Юнче гука сладко на мама и на татко - тема 4

• 26 161
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Николови, честита годишнина.Пожелавам ви много семейно щастие и любов.

Относно бибата, нашия силиконовата не я искаше. После купих каучукова и нея я захапа

# 481
nikolovi, ако е като слуз-било нормално до към 4-тия месец. Нещо с червата беше свързано  Rolling Eyes, но няма страшно

# 482
Здравейте,

Честита годишнина на Николови! Бъдете здрави, сплотени и си помагайте взаимно! Щастието неминуемо ще бъде с вас!
Честити месечинки днес и на бебоците, които празнуват!

Ние бяхме на гости през уикенда! И Мадлен започна да ака след всяко хапване. Незнам дали да се притеснявам, но смятам за нормално, но незнам на какво се дължи. Днес ще видим как ще е и ако има нужда ще притесня педито.
За бибата- и каката, и сега Мади не я иска и не смятам да я уча, само заради пръстите. Мисля, че има разлика когато детето започне системно да си смуче пръст при заспиване или стои с него в уста  докато играе например и това да си изучава тялото. Но сега бебоците ни си откриват ръчичките, въобще всяка една част от тялото, и със слагането в уста ги опознават. И тъй като сученето е за тях всекидневие, и пръсчета, и юмручетата ги смучат. Аз съм на мнение, че това е временно и ще отшуми, затова няма да тикам биби , само за да не си изучава пръсчетата. Ако пръстите продължат да са в устата и след 6-8 м ще пробвам различни начини за отучаване, но бибата  няма да дам.

Моля някой ако разучи нещо за партидата  Вигантол да сигнализира, нашата е под номер 109129. Вече се притесних...

Утре ние навършваме 7 год от нашия сватбен ден Sunglasses Все още нямам идея как да го отбележим, но подаръка го купихме предварително!!!

Хубав ден, ставам, че имам доста задачки да върша .

# 483
Моля някой ако разучи нещо за партидата  Вигантол да сигнализира, нашата е под номер 109129. Вече се притесних...

Нашия е същия.

# 484
  • Обетованата земя
Здравейте и от мен!
И аз наскоро купих второто шишенце Вигантол, партида 109452 ... Thinking
Ние днес сме на васинка-Пентасим и Синфлорикс, стисайте палци! Вие превантивно ли давате панадола или чакате да се покачи температурата?
Да похваля Ивайло- http://june2010.snimka.bg/baby/malkite-s-krovishta.502018.20680251, както си шетах из стаята му, а той си играеше с дрънкалката и заспа  Heart Eyes. Сам заспива в шезлонга и количката, но в кошарата май по-рядко му се случва  Mr. Green
Николови, честита годишнина!   bouquet

# 485

Нашия е същия.
Присъединявам се към тази партида

# 486
  • Габрово
Николови, честита годишнина - много любов и здраве ! smile3525

С това захранване голямо четене пада и все още нямам ясна концепция кое и как  Thinking Според мен е важно какво иска детето и дали е готово за нови вкусове .На моята принцеса много и харесва сока от ябълки и като свърши почва да плаче и не ще мляко !Като седнем на масата и тя обича да е с нас .Много е любопитна !

# 487
Диди, аз давам нурофен превантивно през 4 часа след ваксинации. По принцип нурофена е по- добър от панадола и е за предпочитане

# 488
Николови, честита годишнина!  newsm51

Нашия е същия.
Присъединявам се към тази партида

И нашия е с този номер!

Нещо седя от 1 час и се чудя да излизаме ли или не, през прозореца виждам че духа, на балкона ми се струва приятано и  Crazy

И аз дадох Нурофен, но след това защото беше много неспокойна, Т не е вдигала, но след като и го дадох се успокои и заспа.

# 489
Здравейте!
Бихте ли споделили за бебешки сапун или някакъв препарат за петна. Аз ползвам течен прах и сапун на Тео бебе, но не изпират добре петната от ако и сокчета.

# 490
Аз ползвам персил сенситив. Всичко пускам директно в пералнята. Ако се изпира много добре, но за сокчетата не мога да кажа, тъй като още не сме ги почнали

# 491
 Hug Здравейте и от мен,
какво е това с партидния номер на Вигантола,  newsm78 и нашия е 109129
Залагалка и нашето момиче нещо не признава, много рядко мога да я подлъжа с нея
За Синфлориска ме интересуваше, днес звънях на педи да питам дали вече е налична , тя ми каза че още я няма, интересуваме дали можем ние да си я купим от някъде или не ?  newsm78 И кака става така че на някои места я има а на други няма и това ми е чудно  Rolling Eyes
Николови честита годишнина   bouquet
Диди успех с ваксината днес  Praynig дано всичко мине нормално. Сладуркото много сладко спинка Simple Smile Hug
Нашият тати пък май го е лепнал някакъв вирус - повръщане и диария, тъкмо излезна в отпуска и се зарадвах че ще сме си тримата  ooooh! то пък сега и това, дано мине бързо, чух че минавал за един ден
та по този повод Дидка днес може да не се видим, да не ви прехвърлим нещо  Confused
И аз ползвам Персил много съм доволна, за сокчетата обаче не мога да кажа  Peace

# 492
  • Пловдив
Още един глас за Персил сенситив!
Ние излязохме за 15 мин, защотго непослушко орева квартала, че иска в ръчички, а не в количка!
Ние даваме Деавит, не Вигантол, дано да няма проблем с вашата патида точно  Hug

# 493
И нашият Вигантол е партида 109129.

диди24, аз дадох Нурофен след като вдигна температура (по съвет на педито предварително да не давам). Каза ми да си избера Панадол или Нурофен, лично аз предпочитам Нурофена - по-бързо й смъква температурата и за по-дълго време. Дадох й веднъж и повече не вдигна. Иначе преди другата консултация ще й дам Туя (пак по съвет на лекарката).

кате, аз също съм с Персил Сенситив. А петната ги пера предварително с домашен сапун. Мирише гадно, но пере перфектно! После в пералнята и са готови!  Laughing

ив83, педиатърката ни каза, че Синфлорикса струва 150 лв. или повече ако трябва да се купува. Не знам колко е вярно...

# 494
  • Варна
С това захранване голямо четене пада и все още нямам ясна концепция кое и как  Thinking
И аз правя същото и в главата ми е пълна каша. Добре, че има още време до захранването, за да се намести информацията. Знам само, че сокче няма да давам и че ще започна със зеленчук.

Панадола е +2месеца, а Нурофена +3месеца. Нашето педи ни каза да слагам свещички след ваксината, но аз пак не я послушах, температура не сме вдигали. Предварително бях дала Туя.  Peace За Синфлорикса ми каза, че не може да се закупи, доколко е така не знам.

Честито на тези, които имат повод за празнуване.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт