Лакове за нокти - тема 12

• 46 366
  • 708
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Днес на ноктите на една дама видях перфект, който е пълно копие на прочутия Парадоксал като цвят! Не запомних номера, но цветът е същия Peace

днес си взех едно мини на ГР от серията Sweet color № 34 и той също би могъл да мине за копие /не мога да преценя спрямо Парадаксал, че не съм го виждала "на живо", но е много приятен цвят  Peace

# 31
Да похваля този цвят на Лореал, макар че на ноктите изглежда малко по-различно и клони към бордо.

Страхотна покривност, само от едно нанасяне.

# 32
  • София
Днес си взех този лак на Флормар. Утре ще го снимам на моите нокти.

# 33
Момичета, ако знаете каква изненада ме чакаше вкъщи! Благоверният ми купил Paradoxal  newsm51

# 34
Хайде днес и аз плес в новичката ни темичка!  Hug

Момичета, ако знаете каква изненада ме чакаше вкъщи! Благоверният ми купил Paradoxal  newsm51

Ехаааа! #Crazy Честито! Grinning
Дай Боже всеки му... Mr. Green

Ивче, много много ми се ще да видя прасковения. Нещо ми се ще да си взема в такъв нюанс, но не откривам моето прасковено.  Crazy

Гагче, и аз бях така! Но пък така тази прекрасна емоция от цветно пазаруване я губим... Вече сама се боря с ноктите си и си се мажа донасита!  Joy

Бамфи - уникано е това лакче! От ДМ ли го взе? А тези ситни брокатени частици виждат ли се в шишенцето?

Smokey ако не е тайна ти от къде се сдобиваш с денимчетата?  Embarassed

# 35
Беки Б,поръчах си ги от www.beautycosmetic.biz

# 36
  • Стара Загора
Ивче, много много ми се ще да видя прасковения. Нещо ми се ще да си взема в такъв нюанс, но не откривам моето прасковено.  Crazy

Аз днес си харесах едно по-светло на Импала, доближава се до 121 номер на Голдън Роус от серията Керамик. Една идея по-ярко е.

Ranqua, завиждам ти за мъжа.  Mr. Green  Hug

Ако намеря Пърфект-а, който казвате че е като Парадоксал ще си го купя обезателно.  Laughing

Момичета от серията Суеде на Мода има ли черен лак ?  newsm78

# 37
ooooh! Вярно бе! Хахахаха аз забравих, че някой беше посочил...леле, толкова ги търсих! Simple Smile Благодаря ти!  Hug
Хайде пускай снимчици да плакнем очички!  Grinning

# 38

Аз забърсах днес един черен лак от серията мате, каква е разликата със суеде?

# 39
  • Стара Загора

Ами аз имам от Суеде серията. Една приятелка ми беше пратила линк на лакове със различни завършеци... ама знам ли вече.  Laughing

# 40
Аз бих определила разликата между мат и велур, както разликата между кремообразен и перлен лак

# 41

няма 'суеде' черна Мода, само мат - днес проверявах и покрай проверката отнесох на КА черния холограм  Laughing - нищо друго не си харесах в магазина - имам всичко, което ми харесва  Confused

за оформянето след лакиране с тъмен лак - правя го, но после се налага да оформям отново, ако слагам прозрачен, защото при мен се получава голяма разлика

# 42

от Суеде мисля, че няма черно, но не съм сигурна, за Мате гаранция има

разликата поне според мен е, че в Суеде има перли, а Мате е чист, и двата са матирани

# 43
  • София
Бамфи - уникано е това лакче! От ДМ ли го взе? А тези ситни брокатени частици виждат ли се в шишенцето?
от dm e, да. ами какво да ти кажа, виждат се леко, но не му е в това акцента (:

може би за този линк със завършеци говорите? повечето изглеждат логични, но все пак се хванах за главата като го видях..

# 44
  • Стара Загора
от dm e, да. ами какво да ти кажа, виждат се леко, но не му е в това акцента (:

може би за този линк със завършеци говорите? повечето изглеждат логични, но все пак се хванах за главата като го видях..

До, точно този линк имах предвид. Дано има при нас черния матов лак.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт