Юнче гука сладко на мама и на татко - тема 4

• 26 180
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро!
Преди малко научих от една позната, че имало кофти партида Вигантол в аптечната мрежа в момента и ме предупреди да не купуваме, че на нас ни предстои скоро (ние не сме давали за сега, педката каза на есен). Не знам до колко е вярно, но се чувствах длъжна да ви кажа. Hug Имало изпратено писмо до аптеките и се изтегляли от продажба.

Има ли номер нещо тази партида, от кога е? Ние сме го купили преди почти два месеца, но да не е точно от тази  newsm78

Моята госпожица ме хвърли в някакви филми от снощи и май ще се обаждам на лекарката. Снощи се изака, но беше по-скоро зелено, отколкото жълто и когато започнах да я мия ръката ми беше мазна все едно е хранено с олио това дете  #Crazy, та се наложи да ползваме и сапунче. Сега спинка и после като стане дано да свърши голямата работа, за да видя какво е положението днес. Не знам дали не е настинала нещо, че онзи ден като плачеше направо все едно беше прегракнала, а не сме я оставяли да реве, но пък нямаше нито сополки, нито Т.

Играчките не само, че ги пера, но го правя с пералнята. Но музикални все още не съм прала, има един палячо и много му се чудя на него как ще е с прането, но ще видим.

Слънчицето се показва и май на обяд ще направим една разходка.

# 466
добро утро Flutter

бибата/залъгалката я махнах на 1г и 9м без проблем Grinning

за разходка съм на линия,в 2 имам час за фр.и после ще ви открия Flutter

Лулу,Натали Joy много се смях с вашите постове,чели не дочели Mr. Green

# 467
  • Пловдив
antiniabg при нас акото беше цяла седмица зелено в различни нюанси.Докито каза,че е нормално  Peace

# 468
veronic аз забелвам по време на баня, но нещо май не се справям, напоследък все забелвам до едно ниво, не повече. Нямам си на идея дали е наред всичко, на другата консултация ще накарам доктора да го види.

И аз така. Стигнах до едно ниво и нещо повече не мога. Иначе също по време на баня го правя.

Креми, как така след годинка. С баткото ни пратиха на хирург още преди годинката, тъй като не бях успяла да я забеля както трябва и се беше насъбрала мръсотия вътре под кожичката, която ако не е забелена не може да се измие. Според мен е по- добре да започваш. Давам ти съвет като майка, която си е изпатила от това. Повярвай ми, ужас е след това да те пращат на хирург. Детенце не можеше цял ден да се изпика след това от болка и така пищеше. Не си го причинявай това на детето Naughty

# 469
Антония, ние имахме период около месец и половина, през който акаше зелено. Доки каза че е нормално. Предимно се получавало от коликите. И наистина като ни минаха коликите ни мина и зеленото ако

# 470
Добро утро и от нас  Heart Eyes

Някой може ли да каже от опит как да нучим бебо на залъгалка, въобще не съм привържаник на бебероните и в началото се радвах, че я изплюва, но откри пръстите си и десетте и ръцете си и двете и понякога имам чувството, че ако може и двете ще ги пъхне в устата. Лапането на ръцете ме притеснява повече и от смукането на беберон.  ooooh! Не знам какво да правя вече, не е гладен, а все си лапа ръцете.

И при нас времето не е много хубаво, но не вали така че мисля да излезем да се разходим. Че като завали тогава щем не щем ще сме си вкъщи.
Играчките и ние ги перем и бършем.
Относно захранването. Искам да споделя с майките, които не бързат ... И аз бях от тези, които казаха, че преди 6 месец - нищо. Но това бяха плановете, когато си мислех, че ще е на кърма, че няма да проявява интерес към нашата храна... и т.н.
От медицинска гледна точка сокчетата не са захранване. И ще започна да давам на Влади макар, че АМ е с витамини.., но друго си е прясно изцедено. А относно захранването с пюренца и каши - ние ще изчакаме да навършим 4 месеца и тогава ще мисля пак по този въпрос макар че не знам как е с другите, но нашия бебок се сърди като ни види  че ние с баща му ядем и слагаме нещо в устите си, а пък на него не даваме  Joy.
Спирам, че стана дълго Embarassed

# 471
на нас също педиатърката каза да не пипаме пишлето, че още е рано... newsm78

# 472
Добро утро и от нас Simple Smile
Днес правим една година като семейство  married
Почерпете се по случай нашата годишнина

krems82 , да не би да имате "скок в растежа" . И ние преди седмица бяхме така за около 3 дни . Искаше през час, че и по-малко да цока . Ето тук можеш да прочетеш повече, ако те интересува : http://www.biberonbg.com/info/plach.htm

На Никола вчера последното ако, и това тази сутрин бяха  по-гъсти . Едни такива като желе, много странни и в много по-малко количество от обикновенно . Какво ли може да значи ?

# 473
Ели, честит празник! Много любов, нежност, страст, разбирателство ви желая.

Вие забелвате ли пишлето на Никола?

# 474
  • Пловдив
nikolovi честита годишнина! Много щастие ви желая!

Някой може ли да каже от опит как да нучим бебо на залъгалка, въобще не съм привържаник на бебероните и в началото се радвах, че я изплюва, но откри пръстите си и десетте и ръцете си и двете и понякога имам чувството, че ако може и двете ще ги пъхне в устата. Лапането на ръцете ме притеснява повече и от смукането на беберон.  ooooh! Не знам какво да правя вече, не е гладен, а все си лапа ръцете.

Ами...ние сме още на пръстче. Не я ще тая биба и това е! Имаше периоди в който зацокваше- даже веднъж заспа с нея, хубаво, че тогава го снимах, защото после не се повтори. Сега като му я дам само я дъвче, ако случайно я засуче започва да реве- ядосва и се явно нещо.Така че периодично го пробвам, но общо взето съм се примирила, че няма да стане. Добре че за сега рядко си суче палеца. Веднъж го гледам- налапал си и двата палеца, и като му викам "Ти какво правиш бе, маймунко!" и той като започна да се смее с глас...  Laughing
Малкият сега спинка, но като се събуди въпреки вятъра, смятам да го изкарам на разходка, дори за малко! и без това само сутрин седи в количката, следобед не се излиза- настава едно пищене...

# 475
Благодаря, момичета за бързото отзоваване!   bouquet Но повече може би ме притеснява това, че като я измих и ми остана мазно по ръката. Досега никога не  е било така и за мое успокоение ще звънна на лекарката.

nikolovi честита годишнина! Да празнувате още много годишнини и нека дните ви бъдат изпълнени с разбирателство, любов и много детски смях!   newsm51

Биберон-залъгалка и Маги не признава, само ако я возим в колата докато заспи може и да се излъже, но пак трябва да я придържам, за да не я изстреля  Wink Батко й в това отношение нямаше проблем и в тази връзка на него му го махнахме чак на година и половина, спахме в родителите ми и я бяхме забравили у нас, галихме се по главичката десетина минути и заспа и като се прибрахме у нас много бързо я скрих и това беше, той я ползваше само за заспиване и без това.

# 476
Честит празник, Ели!  bouquet
Бъдете живи и здрави, много щастливи в семейния живот, обичайте се и остарявайте заедно! Честита годишнина от Вашият Сватбен ден!

# 477
николови, честита ви годишнина! Пожелавам още много, много такива да празнувате!  Heart Eyes  bouquet
В оня гнусния линк за акотата, който публикувах, не откри ли Вашето  Mr. Green ?

За бибката - аз бях упорита с даването й. Силиконките не ги хареса, засмука каучука. Ако пие вода, пробвай да я намокриш с малко вода и така я дадеш  Wink

Аз днес разходката ще я пропусна, че сме на рд  Simple Smile

# 478
MaYa_ , и аз гледах там , но го няма  Mr. Green
Незнам как да го опиша .... още по-гнусно е ама като храчка е  Sick

# 479
В оня гнусния линк за акотата, който публикувах, не откри ли Вашето  Mr. Green ?

Hug благодаря, че ме подсети. Сега като погледнах има едно, което прилича малко на нашето, но текста отдолу ме заинтригува повече от снимката  Mr. Green "Това понякога се случва, когато бебето се лигави прекалено, тъй като слузта в слюнката често остава неусвоена. ", а тя до такава степен се плюнчи, че вече сме с лигавник твърдо, иначе си мокри блузите или пък трябва да има някой дежурен до нея да я забърсва.

Сега така сладко е заспала, но не смея да мръдна, че само я вижте как спи http://june2010.snimka.bg/baby/malkite-s-krovishta.502018.20679691

Общи условия

Активация на акаунт