор и лекарственото вещество с втора степен на риск и затова се изтегля. Може да се върне в аптеката.
Аз имам и от двете партиди Sad Не знам колко вредно може да е било ...

# 508
Какво значи втора степен на риск?Дали е опасно, леле притесних се.И като го върнем какво, нещо ще го заменят ли?

п.п. Втора степен, май означава значителен риск

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 16:48 от ketti

# 509
Как може такова нещо с тоя Вигантол? дано да не е нещо сериозно!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт