90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №110

• 36 686
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро и от мен.

Днес съм на плодов ден, менюто е диня, смокини и ябълки /ще видя кое кога ще хапна/ Simple Smile

# 526
И все пак вчера успешен бобов - з: банан с кафе; о: картофена салата; в: задушени картофи

Аз днес съм на варива
за обяд мисля картофи соте и салата

Днес бобов: З- 2 ябълки; О- картофена крем-супа и салата краставица; В- картофи на фурна.

Здравейте момичета.. Изчетох последната темичка и ми стана интересно защо в бобовите дни масово ядете картофи, без никаква бобова култура..  newsm78
Правилно ли е това?

# 527
  • София
Защото в тази диета картофите са към варивата и лично аз ги обичам и ме засищат повече.

Днес съм на въглехидрати. Естествено филии с лютеница плюс малко сладко - купила съм кутия Дейзи.

# 528
Здравейте,

отчета след първите 4 дни е -2,4 кг. Днес съм на протеини. Свинско със зеле ще да е за днес  Thinking

Хубав ден ви желая и много минуси  Grinning

# 529
  • Варна, България
Здравейте и от мен!
Вчерашния 1-ви ден беше успешен. Вечерта не можах да се се спра на 1/2 порция, но пак не беше много.  Mr. Green Кантарът беше благосклонен с - 1  кг..  Laughing
От утре се включвам и в група за народни танци 2 пъти седмично, така че се надявам на още по-добри постижения.

Днес:
з- грозде - 10-на едри зърна
о- каквото има в стола - мисля за боб или леща+ салата.
в- същото

# 530
Здравейте, момичета Simple Smile
Днес стартирам диетата и се надявам този трети опит да е успешен  Simple Smile, да имам волята да продължа Embarassed
днес 1:
з-ябълка
о - скумрия +салата
в- част отскумрията +салата
Усмихнат ден  Laughing

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 10:04 от te4e

# 531
Добро утро момичета  Hug

Днес съм много щастлива въпреки вчерашния белтъчен ден днес кантара показа с още -100г. Което си е невероятно защото преди това бях на воден и плодов /4праскови за цял ден/ и си мислех, че съм тотално пречистена. Grinning
Как стана тази работа да не кача повече след като вчера хапнах салата и пилешко не знам, явно диетата наистина действа.
Днес:
З: 1 праскова
О: 1 пълнена чушка с ориз и салата
В: 2 малки варени царевици и се чудя дали да си правя салата, newsm78  мисля да я пропусна, че ще стане много. 
 За първи път ще хапвам нещо различно за вечеря, но сглупих и си приготвих само една чушка с ориз, когато готвих за семейството.

Лек и успешен ден момичета  Hug

# 532
Добър ден!
Менюто :З-пъпеш; О-грозде; В-сливи или ягоди,макар че не ми е много до ядене днес.Пуснах малката буболечка за първи път в яслата и ми е едно свитичко на сърцето. Sad
Успешен минусов ден на всички!

# 533
  • Варна, България
Добър ден!
Менюто :З-пъпеш; О-грозде; В-сливи или ягоди,макар че не ми е много до ядене днес.Пуснах малката буболечка за първи път в яслата и ми е едно свитичко на сърцето. Sad
Успешен минусов ден на всички!
Hug
Дано да й хареса и бързо да свикне, за да нямаш и ти тревоги! Знаем какво е....  Hug

# 534
  • Прекрасна ВАРНА
здравейте момичета,април месец започнах диетата и за около 20 дена смъкнах проблемните ми 6кг.  Crazyпродължавам да се храня по същия начин,но не спазвам последователността на дните,примерно днес въглехидрати-утре варива.не съм качила и грам.забелязвам,че NANA нещо си противоречи в постовете,по-напред в темата беше писала,че не яде хляб,а в почти всеки въглехидратен яде филии с лютеница.

# 535

Здравейте момичета.. Изчетох последната темичка и ми стана интересно защо в бобовите дни масово ядете картофи, без никаква бобова култура..  newsm78
Правилно ли е това?

Здравей, катофите са предназначени за този ден, защото са богати на скорбяла (както и ориза) и са горе долу в една груба с боба, лещата, граха и соята.(варените моркови също са там). Тези продукти се препоръчва да се консумират с пресни зеленчуци, сиреч салата.
Дано да съм била полезна!

# 536
  • София
здравейте момичета,април месец започнах диетата и за около 20 дена смъкнах проблемните ми 6кг.  Crazyпродължавам да се храня по същия начин,но не спазвам последователността на дните,примерно днес въглехидрати-утре варива.не съм качила и грам.забелязвам,че NANA нещо си противоречи в постовете,по-напред в темата беше писала,че не яде хляб,а в почти всеки въглехидратен яде филии с лютеница.

Joy
Това не е противоречие миличка. Хлябът е въглехидрат, затова го предпочитам в този ден. Но не го ям в нито един от другите. Нито когато съм почивка.

# 537
И аз днес съм въглехидратна. Мама сутринта беше купила милинки , защото струваме на баба ми и дядо ми , хапнах 2 парченца , защото знаете , от подавката трябва да се хапне. Иначе изядох преди малко 2 ябълки. За обяд съм си купила спагети и ще ги правя с лютеница , лук и маслини (надявам се , че може). За вечеря , ще бъда на рд и ще има торта , сандвичи и сладки. Ще преценя от кое да ям , но тортата със сигурност ще я опитам , защото ще е от любимата ми сладкарница Grinning. Пък и да не се лъжем де, тортите си ги обичам Laughing. Ох, тоя въглехидратен доста ме притеснява , за да не прекаля , но пък и на мен добре ми се отразява и не качвам от него. Утре плодов, не знам как ще го изкарам. Дано нямам прегрешения , че вчера много ми беше зле , ядох на обяд към 12 и вечерта, докато сготвя стана 19 часа и ми стана лошо. Нищо не бях яла между яденията , заболя ме главата , стана ми отпаднало , цяла нощ ме боля тая тъпа картуна , към 5 се събудих от нея , абе викам кръвно ли вдигнах какво стана , че някак си не ме болеше като друг път ами едно такова стягащо.

# 538
  • Прекрасна ВАРНА
извинявай тогава  bouquet,останах с впечатление,че изобщо не консумираш хляб,аз от 4год.не съм кусвала никакъв, даже и във въглехидратния, да попитам кьопоолуто не е ли за въглехидратния като лютеницата тъй като има захар NeWS78

# 539
Здравейте!
За днес:
зак: пъпеш
обяд: карт.салата+морк.салата
вечеря:1/2 от обяда
Тази сутрин се зарадвах,защото се оказа, че не съм била 65, а "само" 63,7  Laughing Все е нещо.

Общи условия

Активация на акаунт