90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №110

• 36 704
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,

днес май се оказа воден ден за мен, но без да съм планирала това. Оказа се, че зъболекарката ми е сложила упойка, която отпуска бавно и не трябва да ям. Така, че макар и рано отчитам 1-ви воден успешен  Grinning.
Saa, резултата ти е впечтляващ. Браво   bouquet!

# 121
  • Далечният изток
saaa, направо онемях, забележителен резултат! Изглеждаш невероятно!  newsm20  Много, много успехи и за напред със задържането!   Hands Thumbsup

Днес бобов: З- 2 ябълки; О- картофена крем-супа и салата краставица; В- картофи на фурна.

Приятна вечер на всички!  Hug

# 122
  • София
Отчет за днес

З - кафе с мляко и банан
О - пилешка пържола на скара и салата от домати и краставици с плочка сирене
В - суджук, снежанка и парче кашкавал

# 123
  • Canada
Привет Фиданки!  bouquet
След втора 4етворка , от4итам -3 кг. 4уствам се много добре, леко ми е и не съм гладна.
Оба4е плодовият ден едвам го издържам....
Саа, страхотен резултат, браво...успешно задържане! Peace

# 124
Отчет и от мен
10.30 - ябълка
12.30 - 2 праскови + 40гр кашу
15.00 - резен диня
17.00 - резен диня + 50гр кашу
19.00 - 2 банана
Лека вечер!  Simple Smile

# 125
Здравейте,
Saaa,браво на теб!23кг!!! Ти си се стопила наполовина   bouquet
Славейче, прави си сутрин плодовете на фреш и така закусвай,по-лесно ще ти е.Ами сокът не е като да ръфаш плод,затова че няма къде да ходиш Laughing
VyaraVelikova,браво за водния и минусчетата,а пък с това плюсче,тъкмо ще заформиш бразилско дупе Grinning
Мама на Викито, май ще ти открадна вкусната идея за вечеря   chef
КОКИ,трябва да пиеш много вода,защото така организмът ти изхвърля токсините и мазнините от свалените кг.Аз винаги изчаквам 30мин преди и след хранене.
Бубанка,успех на изпита и след него да си стриктна при нас!
My*blueberry*nights ,все забравям да те питам какво те приеха да учиш,помня,че учеше теми по история предишния цикъл Simple Smile
Yonito,честито първо минусче!Ще свикнеш постепенно с плодовите дни,не се притеснявай,хапвай през 2 часа и прибави също 100-те грама сурови ядки за деня-те също много засищат.

Днес закусих 1 банан,обяд - пиле със зеле и за вечеря - пил. пържола + салата от домати.

# 126
  • Бургас
Здравейте!Саа,[/браво на теб ,страхотен резултат. Изглеждаш коренно различно.
Успех със задържането.  Peace
При мен засега е добре положението. Не съм качила нищо за месец и малко,дори съм със един кг.надолу. Надявам се да не качвам повече.
Успех и много минуси на всички :hug:color]

# 127
Много ми е приятно да ви чета!
Настъпи моментът да се отчета с първия си минус и съм много щастлива- 1кг след първата четворка! newsm44
Стартирам от 65, а днес съм 64!
Днешният белтъчен ми е смного малко грозде, по един кренвирш с кашкавал и на обяд, и на вечеря и салата домати. Изпих 2 литра вода.
Лека вечер на всички!

# 128
Аз отчитам режим ден и да си напиша проекто менюто за утре, че докато е време да ми кажете ако не е както трябва:
З - банан
О - ориз със зеле и салата моркови с царевица
В - картофи, настъргани и запечени като пататник, но без яйца и сирене - само картофи, подправки и малко мазнина

# 129
saa не съм се съмнявала в твоите добри резултати. Брабо мила, дано ги задържиш успешно и забравиш за тази цифра 95.   Hug     chef

# 130
saa, поздравления, браво, момиче smile3501 Страхотни резултати, и най-вече, че си от малкото, които във втори и трети цикъл свалят колкото и в първи. Пък и май като резултат най-много свалени килца си от първенците. Пожелавам ти да ги запазиш, че и да ги свалиш още  Hug
Аз хапнах форнетки наобяд, а за вечеря - спагети с гъби, лук и лютеница, и редчето черен шоколад не пропуснах  Crazy, пустото много го обичам, аз си вземам или 72 или 75%.

# 131
да попитам за утрешния плодов-става ли сутринта плодове ,наобед салатка, следобед пак плод и вечерта пак зеленчуци?

# 132
Да, Пухи, идеално е.Само че, салатата трябва да е неовкусена. Simple Smile

# 133
Ето го и отчета ми за днес:
З-2 смокини
О-2 варени картофа и салата
В-1 картоф и салата
Нямам търпение да си хапна утре палачинки Simple Smile

Taniaa приеха ме социология в СУ.Беше ми на първо желание и много се зарадвах.Мерси,че попита Simple Smile

# 134
My*blueberry*nights ау ще имаш челен сблъсък с администрацията на СУ. Не е зле Унито особено след ремонта сега, в кой факултет е тази социология?

Общи условия

Активация на акаунт