90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №110

• 36 698
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
здравейте пак.нещо днес втори плодов не ми е много добре.много ми е нервно и ми се вие свят.все пак издържах и мислч след малко да си лягам. на някой по-студено ли му е от обикновенно? много хубави сурови ядки има в карфур.

# 511
Здравейте, момичета!
Днес в бобов ден се чувствам сита- отчитам:
З-круша
О- готвен грах и половин домат
СЗ- 2 сини сливи
В- 2 пълнени чушки с ориз
Успешна седмица на всички!

# 512
Росе, еднакво не съм яла никога.Утре май ще съм на домати, сирене и свинско филе. Simple Smile

# 513
здравейте пак.нещо днес втори плодов не ми е много добре.много ми е нервно и ми се вие свят.все пак издържах и мислч след малко да си лягам. на някой по-студено ли му е от обикновенно? много хубави сурови ядки има в карфур.

Нормално е да ти е по-студено когато си на плодов ден. То си е малко като гладуване.

...стафиди хапвате ли и кога?...

Те са сушени плодове, следователно в плодов ден, ако не греша.

Аз завърших плодовия ден с една салата моркови, ама бях навън.

# 514
  • София
И аз да се отчета като за първи ден.Сутрин на гладно 40мин.кростренажор.
закуска-2ябълки
обяд-варено,печено пил.бутче+шопска салата
вечер-половин бутче+по-малко шопска салата
Пих много вода и сега ме болят бъбреци,утре по-малко.

Надявам се да не се изкуша с нещо.

Да ви питам-мога ли и в кой ден да чопля печени слънчогледови семки?Останало ми е като голям навик като гледам някой филм най-вече Blush.

# 515
Ще споделя с вас менюто си , дано ме коригирате ако греша , нали съм новобранец:)
 Днес * Белтъчен*
- Закуска 4 сини сливи
- Обяд - тараторче и пил, дробчета с лук
- Вечеря -  варено пилешко и салата от домат и чушка
 Ще се тегля пак в неделя Simple Smile

# 516
Да ви питам-мога ли и в кой ден да чопля печени слънчогледови семки?Останало ми е като голям навик като гледам някой филм най-вече Blush.

НЕ! Печените и осолени семки и ядки не са позволени. В плодов можеш да хапваш сурови ядки (до 100гр разделени на няколко порции). Аз пък често ходя на кино и за мен киното не струва ако не дъвча пуканки, нооо нали сме на диета, не може всичко да ни е позволено  Mr. Green

# 517

НЕ! Печените и осолени семки и ядки не са позволени. В плодов можеш да хапваш сурови ядки (до 100гр разделени на няколко порции). Аз пък често ходя на кино и за мен киното не струва ако не дъвча пуканки, нооо нали сме на диета, не може всичко да ни е позволено  Mr. Green

Аз само да допълня, че докато ми се случва да чопля семки винаги си мисля, за това, че олиото го правят от слънчоглед...  ooooh! и си представям как все едно ям олио...  Crazy
"Ядката съставлява 70–75 % от семето и в нея се акумулират мазнините, съдържа 60–65 % мазнини и около 20 % протеин. "

Отчитам се с режимен въглехидратен с банан, зеленчукова пица и няколко шоколадови бонбона.  Peace

# 518
Ето ме и мен с отчет за първия ден.
З - 4 сини сливи
О - 3 яйца "пържени" със сирене и един домат.
Следобяд една ябълка.
В - същото като обяда /не можах да го намаля на половина/

Вечерята сколасах да я направя чак в 20:15, ама пак е нещо.
Ябълката следобяд ми беше излишна. Дойдоха нашите и започнаха да вадят едни сандвичи.. и понеже ми се придъвка нещо и реших да е ябълка. После както не бях гладна ме изстърга.
Грам солчица не съм слагала днес и съм горда с това, защото до вчера ядях ужасно солено.
Труден ден беше, ама издържах! Нямам търпение за утрешния.

# 519
ето ме и мен днес първи плодов от новото тримесечие

нямаше закуска обаче, защото станах късно. и следователноо в 15,  17  и 19.30 изядох ябгълка, банан, ябълка Simple Smile утре най-вероятно ще съм на яйца и пиле със салати Simple Smile лека от мен:)

# 520
  • София
Днес ми е първият воден ден  Confused
Издържам стоически. След малко ще си лягам и ще сънувам хранаааа. А утре ще се измеря  Wink

# 521
Браво, Ваче!Не да те плаша, ама трудно се заспива. Mr. Green

# 522
  • София
Браво, Ваче!Не да те плаша, ама трудно се заспива. Mr. Green

Въх! Недей... аз и без това имам проблеми със заспиването. Обаче в интерес на истината сега ми мина глада. Вчера да беше цял ден търчах по ученически ангажименти за малката и можех да изкарам без проблеми водния ден  Grinning Подозирам, че утре кантарът ще покаже 70 кг. от начални 76  Wink Направо не мога да повярвам, че издържах дотук, при това само с 2-3 прегрешения  Embarassed

# 523
В случаи като твоя, седя и си копирам рецепти. Laughing Може и да си под 70.Утре ще се разплете интригата. Mr. Green

# 524
Добро утро мили фаданки Hug Прочетох че с две от вас сме почнали заедно,много е радвам  bouquet Пожелавам на всички успешен и ползотворен ден Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт