Лакове за нокти - тема 12

• 46 475
  • 708
  •   1
Отговори
# 480
  • София/Бургас
Утре сутрин, че миУото спи Wink Пък мога да ти издам и къде има стелажче на марката (ако ти се разхожда до Славейков Mr. Green)

Ок.
Знам къде е стелажът. Намерих го случайно като се мотах из магазините за козметика в района (живея в Славейков - много близо до магазина  Mr. Green ). Като се прибера за Коледната ваканция, ще го щурмувам (  Joy ).

# 481
Утре сутрин, че миУото спи Wink Пък мога да ти издам и къде има стелажче на марката (ако ти се разхожда до Славейков Mr. Green)
Кажи на ушенце,моля,че аз съм от непросветените! Praynig

# 482
  • Бургас
Ушенце, ушенце, да взема да си го напиша тук, да не ходят софийските мацки до техния Славейков Mr. Green Парфюмерията се казва "Малена" (ако не се лъжа) и се намира в кооперацията, дето е до Орфея (това е от лявата ти страна, ако излизаш от парка и и си с лице към Била) Peace

Valandin , никакви ядове, мацка Flutter

# 483
Това Viva Pink на Avon ли е?

# 484

Първият е само лакът (но на тази снимка е излязъл много ярък,не знам защо), вторият е смесен с черно, а третият с черно и сиво.

# 485
# 486
Ушенце, ушенце, да взема да си го напиша тук, да не ходят софийските мацки до техния Славейков Mr. Green Парфюмерията се казва "Малена" (ако не се лъжа) и се намира в кооперацията, дето е до Орфея (това е от лявата ти страна, ако излизаш от парка и и си с лице към Била) Peace
Мерси,Брадичке! Hug  bouquet

Ели,не знаех че Франк Оливър имат и лакове.Много хубави цветове са ти се получили! Grinning

# 487
Момичета, моля ви, кажете ми от кой "чужбински" сайт да си поръчам изгодно маслото за заздравяване на Мавала. Не съм пазарувала от ибей и не знам дали сама бих уцелила читав продавач. Помогнете ми, снощи ми се счупи нокът и направо издивявам вече с моите слаби нокти   Cry  Моля, моля, моля  Praynig

# 488
  • Belgium
Момичета, моля ви, кажете ми от кой "чужбински" сайт да си поръчам изгодно маслото за заздравяване на Мавала. Не съм пазарувала от ибей и не знам дали сама бих уцелила читав продавач. Помогнете ми, снощи ми се счупи нокът и направо издивявам вече с моите слаби нокти   Cry  Моля, моля, моля  Praynig

http://www.lookfantastic.com/nails/manicure-and-pedicure/treatme … ail-hardener.html

# 489
аз пък си поръчах от един магазин да ми доставят на мавала този заздравител дето пише на него sqientifique (така ли се пишеше) иначе имаха в наличност някакъв двуфазен заздравител, а видях че имаше и на Дебора заздравители, също ми ги препоръчаха...
моите нокти също са ужасно меки, цепещи се и т.н. кога ли ще се порадвам на хубав маникюр??? Tired

# 490
  • Стара Загора
Вижте маникюра - http://kaprizen.com/?cat=9&img=1109459 на кутрето е със сребристо... не бях виждала досега такава комбинация.  Laughing

# 491
  • Belgium
маякуб пробвай не само с мазила, а и с витамини А и Е например, така ще заздравиш ноктите и "отвътре"  Peace

Харесва ми маникюра със сребристото кутре  Laughing

# 492
Лу от витамини дебелея  Embarassed Embarassed Embarassed аз и без това съм си   261uu та ще се мажа...

# 493
Днес намерих един заместител на Art de Lautrec 53
Доста е подобен поне в шишето. Не съм пробвала Шанела, нито този 53 на ноктите, но така по картинки изглеждат подобни. Този го купих ще го видя. Търсих другия зеления, но няма в евтините вариант.
Между другото Art de Lautrec имат доста кафяво-кални цветове с голяма покривност. Classic също имат поне 5, но ги нямаше налични. Разглеждах доста палитри и на кафявия каки Шанел също може да се намери доста подобен.

Тук има хубаво сравнение, на последните две снимки, между Chanel Khaki Vert и Essie Sew Psyched
http://www.temptalia.com/chanel-les-khakis-de-chanel-le-vernis-n … w-photos-swatches

# 494
  • Belgium
маякуб, сигруна ли си, че е точно от витамините? На мен никога не ми се е случвало  Thinking

Ето как да си забъркаме сами подобия на Шанелите, но като гледам повечето от предложените марки ги няма на БГ пазар.

http://www.wonderhowto.com/wonderment/steal-secret-formula-for-c … rry-coco-0119878/

Общи условия

Активация на акаунт