АВГУСТинките засмени се преместиха в Родени №1

• 38 922
  • 814
  •   1
Отговори
# 75
Оф, аз такъв мерак имах за тоя слинг, но нещо не мога да се оправя - Бобо много мрънка, като го сложа в него, въобще не ми изглежда да му е удобно. Може би наистина като порасне малко, ще му е по-добре.

# 76
Усетихте ли земетрсението?
Много страшно беше  ooooh!

# 77
Не. Явно си ходя замаяна нон-стоп Wink

# 78
Else, Aila, имам въпрос. Малкия се храни и нощно време но от известно време след ядене започва нечовешко пищене и ..."квичене" .Не е рев, а истерия. Уригва се, но продължава. Изглежда като да има ужасен дискомфорт и това продължава поне по 1 час след хранене. Тъкмо се успокои и заспи и става време за следващо ядене.Изпитвам ужас като дойде момента ,защото знам какво следва. Проблема ,че аз не спя нощно време не ме притеснява чак толкова, но неговите мъки тази нощ ме накараха да се замисля дали да не се опитам да му спра нощното хранене. Честно казано , ако на мен храненето ми причиняваше такова нещо щях да предпочета да не ям. Той си наддава добре , даже повече от добре и искам от вас съвет- да се опитам ли да му махна нощното хранене.Знам ,че е хубаво да го оставя сам да се откаже от него , но като го гледам как се мъчи вече не знам кое е по-добре. През деня няма такъв проблем - не знам, защото го нося в слинга изправен ли какво ли.....през нощта нищо не помага- сменяме пози, нося го , тази нощ спах седнала и го държах в слинга ,та поспахме един час, но не мога да го правя цяла нощ.

# 79
Ние го усетихме. Бобчо даже се събуди и се разплака. Аз откачих от страх  Cry Татко ни го няма и сме самички...А живеем на 5я етаж и се усети доста силно тук. Може би влияние оказва и това, че до сега съм живяла все на ниско...а и във Варна няма много земетресения...не е като тук - последните три дни има всеки ден, но днешното най-силно. Голям стрес...едвам успокоих Бобчо...и себе си!

# 80
  • Ямбол

Да ви почерпя за първата месечинка на моята пандишпанка, момичета!!!
Ние днес ще ходим на консултация, да видим колко е порастнала принчипесата ни...
П.С. Пак ли имаше земетресение в София?

# 81
  • София
Аз го усетих земетресението,точно се кърмехме и се зачудих,че ако трябва след това да се изнасяме скорострелно,с бебе на кърда ще бъда много комична гледка.

Q-T-радвам се да те видя тук.Надявам се скоро да ни напишеш една новина Hug

# 82
Zolka, аз давах Инфакола преди всяко хранене, като пропусках някои - например нощното и някое сутрешно, когато знам, че не се появяват коликите. Вчера купих Еспумизан - ще видим при нас дали ще действа. Иначе в процеса на болките ние нищо не можем да направим освен да стиснем зъби и да чакаме да инат. Разбира се гушкаме малката, затопляме я, правим масажи, люлеем, пускаме сешоар, сменяме пози и все нещо помага.

Относно кога е напъване и кога колики - не знам как да ти отговоря, мисля че просто започвам да я усещам кога какво и е.

За витамина - на мен педито не ми е казвала 30мин... днес го започнахме- дадох 2 капки с малко мляко (не мога ли направо да сипя в устата без мляко?/) и след няколко минути хапнахме.

Земетресението http://www.dnes.bg/sofia/2010/09/10/dve-zemetreseniia-ot-3-5-i-3 … siha-sofiia.98505 беше страшно днес. Ние сме на 7ми етаж в Изток и се усети мнооого. Котката се стъписа, Лора ревеше от глад и не разбрах дали го усети. Аз я грабнах и чаках втора вълна.

# 83
  • varna
Привет и от нас бебе Преслав роден на 28.07.2010г  с термин 09.08.2010г. Само надничам да ви чета не смея да пиша ,но днес се реших.И ние сме със страшни колики-гърчове, посиняване ...ужас.Давах капки Колийф,Инфакол чай от копър и анасон него не го поемаше почнах аз да го пия ..е няма нищо не помага , само на гърдата се успокоява.И при вас ли е така .

# 84
Изпитвам ужас от земетресения и днес като го усетих, грабнах бебка и за две минути вече бяхме пред блока. Аз съм родена 1977 год. в началото на март, точно след голямото земетресение и майка ми е изпитала панически ужас. Може би за това с годините ми е насадила и на мен огромен страх и на този етап мога да кажа, че това е нещото, от което блокирам и истински се паникьосвам!

Q-T, мила,  много искрено ти желая скоро да ни зарадваш с прекрасна новина Hug

# 85
Curlicue - много ти благодаря. Стихотворението ме разплака. Невероятно е.   bouquet  bouquet  bouquet

Q-T - прегръщам те силно, миличка. Толкова преживя. Няма да ти казвам нищо. Понякога думите са безсилни. Доста често неадекватни и от тях боли, макар да са казани с добро чувство. Но ако имаш нужда да поговориш с някого - насреща съм.  Hug Hug Hug

# 86
  • София
Q-T,  Hug , от сърце ти пожелавам скоро да се похвалиш!

Явно не сме само ние с гадните колики, вече и аспиратор и нищо не помага ooooh!  Аз все се чудя дали не е от моето хранене и от престараване се усетих, че съм спряла да ям плодове, вие какви плодове ядете?

Аз имам чувството, че Макс се стресна от земетресението, много силно се разплака.

# 87
Привет и от нас бебе Преслав роден на 28.07.2010г  с термин 09.08.2010г. Само надничам да ви чета не смея да пиша ,но днес се реших.И ние сме със страшни колики-гърчове, посиняване ...ужас.Давах капки Колийф,Инфакол чай от копър и анасон него не го поемаше почнах аз да го пия ..е няма нищо не помага , само на гърдата се успокоява.И при вас ли е така .

Същата работа  ooooh!

Явно не сме само ние с гадните колики, вече и аспиратор и нищо не помага ooooh!  Аз все се чудя дали не е от моето хранене и от престараване се усетих, че съм спряла да ям плодове, вие какви плодове ядете?

Само нектарини ям, но май отминават вече и са ужасно гадни, едни сухи такива  Sick

# 88
Вчера бяхме и на първата консултация-за 20 дни Йоан е  качил 700гр и е пораснал 3 см.  Само на кърма е,не иска нито вода,нито чайчета,нито биба .С нищо не мога да му запуша устенцата като нададе вой ,но раздава такива чаровни усмивки,че ме размазва и разтапя от всякъде Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes   Давам Инфакол по цяла пипетка преди всяко ядене от около следобедното кърмене до 21-22ч И ние почваме Вигантол-а ,педи каза по 2 капки с кърма ,но можело и директно в устата,не ми е споменала да  чакам 30 мин и тогава да кърмя ooooh! ooooh! ooooh!то горкото дете ще осверипее от глад Thinking

За слинговете,чета ви и срещам доста противоречиви мнения ooooh!удобен ли е или не в крайна сметка newsm78 Моля някоя от вас ,на която и е удобен слинга и на нея и не бебето,да пусне линк с конктретния модел Peace

Q-T - прегръщам те силно, миличка. Толкова преживя. Няма да ти казвам нищо. Понякога думите са безсилни. Доста често неадекватни и от тях боли, макар да са казани с добро чувство. Но ако имаш нужда да поговориш с някого - насреща съм.  Hug Hug Hug
Hug Hug Hug Heart Eyes Tired Face Heart Eyes Hug Hug Hug

# 89
Моля за инфо относно млечницата. Аз, подобно на Ред Шу, имах бодежи в едната гърда сутринта (близо до зърното), но ги отдадох на това, че и двете ми зърна са зачервени и леко болезнени. Опитах се да огледам вътрешната част на бузките при беба, но не видях нищо бяло по тях. В същото време, откакто се е родила, езичето й е непрекъснато бяло.... Ако се окаже, че наистина това е млечница, трябва ли да започна да се цедя (не че сега не го правя при половината от храненията) и да преустановя кърменето от гърда докато се възстанови?
Q-T, след ужасната загуба миналата година, аз вече гушкам моето прекрасно бебче. Вярвам, че и ти скоро ще се похвалищ със същото и това ще те направи най-щастливата жена на света Hug

Общи условия

Активация на акаунт