Плетка с песен в златна есен!

• 118 568
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
магазина се намира на малката пресечка до тц Сити на ул.Гладстон,от едната страна е сити ,а от другата банка и слизаш по няколко стълбички надолу,витрината е мн.интересна,направена мн.оригинално,няма как да не я забележиш Simple Smile,ако застанеш с/у Сити пресечката е от ляво

# 556
Драги ми господине - туниката е чудна  Hug Hug Hug Трябва дя плета на една приятелка пуловер на дупки, мисля да и предложа този модел и да му направя едни ръкави, тъкмо си има схема. Мисля, че ще стане супер.

# 557
# 558
Драги ми господине, честита ти туника. Да я носиш докато е   Nature Partly Sunny

Новото Мерино 5 на Лана Гроса - http://zhenzhurnaly.com/page/merino-5-2010-ausgabe

Номадке, готини комплекти, свалих си ги. Благодаря ти!

# 559

Хареса ми модел 13 и ще си го изплета. Точно мой стил е. Ръкава реглан ли е, как мислите?

Драги ми господинe, туниката е много хубава, стои ти прекрасно!

Отдавна не съм се вясвала...Гръмна ми харда на компа, изгубих доста информация и снимки, включително  цялата ми колекция с модели на плетива и важни линкове. Ужасно ме е яд.
Плета по малко, няколко шала имам за показване. Ежедневието ми е запълнено с ангажименти около децата, водене насам-натам, домашни с първолака. Гледам да открадвам 20-30 минутки вечер за плетене, но не винаги дребосъците са съгласни с плановете ми.

# 560
Хареса ми модел 13 и ще си го изплета. Точно мой стил е. Ръкава реглан ли е, как мислите?

И аз го харесах много. Даже си имам и преждата налице. Като гледам схемата е реглан. Ще ми помагаш ли с немския, ако закъсам Сбъди?

Жалко за харда, да. Нямаш ли архиви някакви? btw може да се възстанови информацията, но в Германция нинам колко струва този труд. Попитай си. Носиш си харда и го оставяш да го мъчат.

IPG, изчисти си кутията, че не получаваш ЛСта!

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 10:45 от big pufana

# 561
Ама то и описание ли има? Метни го на лични, моля....
А кой е казал че с немския съм на ти?  Mr. Green Oще се борим с него, да видим кой кого  Joy  Ама ще помагам де...

# 562
Моля Пуфи. Аз като не мога дано поне други сътворят красоти. Знам че е още рано, но попаднах на тези коледни играчки - http://www.liveinternet.ru/users/helen1/post135928422/

# 563
  • Варна
Готово Пуф, и аз си викам еййй нещат да се срещат с мен,пък то пълна кутия  Embarassed

# 564

ето това е първата блузка,която съм изплела (оризова плетка )http://family.webshots.com/photo/2711468940074953860cmyDMc може да не е перфектна, но успях  bowuu

# 565
# 566

...Гръмна ми харда на компа, изгубих доста информация и снимки, включително  цялата ми колекция с модели на плетива и важни линкове. Ужасно ме е яд.

винаги съм се страхувала от това, не че не мога да ги събера наново, хем ще са по-актуални, но пък тук както са ми орязани сайтовете, няма да стане. Затова си ги дублирах на преносима памет.
ааа, и да се похваля, Фликр ми е разблокиран вече. Фифундрела, ще мога да те гледам вече Simple Smile

на мен също ми предстоят две седмици без нито ред, не че сега имам време за повече от два реда дневно.

Драги ми господине - честита ти елегантна и хубава туника!

жабатадил, не мога да не отбележа какъв готин модел имаш!

# 567
Здравейте момичета! Много отдавна ви чета и най-искрено се възхищавам на уменията ви. Що годе мога да плета, но по-лесни неща, а сега имам нужда от вашата помощ. Не знам как да си направя копче от преждата, с която плета. Благодаря Ви предварително.

# 568
Тити, благодаря. Всички дечица са големи сладури. Само как се променят обаче ... къде са ни пълните бузки ...  newsm78  Wink

# 569

ето това е първата блузка,която съм изплела (оризова плетка )http://family.webshots.com/photo/2711468940074953860cmyDMc може да не е перфектна, но успях  bowuu

Че какво и е на блузката? Чудна е!!! Браво! Айде друга сега почвай ...  chef

Общи условия

Активация на акаунт