Лакове за нокти - тема 12

• 46 541
  • 708
  •   1
Отговори
# 195
Лилавия е много хубав. 32 лв. са мисля в България. В последната им лятна колекция имаше много хубаво тъмно лилаво с брокат.

# 196
  • Belgium
А като трайност как са? Не съм ги ползвала никога  Thinking

# 197
  • Пловдив
Бижу, червеното е на Moda Matte и е номер 105. Това ми е еднo от любимите матчета.

# 198

Искам да ви попитам също предполагам сте виждали в някои лакове как се насъбиранякаква оранжевееща течност-все е дно е капнато някакво олио, масло вътре. От какво се получава и  пречи ли някак на лаковете, че това ме възпря да си купя два лака.

Ето снимки на някои денимчета. Жалко, че в ДМ няма да ги има. Дано поне Surfer Babe дойдат.

http://bluebell81.blogspot.com/2010/09/essence-denim-wanted-le.html
http://xoxo-parisky.blogspot.com/2010/09/notd-essence-denim-want … d-fivepocket.html

http://rainbows-and-blues.blogspot.com/2010/09/essence-denim-wanted.html

Спомням си, че бяхте обсъждали за топченцата в лаковете. СЕга се опитвам да си изсветля едно много тъмно синьо на Lovie и като го тръскам нещо дрънчи вътре, така че явно в тези лакове ги има топченцата. Ако някой го интересува. Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 21:45 от bubanka

# 199
  • Пловдив
Здравейте!
Редовно ви чета. Понеже моите нокти са от тези, които трябва да се лакират на 2 дни и то, ако имам късмет, по ваши препоръки се сдобих със Сеш Вет.
Блясъкът е уникален и сега ще чакам да видя дали ще има промяна в трайността. Обаче, като прочетох надписа отзад, леко се притесних.
Нормално ли е да е толкова стяскащо предупреждението за вредните съставки? До колкото ми е известно много лакове са с вредни съставки, но досега такъв надпис не съм виждала.
Моля за мнение!
 Hug

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 21:42 от mamada

# 200
  • Стара Загора
E, не са евтини - официално са 18 долара, могат да се намерят по Интернет до към 13-14 долара.

В България - около 30 лева  Laughing

Бих ги дала, но след като плочката ми е мазна и не държи лак... не си заслужава.  Outta Joint Вече съм писала с Опи-то как съм, Ейвън ми държат по 3 дни.  Simple Smile

# 201
На мен ми изкарва към 4 дни. Никой от лаковете от най-високия клас не ми изкарва колкото Опи. Пробвах и Ив Сен Лоран и те също.

mamada, нормално е да има такъв надпис. Не знам точно какъв е, не ползвам този топ лак, но по-добре да е съобщено. Аз познавам хора, които не желаят да ползват точно поради тази причина лакове за нокти, защото вредните им съставки преминават лесно през нокътната плочка. Да не говорим за вредите от формалдехида. Има бременни и кърмещи майки, който е много важно да не ползват въобще такива продукти. Всеки сам си преценява и е по-добре да има много информация.

# 202
  • София
Шанела какви милилитри е? newsm78 Тези на Estee Lauder съвсем не излизат на сметка с тези 5 мл.

# 203

Аз нали се бях хвалила преди няколко седмици с един Ести...
Като трайност....поне при мен не изкара дълго. (
На вторият ден вече се беше поизтъркал отпред, но при мен повечето лакове така се изтъркват. (

# 204
Шанелите са по 13 мл.

# 205
  • Стара Загора
Аз да се похваля и с този  Simple Smile
Благодарности на toniboni и една моя приятелка.   bouquet

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 21:45 от bubanka

# 206
  • Ст Загора
iv4enceto_91 много хубаво лакче ,ех тия от ДМ , що така решиха да не я пускат тази серия Crossing Arms.Аз лично взех си мисля ,че и  Surfer Babe няма да доиде в ДМ-ТО

# 207
  • Стара Загора
iv4enceto_91 много хубаво лакче ,ех тия от ДМ , що така решиха да не я пускат тази серия Crossing Arms.Аз лично взех си мисля ,че и  Surfer Babe няма да доиде в ДМ-ТО

Mного вероятно, не всички серии ги пускат.  Peace

# 208
iv4e,мерси  Hug  за  препоръчания  кален лак на Класикс , тази марка от години не съм я мяркала  newsm78 , а е и в нови шишенца гледам - ще потърся. Peace

# 209
Аз да се похваля и с този  Simple Smile
Благодарности на toniboni и една моя приятелка.   bouquet
Страхотен е!Откъде са го изнамерили? CrazyАз всеки ден се сдобивам с някой или няколко  Laughing нови лакове,обаче са все в ярки цветове.Контрастирам на времето. Joy Сега се чудя какъв цвят да намацам ноктетата ми,че ги изтрих преди малко.Някакви идеи в ярък цвят?Трябва и да си нарисувам нещо.Приемам всякакви предложения. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт