Имало изпратено писмо до аптеките и се изтегляли от продажба.Има ли номер нещо тази партида, от кога е? Ние сме го купили преди почти два месеца, но да не е точно от тази

Моята госпожица ме хвърли в някакви филми от снощи и май ще се обаждам на лекарката. Снощи се изака, но беше по-скоро зелено, отколкото жълто и когато започнах да я мия ръката ми беше мазна все едно е хранено с олио това дете
, та се наложи да ползваме и сапунче. Сега спинка и после като стане дано да свърши голямата работа, за да видя какво е положението днес. Не знам дали не е настинала нещо, че онзи ден като плачеше направо все едно беше прегракнала, а не сме я оставяли да реве, но пък нямаше нито сополки, нито Т.Играчките не само, че ги пера, но го правя с пералнята. Но музикални все още не съм прала, има един палячо и много му се чудя на него как ще е с прането, но ще видим.
Слънчицето се показва и май на обяд ще направим една разходка.

много се смях с вашите постове,чели не дочели

Не знам какво да правя вече, не е гладен, а все си лапа ръцете. 

Но повече може би ме притеснява това, че като я измих и ми остана мазно по ръката. Досега никога не е било така и за мое успокоение ще звънна на лекарката.
Батко й в това отношение нямаше проблем и в тази връзка на него му го махнахме чак на година и половина, спахме в родителите ми и я бяхме забравили у нас, галихме се по главичката десетина минути и заспа и като се прибрахме у нас много бързо я скрих и това беше, той я ползваше само за заспиване и без това.