представих си го Светославко как казва бананааа и портокалааа ...сладур! 

,като прочета повече ще пиша,а и тя сигурно ще се включи преди това с инфо.
като не се вижда спира и чака...маймунчото ми той! 
и със Светли се посмях...

Също си държа Ели у дома, когато е болна, но то е само защото има кой да ме пусне в болнични
а и обикновено с нея се разболяваме в комплект. Въпреки това искам да споделя и още една гледна точка... децата се разболяват И защото имат нужда от малко време у дома, мързел, гушкане с мама, почивка, тишина... щото и градината натоварва. И когато на човек му дойде в повечко патърдията, се разболява. Особено ако знае, че ще последват няколко приятни дни. А ако знае, че няма такива екстри, може и да пропусне боледуването. И това, естествено, не е съзнателно и с лошо чувство... просто така се получава. Това е теоретично, а аз го знам покрай Катето и себе си на практика. Определено с чиста съвест изпращам Катето сополива на училище, защото иначе ще изпусне училище, игри с приятелите, а материала така или иначе ще трябва да навакса у дома. И да видиш как от години почти не боледува
Но пък и знам резултат на какво са сополите, и знам, че няма да носи зарази... слагам я на диета и всичко минава за ден-два, и то леко. Край с ослузената тема, поне от мен 
ама не ми се взимат децата 
Но пък и знам резултат на какво са сополите, и знам, че няма да носи зарази... слагам я на диета и всичко минава за ден-два, и то леко. Край с ослузената тема, поне от мен 

или... 

Препоръчани теми