Юнче гука сладко на мама и на татко - тема 4

• 26 784
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Привет,
влязох да ви напиша и аз за партидите,  но  видях, че сте ме изпреварили. Успокоявам се, че и аз не го давах цяло лято, дано да не е нещо опасно, че ще ги взривя Merck, и без това са ми клиенти, няма да им се размине на гадовете #2gunfire
Информацията е от вчера, когато попитах в аптеката кои са опасните партиди, в началото ми се издървиха, че нищо не занели и това, че съм го чула то друга мама нищо не значи. Най- вярна била информацията от складовете, и тогава аз се издървих, че с такива нямам контакт и затова питам тях. Тогава извадиха някакъв лист и видяха въпросните партиди. Казаха утре да им отнеса  шишенцето, щели да ми го подменят.
Тази вечер Мади е доста неспокойна, само се стряска, изревава както си спи и само се приспиваме. Дали не е някое зъбче??????

Лека вечер

# 526
  • Обетованата земя
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire Аз пък съм супер стриктна с тоя Вигантол!!!  #Cussing out Даже скоро започнахме 2то шише и 1то го изхвърлих, имаше на дъното, сега незнам каква партида е било! Утре ще попитам и аз, но в нета наистина няма друга информация, освен нашите си коментари тук Simple Smile
Алексова, и нашето мишле преди малко се стресна с рев, все едно кошмар беше сънувало, и нищо не беше в състояние да го успокои, дори и цицето(за първи път ) ! Rolling Eyes Едва го успокоих и сега пак си е в страхотно настроение както през целия ден! Въпреки , че му биха 2те ваксинки, то не бяха песни, гукане, усмивки, пу-пу-пу!  Mr. Green

# 527
Много тъпа работа с тоя Вигантол! Ама то ако се разчуе и ако недай си боже е нещо наистина опасно нали се сещате какво ще се случи с всички замесени с вноса и пускането на тоя Вигантол в търговската мрежа. Аз пак стоя и си мисля... става въпрос за толкова много деца...

# 528
И ние сме с грешната партида Вигантол - и сега? Освен да продължаваме да гоним слънцето, поне тези дни го има.
Нашият човек от ден-два проявява огромен интерес към крачетата си. Непрекъснато се опитват да ги хване с ръце и да си ги набута в устата, много е забавен Simple Smile

# 529
Ивелина, писах, писах, но го изтрих. Няма смисъл. Успех със сокчетата.

Марчелка, не съм пила допълнително калций, но ми се струва, че е добре да се приема. Обаче е добре гастроентерологът да го изпише.

Мария, винаги съм на линия с каквото мога да помогна.

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 23:17 от мартеа

# 530
Момичета, моята позната, която ми каза за проблема с Вигантола обясни, че не било нещо опасно, важното е че са взели мерки все пак.

И сега отправям към всички юнски мамчета една оферта, подробности за която ще научите в нашата поща на Юнките! Моля желаещите да ми пишат на посочените координати Hug

# 531
Ох, и Матей напоследък често се буди с рев, стряска ли го нещо, кошмари ли сънува - не знам и аз. Но реве много силно, не мога да го успокоя доста дълго време. После пък дълго хлипа и хълца  Sad  Много ми е мъчно и не мога по никакъв начин да му помогна. Случва се някъде преди полунощ. А през деня като спи и пак така се буди - с рев. Но тогава някак си по-лесно го успокоявам, вземам го на ръце, галя го и се оправят нещата. Дано да е някакъв период и да премине по-скоро.

Сега се мъча да намеря в нета какво значи тази втора степен на риск. Нищо не излиза. Разбрах само, че към тази втора степен има различни точки от класификацията на степента на риска за здравето, дължащ се на лекарствени продукти, несъответстващи на изискванията за качество, съгласно Наредба № 9 на МЗ и всяка точка означава различно несъответствие. От тези точки, които срещнах, нищо не звучеше особено опасно. Дано!
Писах и на една позната аптекарка, да видим тя какво знае и какво ще ми каже. Като разбера нещо ще ви информирам.

# 532
  • Пазарджик

Кремс, нормално е привечер кърмата да не е така обилна, във вечерните часове нивата на пролактина са по-ниски.

Във връзка с това имам един въпрос: Калина ми отказва едната гърда предимно вечер. Започва да суче малко, проплаква, започва да се дърпа назад и като дам другата, си суче нормално. Това се случи тази вечер 2 пъти. Не знам на какво се дължи - дали няма кърма в едната вечер или трябва да суче по-силно и се изморява  newsm78. Така ще намалее ли кърмата в едната гърда, тревожно ли е това и как да го преодолея?

И нашия Вигантол е с № 129, а аз давам по 4 капки всеки ден  Sad.

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 12:10 от djidji_p

# 533
Момичета, ако някоя по-отракана мама не се притеснява, нека да пише до някоя медия да проучат въпроса с тези капки.Все пак това са бебета, и те нека си говорят, че не опасно.Ако не е, защо ще ги изтеглят?Всичко ще се потули както винаги.Може и да съм параноичка, не знам.

# 534
  • Варна
Няма никой... Само аз кукувам тук...  Whistling
Тази сутрин Павел се събуди в 4ч. Не го беше правил много отдавна... Цокна малко и сега спинка, а мен ме боли... и не мога да заспя. Пих парацетамол, дано ме отпусне поне малко.  Praynig
мартеа, благодаря!  Hug Ще се консултирам с гастрото.  Peace
djidji_p, щом я отказва вечер, но си суче през деня, не мисля, че ще намалее кърмата.  Peace Просто я предлагай и ако я откаже давай другата.  Peace За всеки случай ако искаш си оцвети поста в лилаво, за да ти отговорят момичетата от ЛЛЛ.  Hug

# 535
Добро утро и от мен
Ох, марчела, голям зор видя с тези съби. Защо се не обадиш днес на зъболекаря,да му обясниш, че много те боли, за да ти предпише по- силно обезболяващо, пък ако трябва ще пропуснеш кърменето за един ден. За бебо е по - добре ти да си спокойна и здрава

Джиджи, и аз съм на мнението на марчелка. Не мисля, че ако през деня яде от тази гърда, това че вечер не я иска ще е проблем Peace

# 536
Добро утро!

Джиджи
, опитай да смениш позата, както и пробвай с компресия на гърдата - ето едно клипче, а това е една статия. Дори да не пуска според теб, не спирай да я предлагаш.

Аз имам един въпрос - как къпете бебето, когато сте сами? Ние много често сме само трите вечер вкъщи, досега я къпех на чешмата, но вече ми е много неудобно. Вчера я изкъпах във ваничката, но без препарат, тъй като няма как да я изплакна. Как организирате къпането вие, когато сте сами?

# 537
  • Пловдив
Martea аз винаги го къпя сама мъника.Само накрая таткото ми полива една кана с чиста вода.Но майка като го е къпала даже и това сама прави.Само леко го надига с една ръка и с друата излива цялата кана с чиста вода.Ама по бързо се действа,че малко тежи.Иначе ти може да накараш каката да ти я излива а ти да си местиш бебето под струйката,ама това накрая вече.А преди това си държиш бебето с едната ръка под мишничката, а с другата го пличкаш и сапунисваш. Peace

# 538
Добро утро!
Като си помисля колко съвестно го давах този Вигантол!!!  Banghead   Rage Дано да не е нещо наистина опасно, че тогава някои хора са си за  #2gunfire

Как организирате къпането вие, когато сте сами?

Мартеа, за моя радост баткото е неотлъчно до нас, когато се къпем и ми полива детето. Един път реших да го оставя да си почине, че и без това таткото си беше у дома, а той после ми се разсърди, че не съм го извикала, нали той й поливал и нямал нищо против и т.н., и т.н. Та оттогава не си позволявам  Grinning да не го викам. Един път ми се наложи да я изкъпя само сама и ми беше доста трудно, насапунисах я и я изтърках в коритото лесно, но плакненето ми беше после трудно, но и с това се справих доколкото можах.

# 539
Здравейте и от нас  Hug
Да се включ по някои актуални тем  Mr. Green
Мартеа, радяко ни се случва да сме сами, но за 4 месеца, когато ми се е налагало да къпя Ивана сама, както Тони е казала - Каката ми помага за плакненето  Peace Тя държи душа, а аз местя Ивана под струята  Laughing
За Вигантола  newsm45 smile3516 smile3515 И без това давам достатъчно отрови на Ивана, сега и това, което уж е полезно се оказа отрова  smile3511
По въпроса със захранването, нямам никакво намерение да влизам в полемики с който и да е и за това няма да коментирам  Hug
Елиза имаш имейл  Hug  bouquet
Николови желая ви дълъг семеен живот! Изпълнен със много щастие и радости!!!!  Hug
За друго в момента не се сещам, Приятен ден на всички!   bouquet
ААА забравих да кажа, че утре заминаваме за Турция! Стискайте в четвъртък по едно палче за най чистото ЕЕГ на света  newsm17 newsm17 newsm17

Общи условия

Активация на акаунт