На беба изследванията са добри,нямя вирус....по скоро се е задавила и затова кашля,но така и не разбрах кога ще спре.Та отидох аз със мойте 20 въпроса при частния педиатър....
Докога да давам вит.Д?отговор-нямя нужда тя нали е на АМ,там има достатъчно....
По колко грама АМ да и давам,досега и давам 120?отговор-правиш 150 гр и колкото изяде,"лакомо бебе" такова понятие няма!
Дупето и е леко подсечено,мажа редовно с крем?Без отговор
По колко пъти да и давам инфакол?отговор-преди всяко хранене,без да пропускаш...
А нощното хранене?отговор-ами не го спирай малка е още,тя сама ще си го спре
На колко часа да я храня,понякога реве гладна на 2,30,после немога да я събудя и отива 4 часа?отговор-на 3 часа я храни,+ - 1 час!!!
Пъчиците по лицето педиатърката ми каза да мажа с спирт
?С нищо не я мажи....Фризовома кога д апочна да го смесвам с друго мляко?Няма да го смесваш,храни я с него поне до 6 месец
Кога да я заведа на ортопед?отговор-Защо ще я водиш....ааа за луксация ли,ами запиши и час за утре тука при нас
А тъмното петно на дупето от какво е(монголоидно петно,педиатърката каза че е характерно за бебета с по тъмна кожа) отговор-ами да не си биеш бебето ха ха ха много смешно,ще мине спокойно
А защо посинява около устата,много ме притеснява това?отговор-вобще не се притеснявай спокойно
Еми всеки отговор е абсулютно противоположен на отговорите на другия педиатър
ей затова не ми се ходи по доктори,първо ти изкарват акъла,после ти замазват очите със "спокойно ,спокойно"и накрая савсем те оплитат!Важното е че сме ок и не сме лепнали някой вирус!!!
Да попитам мамите които дават АМ....
По колко грама давате на бебчовците,и колко мляко и вода смесвате за да получите точните грамажи?аз слагам 105 гр вода и 3,5 лъжички мляко?че и там получих различен отговор

. Абе луда история
. Дано вляза в час.
а за петънцето,май и то почва да изсветлява,но така и не разбрах защо някой бебета го имат 
за малката принцеса
Миналата седмица направихме първата разходка в морската, по време на която беше изцяло буден - бяхме свалили сенника на коша и той се озърташе през цялото време. Снощи будува доста - сигурно от около 5-6 часа до към 10 (с малка дрямка след храненето в 7), когато го изкъпахме и на масажа вече заспа...и гимнастиката проспа, и накрая яде насън, което колкото и странно да звучи си беше съвсем нормално ядене - сука цели 15 мин. Абе луда работа!