True Blood сезон 3 - Всичко хубаво има край - 33 тема

• 21 442
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
Много се радвам че ви хареса Simple Smile
Утре ще е по тежко
Утре задачата е мистър мокра фланелка Simple Smile Така че давайте ми на лични изборите за мъжете Simple Smile че иначе няма да мога да ви пусна нищо ще съм изпаткала преди да успеем да го направим. Crazy

# 706
  • срещу двата комина :)))
Много се радвам че ви хареса Simple Smile
Утре ще е по тежко
Утре задачата е мистър мокра фланелка Simple Smile Така че давайте ми на лични изборите за мъжете Simple Smile че иначе няма да мога да ви пусна нищо ще съм изпаткала преди да успеем да го направим. Crazy
жестоко е наистина...кво сънуване ще има тая,да видим утре сутринта коя гугутка какво е изгукала Joy

# 707
Уоми-да не залюбиш някой друг отобектите Mr. Green

# 708
А,добро утро!  Hug

Баси лудия сън дето имах снощи. След вчерашните ми терзания,сънувах..........Дамян....  newsm78 Беше забавно Mr. Green

# 709
Гугут Морнинг! Как е ятото днес  Laughing
Трайки, честито ти съновно отприщване  Mr. Green

Уоми, кожената ти фотосесия е убийствена  Shocked Но въпреки всичките ми пристрастия, не мога да не призная, че патент и най-секси визия в кожа е на брат Дийн. Просто не мога да си го представя в друго  Heart Eyes Но какво говоря  ooooh! Мъж в кожа  #Crazy Ако имаха и по един харлей м/у краката си.... smile3544

# 710
  • гр.София-Красна поляна
Дубрютруууу! Hug

Гугутка Зиска е на линия,станала рано,рано по първи петли. Mr. Green

# 711
Трайкич, а честито ти сън с любимия Simple Smile Разказвай де Simple Smile Ахаха дали кожената фотосесия ти е повлияла  newsm78

# 712
Въх, въх, въх, отварям темата сутрешно и кво виждам... Още нищо не съм видяла, де, ама отворих линка.

Дубрютру, дет се вика.  Mr. Green

# 713
Трайкич, а честито ти сън с любимия Simple Smile Разказвай де Simple Smile Ахаха дали кожената фотосесия ти е повлияла  newsm78

Ами,не,нямаше нищо общо със фотосесията,но имаше нещо общо с тебе Mr. Green Вие двамата бяхте на един пазар и ти беше влязла да пазаруваш нещо в някакъв магазин,а той те чакаше отпред. И в този момент минавам аз и го виждам.Питам го к'во става и той ми обяснява,че те чака вече намси колко време и е ужасно отегчен. И после тръгна да се разхожда по сергиите и да си лафи с мангалите. Голям смях беше....... Joy После картината се смени и не си спомням нататък.  Rolling Eyes

# 714
Бреее Simple Smile Ще чака де ще ходи Simple Smile По принцип не съм шопинг маниачка и много мразя да вися по магазинчета ама щом се е наложило    Naughty
И сега се сещам за бившата колежка и нейно гадже дето майка му постоянно му мрънкала че сутрин й прави закуска докато тя се наконти   Joy Joy Joy
Реакцията на колежката беше : Ще прави ми аз като му правя с... не се оплаквам  hahaha
Та ще чака му де ще ходи  Joy hahaha
Трайкич  Hug мерси , че си мислила за мен на сън някак си мило ми става   bouquet

# 715
Ама много съм проста! За малко да забравя, че днес с мосю С навършваме 2 годинки като основна клетка на обществото  Mr. Green

Да почерпя:

# 716
О,Пуци,честита годишнина!  bouquet Да сте много влюбени и щастливи! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 717
Мирси, Танчик  Hug

Бреее Simple Smile Ще чака де ще ходи Simple Smile По принцип не съм шопинг маниачка и много мразя да вися по магазинчета ама щом се е наложило    Naughty
И сега се сещам за бившата колежка и нейно гадже дето майка му постоянно му мрънкала че сутрин й прави закуска докато тя се наконти   Joy Joy Joy
Реакцията на колежката беше : Ще прави ми аз като му правя с... не се оплаквам  hahaha
Трайкич  Hug мерси , че си мислила за мен на сън някак си мило ми става   bouquet

hahaha

# 718
Ир, честита годишнина, би! Любовта и приятелството да не излиза от домо ви!   bouquet

# 719

hahaha

Мчи права е........ Joy

Общи условия

Активация на акаунт