Звездни компромати-74 част

• 46 324
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Аз съм чувала , че свързват Алисия със сина на този Гущеров  Peace

бащата изглежда доста противен, дали сина прилича на него?

# 496
Из Нета чета за въпросния бивш на Алисия - Кристиян Гущеров... бре, ако е вярно.... бре, безмълвна останах...  Mr. Green Някой ще потвърди ли написаното или е жълтинка?  Rolling Eyes Боже, Боже, я виж ти какви неща...  Mr. Green

Една от най-скандалните фолкпевици – Малина....бла бла бла.....

Певицата развенчава слуховете, че е напуснала сцената заради изпепляваща връзка с мъж. Точно преди 2 години, през 2008-а, тя бе неразделна със сина на най-богатия депутат Добромир Гущеров. 22-годишният Кристиан, който е връстник на сина й Мони, едва 16-годишен „дебютира” във фолка като гадже на напористата Алисия, която след 2-годишна връзка го заряза заради Валери Божинов. После той се заигра с Теодора, а след това не пропускаше участия на Малина в столичните клубове. „С Гущеров сме само приятели. Мъжът до мен е един и същ – Краси Кочев”, категорична е тя.

# 497
# 498
Вече видяхме тези снимки ,май няколко пъти  Naughty

# 499
# 500
  • София
Малина все още има връзка с Гущеров-младши Peace..и да той беше и с Алисия и с Теодора WinkДаже беше харесал и  Галена,но по негови души била много проста  Mr. Greenтова беше още преди Галин CrazyПроверено е като информация Sunglasses

# 501
# 502
# 503
# 504

Тук трябваше да има тагове, за да не стават грешки Wink Simple Smile)))

# 505
  • София
Наградите на MTV
Тейлър Суифт
коя е тази бременелка  Joy
Лейди ГаГа
и тази не ми е позната но е образ  Grinning
Риана
Елън Дедженерис
пак Гагата
и отзад  Mr. Green
Шер и пак

Дженифър Лопез
Кристина Агилера
Ева Лонгория

Момичета, съвсем сериозно - прекалихте с говорилнята за Алисия и Валери  ooooh! Що не ги разнищвате в отделна тема след като са ви толкова интересни. Вярно, че не чета празнодумията, но тооолкова страници спам писват...

# 506
# 507
# 508
Рияна да нее взела тая ленка от една нейна тукашна колежка. Whistling Шегувам се. Хареса ми. Добре че взе да си пооправя прическите.

Малина продължава да си е с Краси, живеят заедно, и са почти постоянно двамата.
Няма как да се каже, че е с Кристиян. И да са имали нещо, то не е връзка.

# 509
Що така се съсипа тая Зара? Хубаво момиче беше.

Общи условия

Активация на акаунт