Лакове за нокти - тема 12

• 46 355
  • 708
  •   1
Отговори
# 1
densi     bouquet 

# 2
Страхотни лакове има в началото на темата, а този нежно лилавия Орли кой ли номер е  newsm78

# 3
  • USA, Steak State
Тия на Хард Кенди доста им се чудя като ида да си пазарувам. Струват ми се доста едри брокатчетата, ама накрая ще прежалп 3-4$ и ще взема един да пробвам.

# 4
  • София
С тази сборна снимка на nude лакове ми се доносиха и на мен. Crazy

# 5
Мерси за темата,Денси! Hug  bouquet

а този нежно лилавия Орли кой ли номер е  newsm78
Tрябва да е ORLY Nail polish in Lollipop. Peace

# 6
Ау, този на Illamasqua е разкошен! Как се казва?

# 7
 Благодаря за новата тема! Аз да похваля топ лака на Опи, взех си едно мини от Ибей . Значително се удължава трайността върху ноктите ми на какъвто и да е лак.

# 8

Ей този си харесах наскоро,чудих му се,но не го взех. Tired
Orly Green with envy

# 9
  • София
Мерси за темичката Hug
аз ще ви изоставя за 10-тина дни,отиваме на моренце Mr. Green и сега съм в чуденка кои точно лакове да взема Mr. Green

# 10
  • София
Запис и от мен, преди малко си взех Парадоксал-а, не устоях на изкушението  Laughing

Тествах и Jade Rose, чесно да си призная, не знам защо ви харесва... съвсем обикновен нюд, нищо специално   newsm78

# 11
  • Стара Загора
 Аз вместо запис да се похваля с днешните си придобивки  Heart Eyes - http://ivchencetordv.snimka.bg/other/lakove.525802.20510139

# 12
  • София
Ивче, честито. Имам ги всичките без перфекта и мноого ги харесвам. Само в Ъмбрелата накапах малко бяло защото ми беше доста непокривна и малко по-тъмна от желания цвят и се получи абсолютен разкош много близък до котешкото Опи от Шрек колекцията  Heart Eyes

# 13
Благодаря на Денси за, както винаги, прекрасната тема. Аз искам много да похваля Ейвънския Speed dry- цвят Red Wine. Нанася се много лесно, цветът е наситен, два тънки слоя са напълно достатъчни. И има невероятен блясък  Shocked ще видим как ще е като покривност

# 14
  • Belgium
Дени, мерси за темичката   bouquet

Малко розово от мен:

Общи условия

Активация на акаунт