90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №110

• 36 661
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро! Не пиша , но редовно ви чета Simple Smile Имам следното питане - почнах диетата на 20.08. и първия ми воден трябва да е на 19.09. До тук добре, уж не съм разменяла дни, а сега като ги сметнах, 19-ти ми се пада въглехидратен. Как да постъпя? Да си икарам четворката и на 21-ви да правя воден или когато си се пада. Още не мога да проумея кога съм ги оплела. Ще се радвам да ми кажете какво да правя Simple Smile Иначе режимът е перфектен. Съжалявам, че цяло лято се депресирах, а не я почнах по- навреме. Чесно да си кажа няколко пъти съм изчитала диетата и като си представя 90 дни и се отказвам, а ето че 30 дни са минали без да усетя. Даже си говорим с една приятелка, която убеждавам да я прави, а тя - "името на диетата ме плаши"  Laughing Според нея трябвало да се кава : диета- "бавно но славно" или "бързата кучка слепи ги ражда" .  Simple Smile Аз за сега съм свалила 3-4 кг, но имам малко за сваляне и съотв. е по-трудно за това не се отчайвам. Успех на всички и много минуси Simple Smile Хубав ден!

# 616
Добро утро и от мен на всички! Страхотно утро! Днес съм въглехидратна. Филиики с лютеничка и един Линд съм си купила за довечера 99% какао.

Скица, аз за да не объркам си направих в една екселска таблица датите до 90тия ден и срещу тях съответно белтъчен, бобов, въглехидратен, плодов..... ВОДЕН. Да ти кажа правейки таблицата още го обърках водния и сега се радвам, че по таблицата няма да се омотавам. Peace

# 617
И всъщност след третия воден остават 3 дена. Те си се правят както следва ли - протеин, бобови и въглехидрати? Или след 87 ден свършва режима?  newsm78

# 618
  • София
Да, правят се.

# 619
Уффф,стриктно режимна съм,а не мърдам от белтъчния насам....като чета какви минуси имате лелеееееее.....днес плодов,да видим.

# 620
Отчет:

след първите 4 дни съм - 2,7кг.

Днес пилешка супа и някаква салата.

# 621
Здравейте момичета, минавам да се отчета
З-1 1/2 банан
О-направих си баничка с праз само от пера ( обожавам ) nuts
В-от останалите кори си завъртях и една коричка с ябълка, кафява захар,1 лъжица с орехи може да хапна и 1 парченце шоколад
успешен ден и много минуси на всички Hug

# 622
Тука съм и аз да дам отчет след вчерашния първи воден.. Heart Eyes

за сваляне 5-6
свалени килограми 3.5
талия - 2 см
ханш -1 см
бедра -2 см

Имам още 2 за сваляне направо немога да повярвам  Party
Издържах вчера геройски, за малко да се предам.  Crazy
вечерята ми е била до 21.00 2-3 литра вода на ден, всяка сутрин плод, с 1 прегрешение в плодово зенечуков ден и бяло вино на 5-6 дни съм пила  Blush
започвам 2-ри цикъл стискайте палци

# 623
Тука съм и аз да дам отчет след вчерашния първи воден.. Heart Eyes

за сваляне 5-6
свалени килограми 3.5
талия - 2 см
ханш -1 см
бедра -2 см

Браво!   bouquet Супер си!  Hug
Днес съм въглехидратна  Party
З - ябълка
О - пълнозърнести спагети с доматен сос
В - пак спагети или 1-2 филии с лютеница + нещо сладичко  Crazy

# 624
  • у дома с любимите си хора
Ваче,Нана,Вики браво за постигнатите резултати!

Днес съм на въглехидрати.
з-смокини
о-филии с лютеница/гледам,че всички ги хапвате и се престраших и аз  Simple Smile /
в-парче зеленчукова пица

Бубичка,99%овия шоколад на Линд е ужасен-няма нищо общо с шоколада. Naughty

# 625
  • Варна, България
Браво на всички за постигнатите резултати!   bouquet
Днес въглехидратен ден:
3 - 2 круши
о- спагети на Биг Бон
в- същото със салата

В добавка и първа репетиция народни танци  Laughing

# 626
Поздрави за хубавите резултати на Вики, Ваче и Нана77. Само така!

За днес:
зак: грозде
обяд: пълноз.макарони + салата
вечеря: 1/2 от обяда

# 627
Днес плодов. До тук не върви много добре, лошо ми е. Ама какво да правя. Ядох до сега ябълка и грозде. За по натам не знам. Може би диня и ядки.

# 628
  • София
Отчет и от мен-първи ден,белтъчен.Наобяд ще ям варени яйца със сирене,за вечеря-кисело мляко.

# 629
плод в 1,2 и 3 - ти ден може ли да се хапва  в случай, че ти се прияде нещо вечер или след обяд?

Общи условия

Активация на акаунт