Лакове за нокти - тема 12

• 46 399
  • 708
  •   1
Отговори
# 15
Аз вместо запис да се похваля с днешните си придобивки  Heart Eyes - http://ivchencetordv.snimka.bg/other/lakove.525802.20510139
номер 1 и номер 3 са уникални, честито Simple Smile

някой да се похвали, че е пробвал обърнатия френски маникюр?  Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=w2cBfViPIm0

# 16
Дени   bouquet

Днес си взех зеленото на Ейвън, довечера ще се лакирам и ще пиша впечатления  Wink

# 17
  • Стара Загора
Ивче, честито. Имам ги всичките без перфекта и мноого ги харесвам. Само в Ъмбрелата накапах малко бяло защото ми беше доста непокривна и малко по-тъмна от желания цвят и се получи абсолютен разкош много близък до котешкото Опи от Шрек колекцията  Heart Eyes

Hug Това е идея и аз да направя така, но няма матов бял лак, защото мразя. Изглежда ми много изкуствено на ноктите. Френския си го правя с перлен бял - 1 номер на Импала ми е фаворит и него ползвам от 3 години. Вие тук бяхте похвалили белият на Класик.
Днес се чудех дали да си купя един от новите нюанси на Пърфект - зеленосин с брокат и един лилав, но се отказах. Зелени и сини цветове имам много, а лилав имах същия. Търсих си като нюд цвета, който една мацка показа в другата тема (на Голдън Роус), но не можах да харесам и ще си го купя от щанда на Голдън Роус.  Laughing
Очудващо: при нас са докарали матовите лакове на Мода и понеже забравих да проверя за черен мат ще го направя в петък.  Simple Smile Също ще забърша един много интересен прасковен  Crazy от новата серия на Импала.

Адри, зеленото на Лаутрек наистина е много добро като покривност, 2 слоя са му напълно достатъчни.  Peace Ето го как седи - http://ivchencetordv.snimka.bg/other/lakove.525802.20510161 Този зеленкия на Ейвън май е същият - http://ivchencetordv.snimka.bg/other/lakove.525802.20510160 една идея по-тъмен.  Simple Smile

# 18
  • София
хоп, троп, цоп, хайде и аз тук  Hug

Ивче, под Ъмбрела-та задължително слагай база, аз още ходя с един жълт нокът от една проба "на голо" в началото на юли  Shocked  Shocked

някой питаше в старата тема за Фиона сравнение между Фиона и China Glaze LEMON FIZZ~80941

без да съм правила проба "на живо" ми се струва, че China Glaze LEMON FIZZ е доста по-светъл и по-изчистено жълт.. при мен Фиона леко зеленее  Sick

# 19
Новите ми лакове http://bg.fotoalbum.eu/images1/201008/152651/520557/00000006.JPG
Утре чакам да ми донесат на Есенс-Denim Wanted-розовия и светло синия

# 20
Хопа, да не изпусна пак  Mr. Green
От както си имам тази маникюристка и лака от нея ми издържа 3 седмици (от едната поддръжка на другата) не се лакирам сама и не купувам лакове  Rolling Eyes

# 21
някой питаше в старата тема за Фиона сравнение между Фиона и China Glaze LEMON FIZZ~80941
без да съм правила проба "на живо" ми се струва, че China Glaze LEMON FIZZ е доста по-светъл и по-изчистено жълт.. при мен Фиона леко зеленее  Sick
Да,аз питах.Благодаря ти,че се включи!  bouquet
Днес я търсих Фионата тук,но без успех.В нашия Дъглас лаковете на Опи са толкова обрани,че направо си е за срамота. Tired

Денси,аз пък съм доволна от трайността на S-he лаковете.

# 22
  • София
Да,аз питах.Благодаря ти,че се включи!  bouquet
Днес я търсих Фионата тук,но без успех.В нашия Дъглас лаковете на Опи са толкова обрани,че направо си е за срамота. Tired

Денси,аз пък съм доволна от трайността на S-he лаковете.

аз Фионата още й се чудя дали да не я шитна в размените.. имама нужда от съвсем леко побутване  hahaha
не е моето жълто и това си е..

# 23
От както си имам тази маникюристка и лака от нея ми издържа 3 седмици (от едната поддръжка на другата) не се лакирам сама и не купувам лакове  Rolling Eyes
Ама,Гагче,ти си сигурно с гел на ноктите Rolling Eyes,та затова. Mr. Green

# 24
  • Стара Загора
Ивче, под Ъмбрела-та задължително слагай база, аз още ходя с един жълт нокът от една проба "на голо" в началото на юли  Shocked  Shocked

Благодаря.  Hug

546 ли е зеленкия на Адос ? А кораловия кой номер е?   bouquet
Всичките ги имам (без корала) и са разкош.  Simple Smile

# 25
  • София

обсъжданият miss sporty 420 от предишната тема на слънце.

а иначе за пиленето с лак - никога не ми беше идвало изобщо до ума, но сега ще го пробвам задължително, има логика :Д

# 26
Харесва ми...тъкмо вчера се чудих дали ще използвам такъв цвят лак и не си взех нищо, но сега като гледам май ще си го купя Laughing

# 27
Ивче, под Ъмбрела-та задължително слагай база, аз още ходя с един жълт нокът от една проба "на голо" в началото на юли  Shocked  Shocked

Благодаря.  Hug

546 ли е зеленкия на Адос ? А кораловия кой номер е?   bouquet
Всичките ги имам (без корала) и са разкош.  Simple Smile
Да,но му сложих малко бял лак,че ми беше малко тъмен.Кораловия(по скоро розов)е 548

# 28
  • USA, Steak State
Аз съм се сдобила с почти цялата серия на Сърф бейби и черния и сивия от Деним серията на Есенс, онези скейл лакове дето все не можеха да се открият най- сетне са се заредили в сайтчето на ГР, та и те са поръчани; КА сребърните и цветните частици холограм и онзи близнак на Зулу на Пърфект.. Ох.. ще отнеме месец и нещо да си ги получа, но ще ги снимам накуп като дойдат. Simple Smile Май е време да се спра... При мен също се получава този проблем с чупенето и от месеци не мога да си пусна дълги нокти. До няколко дни ще поръчам маслото на Мавала / намерих го в Ибей/ и ще ходя с девствени нокти известно време. междувременно трябва да се оглеждам за пластмасов шкаф, понеже вече този който имам за козметика ми е малък и нагъчкан.  Blush

# 29
Днес на ноктите на една дама видях перфект, който е пълно копие на прочутия Парадоксал като цвят! Не запомних номера, но цветът е същия Peace
И много ми хареса това розово на OPI!

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 18:30 от Бижy

Общи условия

Активация на акаунт