90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №110

• 36 684
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • София
извинявай тогава  bouquet,останах с впечатление,че изобщо не консумираш хляб,аз от 4год.не съм кусвала никакъв, даже и във въглехидратния, да попитам кьопоолуто не е ли за въглехидратния като лютеницата тъй като има захар NeWS78

Моето домашно кьопоолу няма захар. А и за първи път чувам за такава рецепта.

# 541

Здравей, катофите са предназначени за този ден, защото са богати на скорбяла (както и ориза) и са горе долу в една груба с боба, лещата, граха и соята.(варените моркови също са там). Тези продукти се препоръчва да се консумират с пресни зеленчуци, сиреч салата.
Дано да съм била полезна!

Благодаря за изчерпателния отговор.   bouquet
А може ли да се смесват с бобови - примерно грах с картофи или ориз с царевица.. Това, че трябва да се консумират с пресни зеленчуци означава ли, че не може да се хапва примерно ризото (ориз, броколи, морковче и пр.)..
Ще се радвам ако няма сърдити, както в други диетични теми, че питам, защото все още се ориентирам и най-вероятно ще започна диетата следващата седмица.
Интересува ме освен това дали могат да се ядат готови храни, примерно в нашия стол готвят и това доста ще ме улесни?

# 542
  • София
Да, може да се смесва във варивата и да може да е готвено, естествено.

# 543
Ами аз също се чудих за бобовите дали може да се смесват и снощи направих в тенджера гювеч с бамя , зелен боб , картофи , пипер и лук плюс свинско за мъжа  Grinning. Хапнах си от всичко без месото и беше станало мозък яденето. Много хубаво си похапнах.

# 544
  • София
Ами аз също се чудих за бобовите дали може да се смесват и снощи направих в тенджера гювеч с бамя , зелен боб , картофи , пипер и лук плюс свинско за мъжа  Grinning. Хапнах си от всичко без месото и беше станало мозък яденето. Много хубаво си похапнах.

Мда, гювечът е добра комбинация.

# 545
  • Прекрасна ВАРНА
незнам рецепти за кьопоолу -със захар или без захар,но на  етикета на купешкото пише,че има захар,поне на такива съм попадала.

# 546
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Мацки здравейте! От  8дена и аз съм с вас и не съм се записала в редиците ви, че нямам много време, пък и честно казано не съм изчела всичко засега. Ям тревиални прости неща - бързо и лесно за мен. Да не изпадам в подробности , но видях на кантара си 59,2 и изпаднах в ужас...

Та въпроса ми е - днес съм на плодов ден и шефа ни покани на обяд послучай свадбата на дъщеря му. Какво бих могла да консумирам в заведение, че да не обидя човека, че при друга диета празнувахме РД и ми беше сърдит 3месеца, че не го уважих...
Помагайте моля!!!

# 547
Днес първи воден стискайте палциии Praynig Praynig Оф обаче малко ми е лошо да ви кажа. Мога ли нещо да хапна- плод ? Tired

# 548
ninanb , за друго не се сещам освен за плодова салата , но без сметаната , която слагат newsm78. За съжаление плодовия не дава много голямо разнообразие особено ако си на заведение , но това е , което според мен можеш да хапнеш. А , да можеш и салата. Примерно зелена , домати и краставици , зеле и т.н. Ти малко ще си я овкусиш или пък няма , хубавото е , че ти я носят неовкусена.

# 549
Здравейте,при мен проблема е, че съм с много нисък хемоглобин. не знам дали от това не ми е студено, чак ми изтръпват възглавничките на пръстите.има ли някои със сходен проблем, да сподели как се чувства. много ми допада диетата, но не знам дали няма да си навредя нещо. иначе в4ера успешно издържан плодов.

# 550
Здравейте на всички!Започвам да си фиданствам без плодов, а когато ми свърши почивката и с него.Закусих с ябълка преди 15минути и ще обядвам по-късно.

Ирррина, такова кьопоолу си е за въглехидратен, но ако си изпечеш патладжан у вас и си го овкусиш, естествено че може всеки ден, без плодов.

Вики, не се мъчи, хапни си плод или зеленчук! Hug

Силва, преди имаше момичета, които споделяха същия проблем, но не съм чула да са се отказали, заради това.

СКО, добре си ни дошла! Hug Ако манджите не противоречат на принципите на режима, не виждам проблем да ядеш в стол.

Успешен и минусов! Hug

# 551
Аз кьопоолуто си го правя, като изпека патладжан на фурната без мазнина , после го обелвам , пасирам и слагам сол , олио и чесън на вкус. Не го обичам с пипер и с домати. Една приятелка също го прави така, аз от нея се научих , но тя обича мазничко и доста олио слага . Патладжана понася , но ако искаме да сме фиданки , по - малко олио  Peace. Забелязах , обаче , че страшно много ми се подува корема от него и имам газове и мисля да не го правя скоро. Иначе ми е едно от любимите неща за ядене.

# 552
Ехо  мацкиии , познайте. След първазта четворка съм - 3.5 кг!!!!!!! това нормално ли, а днес ми е първи ден в МЦ! Днес съм белтъчна и довечера ще дойда за отчет, но закуската пак я пропуснах, защото се успах Sad(

# 553
Здравейте момичета, писали сте писали човек само време да има да ви чете Simple SmileАз преди седмица си взех иследванията, защото не се чувствах добре. Хемоглобима ми е нисък аза желязото да не говорим, но това ми се струва , че човек може да го превърне в не в диета а в страхотно здравословен режим на хранене. На мен днес ми е втори бобов чувствам се чудесно не се меря умишлено, но съм сигурна че съм по-лека. Висока съм 170 см тежах 68 в началото на режима ( така мисля да го наричам, защото диета ми звучи лишаващо организма нещо ) искам да стана 59-60.
З-грозде
О-зелен фасул+настъргани моркови и червено цвекло
в-крем супа от картофи, лук, тиквички, моркови + 1/2 от същата салата
може би ако съм гладна и една варена царевеца
забравих само да попитам по-вещите в темата, от вашите наблюдения има ли значение на колко години си защото ми се струва,че вие както всички сте младички и свежички по-бързо ще става отслабването ,а при мен ? Аз съм на 38 родила преди 10 години и вечно на диета Sad

# 554
ако ми стане зле ще хапна един банан  Tired или ще си купя сок.  Утре ще се отчета за първия цикъл  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт