Защо не искам повече да пазарувам в Карфур-София

• 16 914
  • 80
  •   1
Отговори
Имахме добри впечатления  от пазаруване в същата веригата Карфур в Италия и Франция. Днес решихме да пробваме Карфур-София. Искахме да купим италианска паста (макарони). Няма да обсъждаме цените (българите са много по-богати от италианците и французите и са готови да плащатат, колкото им поискат), но...! На касата ни изллъгаха с бройката на пакетите мляко. Като забелязахме измамата , касиерката без всякакво смущение отказа да поправи грешката и ни прати на информацията, там да ни върнат парите. Там също спокойно ни върнаха парите. Това показва, че това е УЗАКОНЕНА практика в този магазин. Загубихме около 20 минутиза тази "неволна" грешка на касиерката. Със задоволено чувство на изпълнения граждански дълг (разликата в сметката беше около левче) отидохме при колата. Разтоварихме количката и... разбрахме с учудване, че за да върнем количката трябва да слезем обратно на два етажа. Загубихме още 20 минути.
Хора! Не вярвайте! Това не е Carefoure, това е КАРФУР-София!

# 1
  • Пловдив
Е, ако посетиш Карфур Пловдив, сигурно Карфур София ще ти хареса.

# 2
Благодаря за информацията! Един "опит" по-малко.

# 3
Не само Карфур е така.Миналата седмица в Била една касиерка ми върна ресто с 10 лв. по-малко и трябваше да ги чакам 30 мин.да си засекат касата,за да разберат,че не си измислям. Sick
Иначе за цените всички знаем как ни "товарят" не само с цените на храната,а и на всичко останало. ooooh!

# 4
  • София
Аз вече 3 пъти посетих Карфур и така и не можах да разбера какво толкова го превъзнасят. Абсолютно нищо повече и положително спрямо други големи вериги от този тип. Имам предчувствието, че няма да просъществува дълго на родна земя. Както стана в Русия.

# 5
  • Варна.....
Аз вече 3 пъти посетих Карфур и така и не можах да разбера какво толкова го превъзнасят. Абсолютно нищо повече и положително спрямо други големи вериги от този тип. Имам предчувствието, че няма да просъществува дълго на родна земя. Както стана в Русия.
Съгласна на 100%.
След две посещения и Карфур Варна е отписан от възможностите ми за пазаруване.

# 6
  • с/у ОколоМръсТното
аз пък си пазарувам... не редовно, но когато съм в мола, да.

Обаче за количките ми казаха, че имало "посрещачи" и не било нужно да се връщаш до магазина...

# 7
  • София /Абсурдистан
Няма верига магазини, в които да не правят цигании с маркиране на един продукт по 2 пъти, с разлики при цената на щанда и тази на касата, с препакетирани продукти с нов срок на годност и т.н. Същото ми се е случвало и в Метро, и във Фантастико, в Европа, в Билла, в Кауфланд и къде ли не вече. Всичките са еднакви, няма разлика Whistling

# 8
  • Пловдив
Е, ако посетиш Карфур Пловдив, сигурно Карфур София ще ти хареса.
Peace

# 9
  • София
и на мене ми се случи същото. бяха ни маркирали продукт, който пък въобще не сме купували. касиерката обаче любезно ни се извини и ни обясни че процедурата е да се върнат парите от гише информация. принципно и аз не съм фен на магазина. най-си харесвам Пикадили. засега не съм имала проблеми.

# 10
  • Варна

След две посещения и Карфур Варна е отписан от възможностите ми за пазаруване.
И при мен е така, само че след първото и единствено посещение. Маркираха ни един продукт 2 пъти, след това бананите излязоха на бона като пушено роле със съответната цена за роле, накрая се оказа (след като натоварихме покупките в колата), че има разлика в цените на стоки в промоция (на касата излизат не в наша полза, естествено). И те така...

# 11
  • София
и на мене ми се случи същото. бяха ни маркирали продукт, който пък въобще не сме купували. касиерката обаче любезно ни се извини и ни обясни че процедурата е да се върнат парите от гише информация. /quote]

На мен ми се случи това в Карфур в Париж  Shocked Доста неприятно, ама и там персонала не беше от елита на нацията и съответно си му личеше  Mr. Green

# 12
и аз чаках на информация, на опашка за двойно маркиране. Май си е практика, ако не забележиш.
Харесвам пикадили, но е с по-високи цени. Имаше такава тема за суперите преди време. Които мога ги избягвам, но някои стоки са само там

# 13
  • Sofia
Веднъж съм ходила в Карфур Сф и няма да стъпя повече. Много скапан магазин. Неизвестни, нечувани марки храни, никакъв избор, цени не толкова ниски колкото разправят, зле нареден, но от всичко най ме подразни обслужването. Може ли толкова огромен магазин направили едни малки каси като в кварталния супер. Отврат. Касиера беше младеж на 19-20, според мен бавноразвиващ се. Около 15 мин му трябваха да преброи 120 лв на банкноти от по 10 лв.  Shocked
А между другото в Била пазарувам непрекъснато, в Кауфланд също доста често, никога не ми се е случвало да ме излъжат или да сбъркат сметката. И са доста пъргави и оправни касиерките.

# 14
И аз се чудя какво толкова го превъзнасят този супермаркет  Rolling Eyes Ние ходим там от време на време, защото ми е на 10мин. Но определено не бих се дигнала и да отида специално до него на пазар.
На мен също не ми харесва зареждането. За някои стоки си търся определена малка продукт, повечето от които ги няма в Карфур  Rolling Eyes Алтернативите не ми харесват особено. Ние не сме имали проблем с обслужване или нещо такова. Дори напротив. Попадали сме на доста приветливи и бързи касиерки. Нещо, което е много рядко срещано в който и да е магазин.
Цените също не са особено ниско, както се рекламират. Последният път реших да си напазарувам от там и плодовете и зеленчуците освен някои други неща. Ами отказах се. Цените бяха по-високи от зеленчуковия пазар срещу нас  Rolling Eyes На някои неща разликата не беше малка.
Та общо взето основното преимущество на магазина е, че е съчетан с мол и кино. И ние минаваме основно през другите магазини. Не толкова през Карфур. Особено, като се има предвид колко още други хипермаркети има в Младост, въобще не съм впечатлена от присъствието на този  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт